Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΒΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Recommended Posts

Σβήστε την τηλεόραση!

Για μια μέρα, έστω. Δείξτε τους την δύναμη του κοινού. Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας.

Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση, έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση, χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις.

Λέμε όχι:

Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.

Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.

Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.

Στις εκπομπές - σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.

Στα μονοθεματικά δελτία > ειδήσεων.

Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα.

Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου.

Όλοι μας!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Και εγώ συμφωνώ.

Αν και πέρα από επιλεγμένες πλέον εκπομπές δεν βλέπω τίποτα άλλο. Παλιά την είχα και έπεζε όλη μέρα για να έχω παρέα. Τώρα όμως την βαρέθηκα και το γύρισα στο ραδιόφωνο.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

pam θεματάρα άνοιξες!!!

το έχω ξαναπει, δεν έχουμε τηλεόραση..αλλά πληρώνουμε την ερτ στο λογαριασμό της ΔΕΗ ...

έτσι όπως το βλέπω εγώ, πληρώνω για την κρατική παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, διαφήμιση πολυεθνικών, και φτηνών εκπομπών. Ναι, υπάρχουν και καλές φαντάζομαι, αλλά το θέμα ειναι ότι πληρώνω για υπηρεσία που δεν έχω και μάλιστα υποχρεώνομαι από το νόμο..οπότε δίνω μια προέκταση στο θέμα σου και δηλώνω την αγανάκτησή μου ΚΑΙ γι'αυτό!!

Διαφημίσεις

Υ.Γ.

Αχχχχ και εισαι και απο την παλια μου γειτονια....

και ΄συ από τη δικιά μου :lol::lol::lol:

έχω ξαναπει, δεν έχουμε τηλεόραση..αλλά πληρώνουμε την ερτ στο λογαριασμό της ΔΕΗ ...

έτσι όπως το βλέπω εγώ, πληρώνω για την κρατική παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, διαφήμιση πολυεθνικών, και φτηνών εκπομπών. Ναι, υπάρχουν και καλές φαντάζομαι, αλλά το θέμα ειναι ότι πληρώνω για υπηρεσία που δεν έχω και μάλιστα υποχρεώνομαι από το νόμο..οπότε δίνω μια προέκταση στο θέμα σου και δηλώνω την αγανάκτησή μου ΚΑΙ γι'αυτό!!

Aυτό πραγματικά με την ΕΡΤ στον λογ.της ΔΕΗ δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ.

Μα ποιος εχει ανοιχτη τηλεοραση ακομα στις μερες μας ? η δικια μας ανοιγει για να βαλω παιδικα dvd ,διαφημησεις στον μικρο και το βραδυ για να βαλουμε ταινιες να δουμε με τον Πανο , κατα αλλα τα παντα ειναι σκουπιδια οπου προσβαλουνε τη νοημοσυνη μας .

Μα ποιος εχει ανοιχτη τηλεοραση ακομα στις μερες μας ? η δικια μας ανοιγει για να βαλω παιδικα dvd ,διαφημησεις στον μικρο και το βραδυ για να βαλουμε ταινιες να δουμε με τον Πανο , κατα αλλα τα παντα ειναι σκουπιδια οπου προσβαλουνε τη νοημοσυνη μας .

Εμενα η TV κλεινει 2-3 ωρες τη μερα....τις υπολοιπες παιζει....ΝΑΙ ειμαι θυμα... :lol::lol::lol: