Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παρε τη ζωη στα χερια σου

μαρακικ

Recommended Posts

δεν αντεχω να βλεπω γυρω μου αβουλα πλασματα που δεν εχουν θαρρος να εκφρασουν την γνωμη τους να υψωσουν το αναστημα τους και ναπουν φτανει.ετυχα σε ενα σκηνικο σε εναν παιδοτοπο ο αντρας χμ καλα χτυπησε την γυναικα του μπροστα σε ολους τους γονεις με τα παιδια τους γιατι???γιατι αγορασε στο παιδι ενα πατατακι!!!!φωναζοντας της αχρηστη να μαθεις να βγαζεις λεφτα και υστερα να τα σκορπας!!!!σηκωθηκε ενας πατερας να τον ηρεμησει και μονο που δεν τον εδειρε τον ανθρωπο!!!εφυγε εντελει αυτος πηρα την κοπελα με το παιδακι της αρχησε να κλαιει και να μου λεει και που να παω???επιτοπου της προτινε μια κοπελα δουλεια και αρνηθηκε λεγοντας της πως θα την σκοτωσει ο αντρας της...τι κανεις σε αυτη την περιπτωση?γιτι ρε κοριτσια και υπαρχουν τοοοσες κοπελες σε ιδια φαση καθονται και ανεχονται τετοιες καταστασεις?σοκαριστικα πραγματικα αλλα δεν ξερω και πως να βοηθησω....

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

μαρακικ το σοκ ειναι μεγαλο...αλλα σαν μανα αν οχι

σαν γυναικα επρεπε να βρει το θαρρος να του φερει

το λιγοτερο το τραπεζακι στο κεφαλι...το λιγοτερο

επαναλαμβανω για να μαθει ο αγας να φωναζει μες

τον κοσμο χωρις να σκεφτετε το ιδιο του το παιδι...

φαντασου....που να σκεφτει τη γυναικα του....

αλλα......βρισκουν κ τα κανουν...

αυτη η γυναικα θελει στηριξη κ αν την γνωριζουν απο

το παιδοτοπο καλο θα ηταν να εδινες να της εδιναν το τηλ της

γραμμης συνδεσμος που δινει το παρεντς....

Γραμμή-Σύνδεσμος 801 801 1177 http://parents.org.gr/news/a233

να μιλησει με καποιον ειδικο....

Το χειρότερο είναι πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδάκι να γίνει .... σαν το μπαμπά του... (στο θέμα βίας) ή σαν τη ... μαμά του (στο θέμα ανοχής της βίας...)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Δύσκολες καταστάσεις. :(:( Αν δεν το αποφασίσει το ίδιο το άτομο που το περνάει να ξεφύγει, δύσκολο να μπορέσει κάποιος άλλος να το βοηθήσει. Τους εξουσιαζουν με την σωματική βία που ασκούν, αλλά την μεγαλύτερη επιρροή έχει η ψυχολογική βία, που τους κάνει να φοβούνται τις συνέπειες από τη διαφυγή.

:(:(:(

n3kPp3.png

zewgp3.png

με πηρε τηλεφωνο η κοπελα ( φοβαμαι κιολας που ξερεις τι μπορει να μου κανει αυτος αν μαθει) της εδωσα καποια τηλεφωνα οτι βρηκα και γω μα η απαντηση ιδια...φοβαται.τι να πεις...αν δεν θελει η ιδια δεν μπορω να κανω τιποτα..το παιδακι σκεφτομαι πολυ ειμαι και συναισθηματικη τρομαρα μου..μια κοπελα στον παιδοτοπο σημερα μου ειπε οτι τους γνωριζει χρονια και εχει ακουσει τα απιστευτα που εχουν γινει.του ειχαν στηλει οι γειτωνες παλαιοτερα κοινωνικο λειτουργο μεσω καταγγελιας και ολως τυχαιως βρεθηκε γρατζουνισμενο το αμαξι του ενος ανθρωπου...

