Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε κανουν την καμπυλη σακχαρου?

Recommended Posts

Ειχαν σάκχαρο η μητέρα του πατέρα μου και η αδελφή του (η γιαγιά και η θεία μου δλδ). Οταν όμως μίλησα με τη θεία μου (ήταν νοσοκόμα) μου είπε ότι η γιαγιά είχε διαβήτη γήρατος και εκείνη (η θεία) διαβήτη διατροφής, δλδ ότι δεν ήταν κληρονομικό, απλά έτυχε. Ε, αφού τώρα "έτυχε" και σε μένα συμπεραίνω ότι μάλλον κάποια "ευαισθησία" -να το πω έτσι- έχουμε οικογενειακώς. :roll:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Ειχαν σάκχαρο η μητέρα του πατέρα μου και η αδελφή του (η γιαγιά και η θεία μου δλδ). Οταν όμως μίλησα με τη θεία μου (ήταν νοσοκόμα) μου είπε ότι η γιαγιά είχε διαβήτη γήρατος και εκείνη (η θεία) διαβήτη διατροφής, δλδ ότι δεν ήταν κληρονομικό, απλά έτυχε. Ε, αφού τώρα "έτυχε" και σε μένα συμπεραίνω ότι μάλλον κάποια "ευαισθησία" -να το πω έτσι- έχουμε οικογενειακώς. :roll:

Ναι οντως ετσι ειναι.... Εμενα εχει η πεθερα μου, το ελενχε και δεν ειχε προβλημα αλλα οταν πεθανε ο πεθερος μου εκανε ωεβροζαχαρο και τωρα εχει ο μεγαλητερος γιος της αλλα εκεινος δεν προσεχει καθολου τρωει κυριολεκτικα σαν γουρουνι και ξεσκιζεται στα γλυκα..............

δεν ειναι θεμα γιατρου και τι κανει ο ενας και ο αλλος ... ενας σωστος γιατρος τα κανει ολα.. ετσι

Ένας σωστός γιατρός είναι σε θέση να κρίνει ορισμένα πράγματα και να δει τι χρειάζεται και τι είναι περιττό. Ένας μη σωστός γιατρός σε στέλνει να κάνεις τα πάντα για να είναι καλυμμένος επειδή δεν μπορεί να κρίνει και ένας ακόμη χειρότερος γιατρός σε στέλνει να κάνεις τα πάντα σε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο...

• 2 χρόνια μετά...

καλησπερα κοριτσια..ειμαι απο τις καινουριες στο φορουμ..οταν γραφτηκα ημουν σε φαση που περιμενα να δω αν θα ερθει τελικα η περιοδος η οχι..! κ αυτην την στιγμη που σας γραφω διανυω την 21η εβδομαδα εγκυμοσυνης..θεωρω το φορουμ γουρλιδικο!!!

θα ηθελα να ρωτησω για το πως μετρατε εσεις τους μηνες κ για την καμπυλη ζαχαρου ποτε την κανατε εσεις? μην μου πειτε για την σελιδα με τους μηνες κ εβδομαδες γτ κ εκεινο με ψιλομπερδευει...περιμενω τις απαντησεις σας...!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...