Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΓΟΡΙ - ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ

irev

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΔΕΧΤΕΙΤΕ

ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ PLEASE......... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..., ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

aaK3p3.png FCDMp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχει προτίμηση σε κανένα ζωάκι ο μπέμπης σου; Ο δικός μου όταν τον έφερα από το μαιευτήριο κι αρχίσαμε τις βόλτες στο σπίτι για να το γνωρίσει, καρφώθηκε σε ένα μπλε ελεφαντάκι που είχε η κουρτίνα του. Όποτε έκλαιγε τον πήγαινα εκεί και ηρεμούσε κάπως. Έβαλα τον άντρα μου και γύρισε ανάποδα την αγορά για να βρει μπλε ελεφαντάκι κι από τότε το έχει πάντα μαζί του, μέχρι σήμερα (βέβαια, αναγκαστήκαμε να πάρουμε καμιά δεκαριά για να τα πλένουμε!!). Όταν ήταν η βάφτισή του, ήταν το μόνο λογικό "θέμα" για μένα παρόλο που τελικά δεν το χρησιμοποίησα παρά μόνο στις μπομπονιέρες.

Ίσως σε βοηθήσει κάτι τέτοιο. Με το καλό!

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Καλησπέρα!! Να σου ζήσει!!!

Είδα τις προάλλες βαπτιση με θέμα κλόουν. Μάλλον το διαφημίζανε γιατι είναι επίκαιρο. Αλλά δεν έχει καμμία σχέση με απόκριες, ίσα ίσα που είχε πολλά χρώματα και ήταν χαρούμενο.

Χρυσαλίιιιιιιιιιιιιιιιςςς που είσαιιιιιιιι, τα φώτα σου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και να σου ζήσει ο μπεμπούλης!!!

Συμφωνώ με την Kallisto. Το θέμα με τους ιππότες, τα κάστρα και τους δράκους, μου αρέσεις πάαααααααααααρα πολύ!!! Θα ενθουσιαστούν και τα παιδάκια που θα έχεις στη βάφτιση...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ

Το θέμα με ιππότες & κάστρα μου αρέσει (δε θέλω κάτι σε Disney..) αλλά η αλήθεια είναι πως σε τόσα και τόσα site που έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι σχετικό...

Κάτι άλλο επίσης που είχα σκεφτεί, αλλά πάλι δε βρήκα κάτι σχετικό ήταν ΚΟΥΝΕΛΟΣ.........Αυτό είναι το "παρατσούκλι" που του έχω δώσει από το μαιευτήριο ακόμα, για κάτι πονηρές ματιές που κάνει...

Βρήκα μόνο παιχνίδια (κι αυτά λίγα) για μπομπονιέρα.

Ενώ θα προτιμούσα κάτι σε μοτιφάκι, μπρελοκάκι....να το κρεμάσω σε πουγκί.

Ξέχασα να σας πω πως οι μπομπο έχω αποφασίσει να είναι ένα σχέδιο για όλους!

Αν έχετε δει κάτι με κούνελο (αυτάκια, φατσούλα...) ή με με ιππότες & κάστρα που είπαμε, pls στείλτε link.

Sorry, αν σας κούρασα!

aaK3p3.png FCDMp3.png

Γεια σου!!Το θέμα με ιππότες και κάστρα μου αρεσει και μένα πολύ..Πρωτοτυπο βρισκω επισης κατι που να εχει σχεση με αθλητισμο!!

Ριξε μια ματια εδω αν θες, http://eflam.wordpress.com/ εχω παρει και εγω βαπτιση. Πιάνει σχεδόν όλα τα θεματα αν και δεν τα εχουν όλα στη σελιδα τους και εχουν απο τις πιο καλες τιμες στην αγορα που εχω δει. Εχει και ενα πολυ ωραιο καστρο κουτι. Οσο για το θέμα με το κουνέλι..πρέπει να έχω δει μπρελοκ στον καταλογο τους στο μαγαζι.Δυστυχως βλεπω δεν τα εχουν ανεβασει όλα στην σελίδα τους και δεν ξέρω αν πουλάνε υλικά γενικά..Ομως και έτοιμες μπομπονιερες να παρεις πάλι οι τιμες τους παιζουν χαμηλά. Και εκτος απο αυτο νομιζψ κανουν παραγγελιες διαφορα θεματα που θες και ας μην τα εχουν. Αμα θες ριξε μια ματια! Ελπιζω να σε βοηθησα λίγο!!Να ζαιρεσαι τον πονηρούλη σου! :wink:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!