Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προβλήματα σπέρματος +σπερματέγχυση

bou-bou!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες γνωρίζουν ποιές είναι οι πιθανότητες να συλλάβεις με σπερματέγχυση όταν το σπέρμα είχει πρόβλημα. Ρωτάω γιατί ο γιατρός μας είπε ότι με δίμηνη θεραπέια το σπέρμα έχει βελτιωθεί από 3.000.000 σε 8.000.000. Η θεραπέια θα συνεχιστεί για άλλους 2 μήνες και μετά πάμε για 4 σπερματέγχυσεις και βλέπουμε για εξωσωματική (ήμου νεα και γέρασα).

Τι λεει η εμπειρία σας? Εχω πιθανότητες ή θα τρελαθώ με τόοοση αναμονή. Από το Σεπτέμβριο τραβιέμαι και άκρη δεν έχω βγάλει. Αρχίζω και σαλτάρω...

Διαφημίσεις

bou bou μου καλήμερα οι πιθανότητες σου είναι πάρα πολλές και ο λόγος που σου το λέω αυτό είναι γιατί η γιατρός της αδερφής μου τους είπε ότι το σπέρμα του είναι μια χαρά για σπερματέχυνση και ότι της κάνει ενώ γαμπρός μου από οσο θυμάμαι έχει γύρω στα 7.000.000 κάτι.

Βουρ λοιπόν άκου τον γιατρό σου και αυτό το ένα που χρειαζόμαστε όλες εδωπέρα Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι! ! ! ! καλή με την σπερματέχυνση αυτόν τον μήνα θα δοκιμάσεικαι το αδερφακι μου και εύχομαι να μην χρεισαστεί να ξαναδοκιμάσετε ΤΙΠΟΤΑ :lol::lol::lol::lol:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Αχ, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Μου έδωσες ελπίδες. Ευχομαι η αδερφή σου να μείνει έγκυος με τη πρώτη και να μη χρεισταεί άλλες. Θα μας ενημερώσεις αν έχεις ευχάριστα έτσι?

Ναι bou bou μου θα σας ενημερώσω και θα έχει και η αδερφη μου ευχαριστα νέα και εσύ!!!.

Μην ξεχνας ότι στην σπερματέχυνση κάνουνε ένα διαχωρισμό του σπέρματος και κρατάνε αυτα που είναι τα πιο καλά. Τι λες λοιπόν στα 8.000.000 δεν θα έχουμε καλά??? αυτόπου λέει η γιατρός στην αδερφη μου και το λέω και εγώ σε εσένα με όλο το θάρρος είναι ότι ο εχθρός της σπερματέχυνσης είναι το άγχος της γυναίκας γαι την επιτυχία της διαδικασίας γιαυτό βαθείες ανάσες και προσευχούλες.Φιλάκια :wink::wink::wink::wink::wink:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Αχ, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Μου έδωσες ελπίδες. Ευχομαι η αδερφή σου να μείνει έγκυος με τη πρώτη και να μη χρεισταεί άλλες. Θα μας ενημερώσεις αν έχεις ευχάριστα έτσι?

Καλημέεερα κοπέλα μου!!!!

Χαθήκαμε!!! :wink:

Εμένα ο ίδιος γιατρός αλλά με μεγαλύτερο πρόβλημα το δικό μας, πριν την θεραπεία μου είπε ότι σκέφτεται να μας προτείνει την σπερματέγχιση αλλά θεωρεί πρόβλημα τό ότι θα πηγαινοερχόμαστε από επαρχία και μας είπε χαρακτηριστικά όταν ρώτησα το ποσοστό επιτυχίας "8%" ...... :shock::shock::shock:

όχι δεν θα πάρω!!!! :roll::roll:

Συνεχίζουμε την θεραπεία και θα κατέβουμε σε 1-2 βδομάδες για έναν έλεγχο να δούμε αν βελτιώθηκε κάτι....

Για να σου πει όμως για σπερματέγχιση σημαίνει ότι περιμένει κάτι από αυτό και από την άλλη σκέψου ότι προσπαθεί με τις εναλλακτικές και δεν σου λέει στην ψύχρα "εξωσωματική".... Αυτό είναι καλό πιστεύω!!!

