Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ALIEN YES OR NO???????????

Guest

Recommended Posts

H αστρονομια υποχρεωνει να κοιταξει προς τα επανω και μας οδηγει απο αυτο τον κοσμο σ'εναν αλλο.[Πλατωνας 427-342πχ].

Αραγε υπαρχουν εξωγιηνοι?Σε αυτη την ερωτηση ειναι πραγματι δυσκολα να απαντησεις πχ γιατι κανενας δεν θα τον συμφερε να το αποκαλυψει γιατι θα επφτε η οικονομια μας και καταρχην θα καταριφτουν ολες οι θρησκειες.Παντος πολλοι αρχαιοι φιλοσοφοι και ιδικα οι ελληνες και οι βουδιστες ειναι τοσο συγουροι και οχι μονο....Πιστευω οτι μπορουμε να καταριψουμε τη βαρυτικη,μπορει οχι εμεις αλλα μια αλλη φυλη που δεν λεγεται ανθρωποι.Παντως υπαρχουν πολλοι νομοι της φυσικης που μας αποτρεπει στο να πιστεψουμε οτι υπαρχουν εξωγιηνοι.

Σημφωνα με την ιδικη θεωρια της σχετικοτητας του Einstein,μια αυξηση στην ταχυτητα ενος αντικειμενου,αυξανει και τη μαζα του και η μαζα γινεται απειρη στη ταχυτητα του φωτος.Για να μετακινηθει η απειρη μαζα θα χρειαζοταν και απειρη ενεργεια.Αυτο σημαινει οτι οταν ενα διαστημοπλοιο πλησιαζει τη ταχυτητα του φωτος,η μαζα του τεινει προς το απειρο,δηλαδη μεχρι να αποκτησει αυτη την ταχυτητα χρειαζεται απειρη ποσοστητα καυσημων.Αλλα υπαρχει και μια αλλη σχετικοτητα του Einstein οτι ταξιδευωντας με ταχυτητα κοντα στη c,μπορουμε να κανουμε το ταξιδι μας οσο μικρο θελουμε,και αυτο γινεται γιατι πανω στο διαστημοπλοιο τα ρολογια δουλευουν πιο αργα απο τα ρολογια στη γη,κανοντας μεγαλο το ταξιδι μας να φαινετε σε μερικες ωρες.Για εκεινους που βρισκονται στη γη το ταξιδι μας μπορει να φαινεται οτι διαρκει αιωνες.Υπαρχει ενα βιβλιο το Time,A,Traveler's υπαρχει μια περιεργη πιθανοτητα των ταχυονικων εξωγιηνων,που μπορουν να ταξιδεψουν πιο γρηγορα απο το φως.Τα ταχυονια ειναι πιο αργα απο τα σωματιδια του φωτος,τα οποια εχουν πχ ηλεκτρονια-πρωτονια.Τα ταχυονια εχουν μαζα,αλλα τα πιο ελεφρια απο αυτα επυτιχανουν πιο ευκολα και πλησιαζουν τη ταχυτητα του φωτος.Αλλα εκτος απο τα ταχυονια υπαρχουν και τα λουξονια που δεν εχουν μαζα και ταξιδευουν μονο με την ταχυτητα του φωτος.Τα λουξονια περιλαμβανου φωτονια,υποθετικα βαρυτονια και πιθανον νετρινα.Παντος ισως να μπορουσαν να ταξιδεψουν με μεαλες αποστασεις με ταχυτητ μικροτερη απο εκεινη του φωτος,Χρησημονποιωντας φουτουριστικες πηγες ενεργειας,εκμεταλευομενοι της αντιδρασης της υλης-αντιυλης η νεργεια μηδενικης σταθμισης,την απιστευτη κολοσιαια κληρονομια της μεγαλης εκρηξης.Ο ουρανος και η γη ειναι μεγαλα,αλλα το συνολο του διαστηματος δεν ειναι παρα ενας μικρος κοκκος ενος ρυζιου.Ποσο παραλογο θα ηταν αν υποθεταμε οτι εκτος απο την γη και τον ουρανο που μπορουμε να δουμε,δεν υπαρχει κανενας αλλος ουρανος και καμια αλλη γη.[Τενγκ Μου-κινεζος φιλοσοφος 19αιωνα].Για το απλο ματι ενος βατραχου ο κοσμος ειναι ενα θαμπο συνολο απο γκρι και μαυρα.Ειμαστε σαν βατραχοι με το περιορισμενο μας αισθητηριο κεντρο του εγκεφαλου και αντιλαμβανομαστε μονο ενα τμημα του συμπαντος που κατοικουμε? Μηπως ως ειδος,ανοιγουμε τωρα τα ματια μας στην πραγματικοτητα των πολυδιαστασεων κοσμων,στους οπιους η υλη υφιασταται περιπλοκες ανασυστασεις προς καπιο ειδος υπερδιαστηματος?Πραγματικα δεν θελω να πιστευω οτι ειμαστε μονο σε ενα απεραντο συμπαν,ειναι τοσο παραλογο να ειμαστε μονοι μας ακομα και που το σκεφτομαστε οτι ειμαστε μονοι μας ειναι παραλογο,εγω πιστευα,πιστευω και θα πιστευω οτι υπαρχουν εξωγιηνοι γιατι καποτε θα παιξουν σημαντικο ρολο στην ανθρωποτητα,και στης αρρωστειες ακομα και αν ειναι αργα.

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

• 2 years later...

μαρεσε το θεματακι σου και δε περιμενα να διαβασω εδω κατι τετοιο. Λοιπον η δικια μου αποψη (γτ ειμαι καιγω κολημενη με το υπερφυσικο γενικα) ειναι οτι σιγουρα υπαρχει κατι εκει εξω που λενε.. Δε νομιζω βεβαια ναναι τα πρασινα ανθρωπακια μετα μεγαλα κεφαλια αλλα σιγουρα κατι ειναι...Ισως σε μια αλλη μορφη που δε μπορουμε να φανταστουμε η ισως και χμμμ πως να το πω.. κατι αλλο...κατι χωρις υλη οπως νομιζουμε τελος παντων..

Παντως εχεις δικιο. Ουτε εγω μπορω να πιστεψω οτι ειμαστε μονοι στο συμπαν..Ελεος... θαταν γελειο αν ηταν ετσι.

1-2-3MPOMPIRES!!!

καποτε νομιζαν οτι η γη εχει αρχη και τελος(πεφτεις απο τον γκρεμο)μετα καταλαβαμε οτι ειναι ας πουμε στρογγυλη μετα νομιζαμε οτι οι μονοι πλανητες ειναι αυτοι που βλεπουμε αντε μετα ανακαλυψαμε και το συμπαν μας (και αυτο νομιζαμε οτι εχει αρχη και τελος)μετα ειδαμε οτι υπαρχουν πολλα συμπαν και γιανα βαλω μια τελεια θα πω ειναι δυνατον να ημαστε η μονη οργανικη υλη σε ολο αυτο το χαος αντε μωρε!!!!πιθηκακια ημαστε πειραματα εξωγηινων τπτ παραπανω!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ξερεις τι με φοβιζει περισσοτερο?η συνηθεια ακομη και του ''κακου''.να στο πω αλλιως.βαζεις ενα βατραχακι μεσα σε μια μεγαλη λεκανη με νερο δροσερο,το βατραχακι κολυμπαει ευτυχισμενο,μετα αναβεις φωτια,και το νερο αρχιζει να γινετε χλιαρο,το βατραχακι ακομηνιωθει ωραια και δεν κανει καμια αποπειρα διαφυγης,κολυμπα αμεριμνο,το νερο τωρα γινετε ποιο ζεστο,το βατραχακι ομως αρχιζει και αποβλακωνετε απο την θερμοτητα και τελικα βραζει,χωρις να κανει καμια προσπαθεια διαφυγης.εαν πετουσες ενα βατραχακι μεσα σε καυτο νερο κατευθειαν το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πηδουσε εξω αμεσως.....καταλαβες τον συνειρμο μου?μας τα φερνουν σιγα σιγα και εμεις ,σιγοβραζουμε σαν βατραχακια και δεν αντιδρουμε.για ολα τα θεματα γυρω μας πια!και για το θεμα μας,ποσα ντοκυμαντερ και ποσοι ανθρωποι εχουν μιληση για του οτι ειδαν ατια ή εξωγηινους ε!καλα!καποια ειναι ακυρα αλλα οχι και ολα!συμπερασμα!εκτος απο προβατακια μπεεε!ειμαστε και βατραχακια κουαξ

