Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΣΗ ΜΩΡΟΥ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια :D

ξερετε ποτε το μωρο αρχιζει να ''κυκλοφορει'' και επανω απο τον αφαλο?

κανω ενεσεις ηπαρινης και λεω να μην ξανατρυπηθω στο στομαχι, μηπως και το χτυπησω. αυριο κλεινω τον 4ο μηνα. ποτε ανεβαινει ψηλα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!αρχίζει να ανεβαίνει αφού κλείσεις τον 5ο μήνα.Δηλαδή,εμένα η κοιλιά μου τωρα αρχίζει να ανεβαίνει πάνω απο τον αφαλόΆυτό θα το βλέπεις όταν ξαπλώνεις ανάσκελα,και θα πέφτει η κοιλιά σου μέσα.Θα βλέπεις ότι μέχρι εκεί που είναι το στομάχι όλα καλά.Μετά αρχιζει και φουσκώνει.Εξαρταται βέβαια και ποσα κιλά πήρες γιατι έχει άλλο μέγεθος κοιλιά.Εγω έχω πάρει μέχρι τώρα 4,οπότε η κοιλιά δεν έχει ανέβει πολύ. :)

όταν το μωρό αρχίσει να κυκλοφορεί και πάνω από τον αφαλό θα το νιώθεις...τουλάχιστον εγώ που τον ενιωσα για πρωτη φορά στις 17 εβδομάδες, τον ένιωθα να κινήται χαμηλά.Περίπου 5,5 μηνών τον ένιωσα να ανεβαινει πιο πάνω...

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

καλημερα κοριτσια :D

ξερετε ποτε το μωρο αρχιζει να ''κυκλοφορει'' και επανω απο τον αφαλο?

κανω ενεσεις ηπαρινης και λεω να μην ξανατρυπηθω στο στομαχι, μηπως και το χτυπησω. αυριο κλεινω τον 4ο μηνα. ποτε ανεβαινει ψηλα?

Τις ενέσεις να τις βάζεις διαγώνια όχι κάθετα προς την κοιλιά. Η μήτρα μου και τα μωρά είναι στη μπανέλα του σουτιέν εδώ και κάτι μήνες και παρόλα αυτά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ένεση. Μην φοβάσαι, είναι αρκετά μέσα και προστατευμένα τα μωρούλια μας.

Διαφημίσεις

αυτή η ένεση δεν γινεται σε αλλο σημειο;π.χ. ποδι;

τα μπούτια μου είναι κατειλημμένα με τις ινσουλίνες... :lol::lol::lol: γι' αυτό τις κάνω ακόμη στην κοιλιά, αλλά δεν υπάρχει κανένας φόβος.