Καλή επιτυχία εύχομαι στην προσπάθειά σας!!!! όλα καλά θα πάνε θα το δεις!!!! Θα ξεκινήσετε τώρα ή θα περιμένετε να τελειώσει και το 2μηνο θεραπείας που έχετε ακόμη????

Υ.Γ. : Ηρέμησε και μην βιάζεσαι!!!! (τα λέω σε εσένα για να τα ακούσω και εγώ περισσότερο)

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια ! Και ο δικός μου σύζυγος έχει πρόβλημα με το σπέρμα του, έχει8.500.000. Κάνει μία θεραπεία και θα δούμε αν βελτιωθεί.

Μας είπε ο γιατρός να συνεχίσουμε ελεύθερα τις προσπάθειες και βλέπουμε. Πάντως για σπερματέχυνση μας είπε ότι ο αριθμός είναι πολύ μικρός προς τα παρόν και δεν την προτείνει. Αργότερα είπε θα δούμε ίσως για εξωσωματική αν δεν έρθει φυσιολογικά. Μας ισοπέδωσε με αυτό αλλά ελπίζω στο θαύμα.

μπου μπου παντα υπαρχουν πιθανοτητες επιτυχιας,ειναι και θεμα τυχης ! ξερω πολλες κοπελλες που εκαναν εξωσωματικες με ποσοστα 30και πανω επιτυχιας και τπτ! και μετα καποιες απο αυτες κανανε φυσικο κυκλο(που εχει 10,15% επιτυχια και μεινανε εγκυες! και αλλη μια μετα απο 2 εξωσω με σπερμα χαλια και συνελαβε φυσιολογικα!!!!!αρα ,εμεις κανουμε οτι μπορουμε ,ξεκιναμε απο τα πιο απλα και ελπιζουμε στην καλη μασ τυχη!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΔΩ μιλατε για θεραπειες που κανουν οι αντρες σασ για το σπερμα. ο δικος μου ο γιατρος μας ειπε οτι και να παρετε δεν βοηθαει!εγω ομως αλλα ακουω.απο μονη μου δινω στον αντρα μου βασιλικο πολτο και ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ 1ΓΡ την ημερα! εσεις τι θεραπεια κανατε και ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ χαμηλου σπερματος? (εμενα ο αντρασ μου εκανε ολες τις εξετασεις αλλα δεν βρεθηκε το αιτιο για ολιγοασθενο που εχει! :cry: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

μπου μπου παντα υπαρχουν πιθανοτητες επιτυχιας,ειναι και θεμα τυχης ! ξερω πολλες κοπελλες που εκαναν εξωσωματικες με ποσοστα 30και πανω επιτυχιας και τπτ! και μετα καποιες απο αυτες κανανε φυσικο κυκλο(που εχει 10,15% επιτυχια και μεινανε εγκυες! και αλλη μια μετα απο 2 εξωσω με σπερμα χαλια και συνελαβε φυσιολογικα!!!!!αρα ,εμεις κανουμε οτι μπορουμε ,ξεκιναμε απο τα πιο απλα και ελπιζουμε στην καλη μασ τυχη!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΔΩ μιλατε για θεραπειες που κανουν οι αντρες σασ για το σπερμα. ο δικος μου ο γιατρος μας ειπε οτι και να παρετε δεν βοηθαει!εγω ομως αλλα ακουω.απο μονη μου δινω στον αντρα μου βασιλικο πολτο και ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ 1ΓΡ την ημερα! εσεις τι θεραπεια κανατε και ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ χαμηλου σπερματος? (εμενα ο αντρασ μου εκανε ολες τις εξετασεις αλλα δεν βρεθηκε το αιτιο για ολιγοασθενο που εχει! :cry: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!

Κάνει θεραπεία με χάπια 2 είδών, δεν θυμάμαι ακριβώς πως τα λένε αλλά δεν είναι βιταμίνες.....