Διαφημίσεις

Οντως υπαρχει κατι πολυ πιο εξελιγμενο και δεν το ξερουμε, και βρισκεται εδω διπλα μας, γιατι οι τεχνολογιες που αναπτυσονται, τα πειραματα (κυριως πολεμικων σκαφων και ας λενε για τον καιρο) που γινονται και τα συναφι τελειωμο δεν εχουν. Οπως επισης πιστευω οτι υπαρχουν τεχνολογιες και τεχνογνωσιες καθαρα δικιες μας που δεν εχουν δει το φως της μερας *ακομα* για τους ευνοητους λογους (αντικατασκοπιας, ηλεκτρονικης κατασκοπιας κ.α.).....ο πυραυλος προτοχρησιμοποιηθηκε απο τους γερμανους σε πειραματα τον 2ο παγκοσμιο πολεμο. Δεν το εμαθε ποτε το ευρυ κοινο μεχρι αρκετα χρονια μετα τον πολεμο.......αν με εννοειτε.....τωρα βεβαια το αγνωστο για πολλους ειναι νοστιμο και το κατανοω. Και δεν αμφιβαλω οτι το πιο πιθανο υπαρχουν και αλλοι πλανητες αρκετα εξελιγμενοι και με την ικανοτητα να αναπτυξουν ζωη επανω τους, ΑΛΛΑ οι αποστασεις ειναι τετοιες που με κανουν να αμφιβαλω σοβαρα αν εχουν ερθει σε επαφη με εμας (βασικα δεν το πιστευω καν). Τωρα για τα υπολοιπα 'ειδα εξωγιηνο' κλπ, ειμαι οχι απλα σκεπτικη αλλα τα διαγραφω απο την ριζα. Το μυαλο εχει φοβερη φαντασια και εχω τυχει μαλιστα ομαδικης παρακρουσης που 20 ατομα νομιζαν πως κατεβηκε μια Αγια (σε νησι στην Ελλαδα, και γινεται μαλιστα ΚΑΘΕ χρονο), να τους εβλογησει και ειχαν φαει φρικη ολοι μαζι, και ημουν η μονη που εψαχνα να δω τι βλεπουν. Ασε που το ορυκτο ΧΑΛΚΟΣ το ειχαν για 'το αιμα της' στα βραχια της θαλλασσας..........εχμμμμ.......οκ........και οχι αν δεν δω εγω δεν πιστευω ΠΟΤΕ τιποτα. Ειμαι πολυ απιστος θωμας σε ολα αυτα τα θεματα. Και ολως περιεργως σε μενα ποτε δεν εμφανιζεται τιποτα......χαχαχα.....απαντηση του σκεπτικιστη 'ειναι επειδη δεν πιστευεις'.......βρε ουστ......χιχιχιχι

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

πολυ σοφιστικε αυτο με το βατραχακι.. ναι ολα ειναι απλα σκεψεις.τιποτα χειροπιαστο σιγουρα. τωρα αν εχει ερθει ποτε κατι η αν το ειδε καποιος ειναι λιγο.. παραξενο ετσι οπως τα λενε για να τα πιστεψεις.Καπου ειπατε οτι ειμαστε πειραματοζωα τους. αυτο καπως το δεχομαι. οτι και να πουμε παντως δε προκειτε να βγαλουμε ακρη. εγω ειμαι υπερ μονο σο οτι κατι που δε μπορεις να δεις δε σημαινει πως δεν υπαρχει κιολας

1-2-3MPOMPIRES!!!

[YOU TUBE]hcDN2Q-d-E4[/YOU TUBE]

να υποθεσω οτι την ειδατε την ταινια?και κατι ντοκυμαντερ με κοπαδια αγελαδων που τους λυπουν ολα τα εσωτερικα οργανα?και πολλα πολλα πολλα ακομη.....

[YOU TUBE]hcDN2Q-d-E4[/YOU TUBE]

να υποθεσω οτι την ειδατε την ταινια?και κατι ντοκυμαντερ με κοπαδια αγελαδων που τους λυπουν ολα τα εσωτερικα οργανα?και πολλα πολλα πολλα ακομη.....

Πες μαΑασ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα,

Δείτε αυτό το 8λεπτο video, εξηγεί με απλά λόγια και παραδείγματα το πλήθος των εξωγήινων ειδών.

Απο το μοναδικό Δάσκαλο, Ανθρωπιστή και Φιλόσοφο Carl Sagan:

[YOU TUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=RB_v99FSTYc&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=RB_v99FSTYc&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOU TUBE]

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Επίθεση UFO σε κοπάδι αιγοπροβάτων!

Μια σειρά από ανεξήγητες επιθέσεις σε κοπάδια αιγοπροβάτων και βοοειδών έχουν αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Αγγλία, στην αγροτική περιοχή του Σροπσάιρ.

Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής αναφέρουν πως είδαν λάμψεις λέιζερ να στοχεύουν τα κοπάδια τους, με κατεύθυνση από τον ουρανό άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα.

Το ανησυχητικό στην περίπτωση αυτή είναι πως τα περίεργα περιστατικά συνοδεύτηκαν από απώλεια των ματιών αλλά και των εγκεφάλων των ζώων, κατά την διάρκεια εμφάνισης των πορτοκαλί λάμψεων από τον ουρανό.

Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για εμφανείς και χειρουργικής ακρίβειας τρύπες στο σώμα των ζώων ενώ είχαν αφαιρεθεί τα μυαλά και άλλα εσωτερικά όργανα. Σε άλλα ζώα παρατηρήθηκε το φαινόμενο της απώλειας των ματιών, ενώ οι τομές που είχαν γίνει στα ζώα έμοιαζαν να προέρχονται από χειρουργικό νυστέρι ή λέιζερ κοπής.

Ερευνητής του φαινομένου ο Φιλ Χόυλ, δήλωσε πως παρατηρήθηκε θέαση ΑΤΙΑ σε μήκος 70 χιλιομέτρων από το σημείο όπου καταγράφτηκε το γεγονός, ενώ το φαινόμενο επαναλαμβανόταν για διάστημα ενός μήνα.

Το φαινόμενο των ακρωτηριασμένων ζώων

Το φαινόμενο των ακρωτηριασμένων ζώων, ιδιαίτερα βοοειδών, έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν και στις ΗΠΑ. Η θεωρία υποστηρίζει πως οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιούνται από ΑΤΙΑ τα οποία με προηγμένη τεχνολογία χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος αφαιρούν τμήματα των ζώων. Το περίεργο στοιχείο είναι πως στο σημείο σφαγής των ζώων ποτέ δεν παρατηρείται λίμνη αίματος.

Μυστικά προγράμματα του στρατού;

Μια άλλη θεωρία θέλει το φαινόμενο αυτό να οφείλεται σε μυστικά ερευνητικά προγράμματα του στρατού. Ελικόπτερα μαύρου χρωματισμού χωρίς διακριτικά προσεγγίζουν τα αιγοπρόβατα και με χρήση τεχνολογίας λέιζερ στοχεύουν και αφαιρούν τμήματα ζώων, όπως μάτια, μυαλά ή και εσωτερικά όργανα. Το ερώτημα είναι γιατί αφαιρούνται τα συγκεκριμένα όργανα και σε τι εξυπηρετεί η μυστικότητα αφού ο στρατός μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε κοπάδια ζώων για τα πειράματά του.

Επιθέσεις άγριων ζώων;

Το ενδεχόμενο το φαινόμενο να οφείλεται σε επιθέσεις αγρίων ζώων αποκλείεται αφού στην περίπτωση αυτή θα είχε αφαιρεθεί αποσπασματικά ή και ολοκληρωτικά το κουφάρι του ζώου με ακανόνιστες τομές, ενώ το αίμα θα έπρεπε να έχει λούσει την γύρω περιοχή αφήνοντας εμφανή ίχνη. Άλλωστε στις περιπτώσεις που καταγράφονται αυτά τα φαινόμενα ο αριθμός των ζώων που έχουν σφαγιαστεί είναι αριθμητικά πολύ μεγαλύτερος από κάθε αγέλη άγριων ζώων, όπως λύκοι.

διαβασε μαρια μου.αφου δεν μπορεις να δεις βιντεο!αα!ηρθα απο τον καφε.τι καφε κουρεψα την μικρη της φιλης μου και μετα ηρθα και κουρεψα και τον μικρο τον δικο μου.με επιασε σημερα το κουρευτικο μου χαχαχαχαα

Μάλιστα...

Εχω όμως μια γενική απορία.όλα AYTA τα περίεργα γιατί δεν συμβαίνουν βουλγαρία,αλβανία κτλ;κ οι crop circles ...τόσα χωράφια βρε έχει η ελλάδα,ελάτε κ απο μας

...Εχω όμως μια γενική απορία.όλα AYTA τα περίεργα γιατί δεν συμβαίνουν βουλγαρία,αλβανία κτλ;κ οι crop circles ...τόσα χωράφια βρε έχει η ελλάδα,ελάτε κ απο μας

Γιατί απλά δεν συμβαίνουν... :)

Τα crop circles έχει αποδειχθεί ότι το κάνουν διάφορες ομάδες ή άτομα, σαν μορφή τέχνης. Μάλιστα σε ένα χωρίο στη Αγγλία το έκανε ένας ντόπιος για να ανέβει ο τουρισμός της περιοχής. Το ίδιο που κάνουν τόσα χρόνια οι Σκοτσέζοι στα lochs, με το δήθεν "τερας", τη μικρή τους Ness, και οι Αμερικανοί με το Rosswell και τον BigFoot.

