Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Υπάρχουν κάποιες από σας που περνούν δύσκολη εγκυμοσύνη κλεισμένες στο σπίτι; :( Από το κρεβάτι στον καναπέ και από τον καναπέ στον υπολογιστή; :wink: ΄Αντε και στο τραπέζι και στο μπάνιο!

Που δε μπορούν να βγούν μια βόλτα ή να πάνε να ψωνίσουν μωρουδιακά; Εάν ναι, ελάτε να κάνουμε παρέα! :)

Διαφημίσεις

εδω εδωωωωωω!!!!εδω και 5 μηνες ειμαι στο κρεβατι, και μονο κρεβατι....

τωρα τελευταια μου εδωσε το οκ ο γιατρος να πηγαινω καμια βολτα αλλα μετα παλι στο κρεβατι, δουλειες σπιτιου, μαγειρεματα κομενα απο την αρχη που πηρα θετικο αποτελεσμα!!!

Κι εγώ είναι η δεύτερη φορά που το ζω αυτό, αν και ομολογώ πως πλέον δεν έχω την υπομονή να μείνω στο κρεβάτι. Δεν κάνω φυσικά τίποτα μέσα στο σπίτι, απλά δε μπορώ το ξάπλα τελείως. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη φοβόμουν πάρα πολύ και σηκωνόμουν μόνο για φαγητό και τουαλέτα.΄Οχι απλώς όμως πήγαν όλα καλά αλλά στο τέλος γεννούσα και ο τράχηλος δεν άνοιγε με τίποτα!!! (Είχα κάνει περίδεση, όπως και τώρα). Γι΄αυτό είμαι λίγο πιο τολμηρή τώρα. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και θέλει πολλή βοήθεια και πολλή υπομονή.

Σ΄ευχαριστώ Λίζα, ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και ασχολούμαι ποικιλοτρόπως. Και σε σένα εύχομαι το καλύτερο και να προσέχεις μια και είσαι στην αρχή.

Διαφημίσεις

Σ΄ευχαριστώ Λίζα, ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και ασχολούμαι ποικιλοτρόπως. Και σε σένα εύχομαι το καλύτερο και να προσέχεις μια και είσαι στην αρχή.

σας ευχομαι με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας.γι σας που ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη πρεπει να το δειτε και σαν μια ευκαιρια να ασχοληθειτε και με διαφορα πραγματα που μετα δεν θα εχετε το χρονο.τους πρωτους μηνες μη πω χρονο το μωρο θα σας απασχολει ολες τις ωρες αρα ειναι ευκαιρια να κανετε peeling,να διαβασετε και οτι αλλο σας επιτρεπει ο γιατρος που σας ευχαριστει.ακομα και να καθοσαστε να ξεκουραστειτε.μαζευτε δυναμεις για μετα :D

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Καλό κουράγιο και υπομονή :wink: Σας καταλαβαίνω απόλυτα!!

Και εγώ έκατσα στο κρεβάτι τέζα από την 22η εβδομάδα μέχρι το τέλος, είναι πολύ δύσκολο στη βαράει στα νεύρα, αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα πολλά κιλά, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να τρώω όλη την ώρα :oops::oops::oops: Γι αυτό προσοχή με τα φαγητά κορίτσια, γιατί τώρα παλεύω να τα χάσω και δεν μπορώ :twisted: Είχα και ένα ημερολόγιο και μέτραγα τις εβδομάδες και τις μέρες που παιρνούσαν, σαν φυλακισμένη.

Υπομονή αξίζει το κόπο και τη θυσία :wink:

Καλό κουράγιο και υπομονή :wink: Σας καταλαβαίνω απόλυτα!!

Και εγώ έκατσα στο κρεβάτι τέζα από την 22η εβδομάδα μέχρι το τέλος, είναι πολύ δύσκολο στη βαράει στα νεύρα, αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα πολλά κιλά, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να τρώω όλη την ώρα :oops::oops::oops: Γι αυτό προσοχή με τα φαγητά κορίτσια, γιατί τώρα παλεύω να τα χάσω και δεν μπορώ :twisted: Είχα και ένα ημερολόγιο και μέτραγα τις εβδομάδες και τις μέρες που παιρνούσαν, σαν φυλακισμένη.

Υπομονή αξίζει το κόπο και τη θυσία :wink:

Στον γιο μου έπαθα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση από το τέλος του 5ου μήνα και μπορούσα να φάω ή να πιω πολύ μικρές ποσότητες κι αυτό με το ζόρι. Παρ΄όλα αυτά έβαλα 25 κιλά λόγω της ακινησίας! Αν και έχασα τα 17 πολύ σύντομα, έπαθα μεγάλη ζημιά στα γόνατα και στη μέση, νεκρώθηκαν μύες και έπρεπε να γυμνάζομαι καθημερινά με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Αυτό που λες με το ημερολόγιο... Αχ μια απ΄τα ίδια!

και εγώ έκατσα σχεδον 40 μέρες στην αρχή ....δεν προλάβαμε να χαρούμε και αγχωθήκαμε :?

και όλες αυτές τις μέρες ....το χειρότερο είναι η κακή ψυχολογία :shock:

αλλά να σκέφτεστε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά και οτί αξίζει κάθε θυσία :wink:

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

και εγώ έκατσα σχεδον 40 μέρες στην αρχή ....δεν προλάβαμε να χαρούμε και αγχωθήκαμε :?

και όλες αυτές τις μέρες ....το χειρότερο είναι η κακή ψυχολογία :shock:

αλλά να σκέφτεστε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά και οτί αξίζει κάθε θυσία :wink:

Σίγουρα αξίζει κάθε θυσία και σαφώς σκέφτομαι και τα χειρότερα. Υπάρχουν κοπέλες που περνούν όλη την εγκυμοσύνη σε πλήρη ακινησία και δε σηκώνονται καθόλου! Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και χαρά στο κουράγιο τους.΄Εχω μια θεία (γιατρός) η οποία έκανε 3 παιδιά με τέτοια εγκυμοσύνη συν ότι απ΄τον 6ο μήνα έμπαινε στο νοσοκομείο και έμενε ως τον τοκετό!

Επίσης, πάρα πολύ δύσκολο είναι επίσης να σου παρουσιάζονται προβλήματα στην εγκυμοσύνη π.χ. διαβήτης και να πρέπει να νοσηλευτείς το τελευταίο τρίμηνο. Είδα πολλές περιπτώσεις όταν μπήκα για την περίδεση. Εμείς τουλάχιστον είμαστε σπίτι με την οικογένειά μας!