Εμάς είναι πολύ ανεβασμένη μια ορμόνη TSH αν την θυμάμαι καλά πράγμα που σημαίνει δυσλειτουργία των όρχεων και υπάρχει κυρσοκύλη αλλά από πολλά χρόνια και δεν μπορεί να διορθωθεί με επέμβαση.... έδωσε λοιπόν την θεραπεία για 4 μήνες χωρίς να περιμένει και αυτός πολλά αλλά θα δοκιμάσουμε, ήδη έκανε έναν μήνα και κάτι!!!!

lRZRp3.png

ευχαριστω GEORGI! KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Δεν κατάλαβα καλά. Ο γιατρός σου είπε ότι δεν βοηθάνε τα φάρμακα ή οι βιταμίνες? Τα φάρμακα βοηθάνε, όχι όλες τις περιπτώσεις. Από ότι έχω καταλάβει οι θεραπείες που ακολουθούν οι γιατροί για την ολιγοασθενοπσπερμία γίνονται λίγο στα τυφλά. Δηλαδή δεν γνωρίζουν αν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Το επιχειρούν και βλέπουν τι εξέλιξη έχει.

Και ο δικός μου "χτυπάει" κάθε πρωι 1 βασιλικό πολτό, 1 βιταμίνη Ε, 1 χάπι restandol και 1 nolvadex (αυτά πρέπει θα πρέπει να παίρνει και ο δικός σου GEORGI)

Αισθάνεται "τούρμπο" αλλά η εξέταση θα το δείξει στο τέλος.

GEORGI μου ο γιατρός μας είπε να συνεχίσουμε για άλλους 2 μήνες (μέχρι τέλος Μαρτίου), να ολοκληρωθεί η θεραπεία γιατί πρέπει να γίνει τουλάχιστον 1 τρίμηνο και μετά θα μιλήσουμε για σπερματέγχυση. Το πρόβλημα σε εμάς είναι ότι ενώ η ποσότητα αυξήθηκε η κινητικότητα εξακολουθεί να είναι χαμηλή.

Σας ευχαριστώ για τις απντήσεις σας κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

boy boy μας ειπε οτι ολες αυτες οι βιταμινες δεν βοηθανε!γνωμη του! για την κινητικοτητα παντως ειναι η ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ! ευχαριστω ΒΟΥ ΒΟΥ!

boy boy μας ειπε οτι ολες αυτες οι βιταμινες δεν βοηθανε!γνωμη του! για την κινητικοτητα παντως ειναι η ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ! ευχαριστω ΒΟΥ ΒΟΥ!

Καρνιτίνη ε? Πρώτη φορά το ακούω, δεν έχω ιδέα τι είναι. Αντε να του το δώσω και αυτό μπας και δούμε άσπρη μέρα. Χαπάκιας θα γίνει μέχρι να γκαστρωθώ...

Καλησπέρα κορίτσια, και εγώ ομοιοπαθούσα....Δεν έχουμε φτάσει βέβαια ακόμα στο να μιλάμε για σπερματέγχυση. Και εμείς ολγοασθενοσπερμία, ξεκινήσε ο σύζυγος eviol και τελευταίο μήνα και felicin. Eπίσης πολλά φρούτα και λαχανικά, plus χυμό πορτοκάλι μέρα παρά μέρα. Το αποτέλεσμα μετά από 3 μηνο ήταν βελτίωση πολύ σημαντική (αν θυμάμαι καλά από 8.000.000 σε 50.000.000!!!! Καλή βελτίωση στην κινητικότητα, αλλά βρέθηκε στην καλλιέργεια (την οποία αποφασήσαμε μόνοι μας να κάνουμε) ένα μικρόβιο και πήραμε και οι δύο αντιβίωση. Περιμένουμε τα αποτελέσματα τώρα...

Τεσπα, αυτό που ήθελα να τονίσω έιναι ότι στην δική μας περίπτωση βοήθησαν οι βιταμίνες και η διατροφή. Οπότε καλό θα είναι μαζί με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή να μην ξεχνάμε ότι η διατροφή είναι το καλύτερο φαρμακο!

O δικός μου σύζυγος παίρνει τα nolvadex και l-καρνιτίνη. Επίσης κάθε πρωι και βασιλικό πολτό. Κάνει τη θεραπεία τους 2 τελευταίους μηνες. Σε ένα μήνα θα δούμε αν έχει αποτέλεσμα η θεραπεία.Από 8.500.000 που ήταν ελπίζουμε τουλάχιστον να φτάσει τα 20.000.000. Α και κάτι άλλο, είναι καπνιστής και δυστυχώς δεν το έχει κόψει.