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλα τα UFO "πάνε" στη Αμερική;

Δηλαδή τι έχουν αυτοί παραπάνω απο τους άλλους και τους προτιμάνε τα UFO και έχουν όλα τα μεταφυσικά φαινόμενα;

"Ελικόπτερα μαύρου χρωματισμού χωρίς διακριτικά προσεγγίζουν τα αιγοπρόβατα και με χρήση τεχνολογίας λέιζερ στοχεύουν και αφαιρούν τμήματα ζώων, όπως μάτια, μυαλά ή και εσωτερικά όργανα"

???

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μα είναι δυνατόν;

Βρε κουφετάκι, μας τρέλανες.

Δεν έχει ο στρατός εργαστήρια να βγάλει τα μάτια του με τις γελάδες;

Πρέπει να πάει στο χωράφι του Μπάρπα-Μήστου για να βρεί τη Χάιδω και μάλιστα με μαύρο μεταλλικό ελικόπτερο; :o

Εντάξει, είπαμε καλή και η πλάκα, αλλά να μην δίνουμε πραγματικές διαστάσεις σε ιστορίες και θεωρίες που δεν έχουν αποδειχθεί ή δεν έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Γιατί απλά δεν συμβαίνουν... :)

Τα crop circles έχει αποδειχθεί ότι το κάνουν διάφορες ομάδες ή άτομα, σαν μορφή τέχνης. Μάλιστα σε ένα χωρίο στη Αγγλία το έκανε ένας ντόπιος για να ανέβει ο τουρισμός της περιοχής. Το ίδιο που κάνουν τόσα χρόνια οι Σκοτσέζοι στα lochs, με το δήθεν "τερας", τη μικρή τους Ness, και οι Αμερικανοί με το Rosswell και τον BigFoot.

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλα τα UFO "πάνε" στη Αμερική;

Δηλαδή τι έχουν αυτοί παραπάνω απο τους άλλους και τους προτιμάνε τα UFO και έχουν όλα τα μεταφυσικά φαινόμενα;

ΡαστΑ κ εγώ όλα AYTA εννοούσα.

Κ αυτό π λέτε βρε παιδιά..ότι είμαστε πειράματαζωα των έξω απο δω (μ την κυριολεκτική έννοια ε :-) ) εγώ δεν το πιστεύω.πιστεύω όμως ότι είμαστε πειραματοζώα των ανθρώπων.των μεγάλων κεφαλιών...

Εχω έναν φιλο π ασχολείται πάρα μα πάρα πολύ μ'αυτα...κατά τ'άλλα καλό παιδί είναι :-) .το κακό λοιπόν είναι ότι πιστεύει σχεδόν τα πάντα!ενώ είναι πανέξυπνος,σε τέτοια θέματα είναι...ωχ παναγιά μου.θυμάμαι μου έλεγε μια μέρα ότι τα κινούμενα σχέδια έχουν πλέον αποκτήσει τερατοδεισ μορφές κ αυτό το κάνουν για να προετοιμάσουν τα παιδιά μας σ AYTA π θα επακολουθήσουν.π θα ρθουν τα νεφελιμ στην γη δηλ να τους φαίνονται φυσιολογικά. Κ μετά εγώ ΣKEΦTOMOYN...πάντα οι άνθρωποι είχαν την αναγκη να πιστεύουν σε μύθουσ,να αναρρωτιOYνται υπάρχει;δεν υπάρχει; κάποτε "υπήρχαν" οι νεράιδεσ,οι καλικαντζαροι κτλ.

απλα συζητηση κανουμε και σιγα μην βγαλουμε καμια ακρη...να χαμε να λεγαμε.να σας πω ομως μια ιστορια που μου την ειπε μια γιαγια!ειναι 86χρ.και οταν ηταν 11χρ.στο χωριο της που ειχε λιμνη,ενα απογευμα με μεγαλα κοκκινα γραμματα εμφανιστηκαν στον ουρανο τα γραμματα ΤΕΛΟΣ.Και τι κανατε την ρωτησα εγω?και μου ειπε μαζευτηκαμε ολοι και τα διπλανα χωρια στην λιμην και περιμεναμε...και μετα την ξαναρωτω(ξερετε τις γιαγιαδες μετο πασο τους)ε!κοριτσι μου μου λεει ξημερωσε και πηγαμε στα σπιτια μας χαθηκαν τα γραμματα!:eek::roll::roll:αλλο συμπερασμα το τελος δεν ηρθε,οι εξωγιηνοι ξερουν την ελληνικη γραφη,και οι παλιοι δεν μασουσαν......παντος η γιαγια δεν τα χει χαμενα οντος συνεβει αυτο το πραγμα και τοτε δεν υπηρχε η τεχνολογια του λεϊζερ χμμμμ!!!