Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

gripe water..

ποια κυρια το χει δοκιμασει στο μωρακι της? κανει τιποτε η οχι? παραειναι φαρμακευτικο η οχι?

μου το συστησε η παιδιατρος ..2,5 cc πρωι βραδυ για τους κολικους αλλα ακομη επιφυλλασομαι να το δωσω στο 30 ημερων μωρακι μου..

Διαφημίσεις

Και εμένα μου το ειχε δώσει, και μπορώ να σου πω ότι η παιδίατρός μας είναι πάαααρα πολύ αυστηρή. Και εγώ φοβόμουν να το δώσω, αλλά μπορώ να σου πω ότι η μικρή ησύχασε. Τα βράδια της έδινα και έτυχε και κανα δυό φορές να της δώσω το πρωι. Αυτό έχει μέσα τζίντζερ και μάραθο και δημιουργεί ένα συναίσθημα ζέστης στο στομαχάκι τους. Αυτό βέβαια δεν μου το είπε η μικρή μου, αλλά δοκίμασα εγώ. Θυμάμαι ότι της δίναμε το βράδι μισή ώρα πριν το γάλα και η μικρούλα κοιμόταν πολύ καλά. Της το έδινα με μια συριγγούλα. Θα σου πρότεινα να το πάρεις, δεν κοστίζει ακριβά περίπου 7ευρώ, και δοκιμασέ το εσύ πρώτα.

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Μας το εδωσε και μας η παιδιατρος και μπορω να πω οτι καποιες φορες ανακουφιζε. Σταματησα να το δινω γιατι ειδα στα συστατικα του μεσα διαφορα που δεν μου αρεσαν οπως propylene glycol.

Σε μας δεν έκανε τίποτα, ο γιατρός μου είχε πει οτι είναι τελείως ακίνδυνο και μπορώ να του το δίνω για μήνες.

Να ξέρεις οτι δεν το έχουν όλα τα φαρμακεία και ίσως χρειαστεί να το παραγγήλεις!! :wink:

Κάτι παραμφερές του ιnfacolic είναι και αυτό ... οι παιδίατροι λένε πως είναι ακίνδυνα, είναι όμως :roll: ...

Προς το παρόν και εγώ κρατιέμαι για να μη δώσω στη μικρή που υποφέρει απο κολικούς και μαζί της και εμείς ... να δούμε όμως πόσο θα αντέξουμε :lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Το ειχα πάρει κι εγώ στη μικρή μου και της το έδινα για 3 μήνες.Είχε μεγάλη ανακούφιση απ΄τους κολικούς και ηρεμούσε κυρίως το βράδυ. Σου συστήνω να το δώσεις στο μπεμπάκι σου.

Η Κατερίνα και τα δυο ζουζουνάκια της

αχ το εδωσα δυο βραδυα στην μπεμπα και μαλλον την βοηθησε καπως (δεν βογγουσε παρα μονο στην προσπαθεια να κανει κακα της..οχι ομως οτι κοιμηθηκαμε κιολας..) αλλα δεν της αρεσει η γευση και ετσι δεν παιρνει ποτε ολη την δοση..επισης..αυτο το σιροπι κανει την παρουσια των κενωσεων υδαρη? γιατι βγαινουν σαν ευκοιλια νερουλα και δεν ξερω αν ειναι συμπτωματικο (καμια φορα απο φυσικου τους ειναι ετσι) η αν οφειλεται στο σκευασμα..

το αλλο δραμα ειναι οτι τελικα ουτε το χαμομηλι της αρεσει ουτε το κιντερτε..και εννοειται πως ζαχαρη η μελι ΔΕΝ βαζω..