O δικός μου σύζυγος παίρνει τα nolvadex και l-καρνιτίνη. Επίσης κάθε πρωι και βασιλικό πολτό. Κάνει τη θεραπεία τους 2 τελευταίους μηνες. Σε ένα μήνα θα δούμε αν έχει αποτέλεσμα η θεραπεία.Από 8.500.000 που ήταν ελπίζουμε τουλάχιστον να φτάσει τα 20.000.000. Α και κάτι άλλο, είναι καπνιστής και δυστυχώς δεν το έχει κόψει.

Και εμένα το ίδιο, υποτίθεται ότι το μείωσε σε λιγότερο από πακέτο την μέρα αλλά ακόμη πολύ καπνίζει!!!! :cry::cry::cry:

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
Καλησπέρα κορίτσια,

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες γνωρίζουν ποιές είναι οι πιθανότητες να συλλάβεις με σπερματέγχυση όταν το σπέρμα είχει πρόβλημα. Ρωτάω γιατί ο γιατρός μας είπε ότι με δίμηνη θεραπέια το σπέρμα έχει βελτιωθεί από 3.000.000 σε 8.000.000. Η θεραπέια θα συνεχιστεί για άλλους 2 μήνες και μετά πάμε για 4 σπερματέγχυσεις και βλέπουμε για εξωσωματική (ήμου νεα και γέρασα).

Τι λεει η εμπειρία σας? Εχω πιθανότητες ή θα τρελαθώ με τόοοση αναμονή. Από το Σεπτέμβριο τραβιέμαι και άκρη δεν έχω βγάλει. Αρχίζω και σαλτάρω...

εμενα ο αντρασ μου εχει πολυ κακη ποιοτητα σεπρματοσ με τερατοσπερμαμια 3.000.000 με 5.000.000 στο συνολο 98 % ανωμαλα προσθεια κινηση 0 και γενικα πολλα μηδενικα δεν εχουμε βρει απο τι το εχει η μονη αιτιολογια που εχει ειναι μια προστατιτιδα που βρηκαμε πηρε αντιβιωση και δεν ειχε καμια διορθωση αλλα ειχε μειωση. Τωρα περνει κονταυει τριμηνο βιταμινη c1000, bitaminh e 500, ψευδαργυρο 245, και L-καρνιτινη τον 2 mg ανυπομονω να δω εαν εχει βελτιωθει. Τουλαχιστον να γινει λιγο καλυτερα ποιοτητα για την εξωσωματικη...

Καλημέρα!

Δεν υπάρχει πάντα αιτία για ολιγοασθενοσπερμία. Η παραγωγή του σπέρματος βρίσκεται στους όρχεις οι οποίοι επίσης παράγουν και την τεστοστερόνη. Κάποιο γενετικό πρόβλημα εμποδίζει την παραγωγή. Εμείς τεστοστερόνη φουλ αλλά από το άλλο..... Κάναμε τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τι να κάνουμε;

φιλάκια και υπομονή

Καρνιτίνη ε? Πρώτη φορά το ακούω, δεν έχω ιδέα τι είναι. Αντε να του το δώσω και αυτό μπας και δούμε άσπρη μέρα. Χαπάκιας θα γίνει μέχρι να γκαστρωθώ...

Το έχω ξαναγράψει αλλά θα το πω και πάλι. Δοκιμάσαμε τα πάντα, καρνιτίνες βιταμίνες και διάφορα άλλα. Χαλάσαμε ένα σωρό λεφτά. Κάναμε και 2 σπερματεγχύσεις αλλά τίποτα. Πρόσεξε γιατί και εγώ όταν ρώταγα για τις σπερματεγχύσεις μου λέγανε να κάνω 5 και μετά εξωσωματική. Το φαντάζεσαι να έφτανα εκεί. Οι πιθανότητες δυστυχώς είναι πολύ λίγες και δεν άξίζει ούτε τον κόπο ούτε το χρήμα.