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

μαρακικ μπορει να φανει σκληρο αυτο που θα πω αλλα....ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ειναι καλο να βοηθαμε αλλα οχι να κινδυνευουμε...απο οτι λες ειναι μια τελειωμενη κατασταση.και αυτος αλλα και αυτη.... ο καθενας φτιαχνει οπως θελει τη ζωη του και απο οτι καταλαβα αυτη δεν ειναι σιγουρη για να πει τελος.αρα?αστο καλητερα και ξεκοψε....μη σε βρει κανα κακο

1-2-3MPOMPIRES!!!

supermama μου απλα να βοηθησω ηθελα την κοπελα μας ανοιχτηκε και να σου πω επειδη ειχα ζησει μια παρομοια κατασταση παλιοτερα απο μια φιλη την συμπονουσα.αλλα γενικα απο οτι εμαθα το μισο κερατσινι γνωριζει την κατασταση της και ειναι αρκετα χρονια.της ειχα δωσει και τηλεφωνο αν χρειαστει κατι με πηρε κανα δυο φορες αυτο ηταν.εκοψε αποτομα.και ουτε φανηκε αυτες τις μερες στον παιδοτοπο απ οτι μου ειπαν.τι να πω απλα ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξυπνησει οπως πρεπει να ξυπνησουν και αλλες τοσες που περνανε την ιδια η χειροτερη κατασταση

Nrdkp3.png

[.τι κανεις σε αυτη την περιπτωση?γιτι ρε κοριτσια και υπαρχουν τοοοσες κοπελες σε ιδια φαση καθονται και ανεχονται τετοιες καταστασεις?σοκαριστικα πραγματικα αλλα δεν ξερω και πως να βοηθησω....

δεν μπορει να κανει κανεις κατι εκτος απο την ιδια. Οταν ο αλλος σου λεει συνεχως ποσο αχρηστη νοιωθεις στο τελος το πιστευεις και νοιωθεις και αχρηστη. Δυστυχως χωρις την καταληλη ψυχολογικη υποστηριξη και κατι να τις ταρακουνησει απλα μπορεις να υποφερεις βλεποντας τι ανεχονται και να τρελενεσαι. Πιστευωπως αν χτυπουσε το παιδι εκεινος ίσως την κινητοποιουσε (που ευχομαι να μην συμβαινει).

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να την βοηθησεις να κανει ενα ενα τα βηματα (αν δεν θελει ουτε αυτο φυσικα). Δλδ να την βοηθησεις να βρει μια δουλεια , να καταλαβει οτι δεν ειναι αχρηστη και να εχει κατι στα χερια της που ισως την βοηθησει την επομενη φορα (που σιγουρα θα υπαρξει) να υψωσει το αναστημα και να πει οχι... φευγω.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ελενικ μου πραγματικα δεν ξερω απο την τελευταια φορα που μου τηλεφωνησε την ρωτησα για το παιδι και μου ειπε πως δεν το αγγιζει και απο οτι καταλαβα προφανως την ενοχλησε η ερωτηση μου και δεν ξανατηλεφωνησε.παντως αν υπαρχει καμια κερατσινιωτισσα εδω και ισως καταλαβε ποια κοπελα ειναι τουλαχιστον να μου πει αξιζει να προσπαθησω η θα μου ρθει καμια αδεσποτη απ τον αντρα της?

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι πρέπει να προσέχεις κούκλα μου.

Καλά έκανες και την βοήθησες αλλά απο κει και πέρα μην ασχοληθείς άλλο γιατί θα βρεις τον μπελά σου!

Της έδωσες τα τηλέφωνα, ας πράξει μόνη της.

Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει αυτός..

Μην την παρεξηγείς που φοβάται, μπορεί να γίνει πολύ βίαιος αυτός.

Καλά αν είμασταν εκεί και τον έβλεπε ο άνδρας μου, θα τον έσπαγε στο ξύλο και θα φέρναμε την αστυνομία.

433965qzur0la2nd.gif

μωρακι και γω αυτο ελεγα αν ηταν εκει ο δικος μου ο αντρας θα κανε ενα χαμο αστα.τι να πω ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι αφου δεν με ξαναπηρε τηλεφωνο δεν μπορω να κανω κατι αλλο ασε που λειπει και ταξιδι ο αντρας μου και ψιλοφοβαμαι μην μου ρθει καμια σφαλιαρα

Nrdkp3.png