Σκέψου το. Δεν ξέραμε και εμείς και μας κοροιδεύανε....

Φιλάκια

Κοριτσια και μενα ο αντρας μου εχει προβλημα ολιγοασθενοσπερμίας.Για καποια περιοδο εκανει και αυτος θεραπεια αλλα μικρή βελτίωση ειχαμε.Τοτε πηγαιναμε σε εναν ενδοκρινολογο στην θεσσαλονικη σε συνεργασια με ενα γυναικολογο.Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα, ειχαμε κανει οτι εξετασεισ υπήρχαν.Ετρεχα καθε μηνα να κανω ενεσεις pregnil + τα χαπια που επαιρνα και γω.Μας προετοιμαζε απο οτι ειχε πει για μια σειρα απο σπερματεγχυσεις και αν επιανε καλως αλλιως θα καναμε εξωσωματική.Καποια στιγμή μεσω μιας φιλης βρισκω εναν γιατρο στην Πατρα ειδικο στην υπογονιμότητα.Πηγαινω και εκει και του λεω τι εχω κανει μεχρι τωρα απο εξετασεις και τι φαρμακα εχω παρει.Η απαντηση του γιατρου ήταν οτι δεν υπηρχε λογος να παρω τοσα χαπια εγω και τοσες ενεσεις γιατι ηδη ειχα παθει μια μικρη υποδιεγεργη ωοθηκων.Δυστυχως με τις τιμες που ειχε το σπερμα θα ταν πολυ δυσκολο να συλλαβω με σπερματεγχυση.Ο γιατρος εκει μου προτεινε να κανουμε μονο μια σπερματεγχυση και με πολυ λιγοτερα λεφτα απο οτι μου χαν πει οι αλλοι γιατροι και αυτο μονο για να δουμε λιγο πως αντιδραει το σπερμα και αν δεν γινοταν κατι προχωραμε κατευθειαν σε εξωσωματική.Το ποσοστο επιτυχιας για σπερματεγχυση που μου εδινε ήταν μολις ενα 7%, ενω για εξωσωματική λόγο οτι δεν ειχα εγω καποιο προβλημα ξεπερνουσε το 35%Ετσι και εγινε!Η σπερματεγχυση δεν επιασε και κανουμε την εξωσωματική που για καλη μας τυχη επιασε με την πρωτη.Τελικά ειναι πολλοι αυτοι οι γιατροι που μας δινουν ελπιδες και κοροιδευουν μονο και μονο για να μας τα παρουν χοντρά.

Κοριτσια και μενα ο αντρας μου εχει προβλημα ολιγοασθενοσπερμίας.Για καποια περιοδο εκανει και αυτος θεραπεια αλλα μικρή βελτίωση ειχαμε.Τοτε πηγαιναμε σε εναν ενδοκρινολογο στην θεσσαλονικη σε συνεργασια με ενα γυναικολογο.Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα, ειχαμε κανει οτι εξετασεισ υπήρχαν.Ετρεχα καθε μηνα να κανω ενεσεις pregnil + τα χαπια που επαιρνα και γω.Μας προετοιμαζε απο οτι ειχε πει για μια σειρα απο σπερματεγχυσεις και αν επιανε καλως αλλιως θα καναμε εξωσωματική.Καποια στιγμή μεσω μιας φιλης βρισκω εναν γιατρο στην Πατρα ειδικο στην υπογονιμότητα.Πηγαινω και εκει και του λεω τι εχω κανει μεχρι τωρα απο εξετασεις και τι φαρμακα εχω παρει.Η απαντηση του γιατρου ήταν οτι δεν υπηρχε λογος να παρω τοσα χαπια εγω και τοσες ενεσεις γιατι ηδη ειχα παθει μια μικρη υποδιεγεργη ωοθηκων.Δυστυχως με τις τιμες που ειχε το σπερμα θα ταν πολυ δυσκολο να συλλαβω με σπερματεγχυση.Ο γιατρος εκει μου προτεινε να κανουμε μονο μια σπερματεγχυση και με πολυ λιγοτερα λεφτα απο οτι μου χαν πει οι αλλοι γιατροι και αυτο μονο για να δουμε λιγο πως αντιδραει το σπερμα και αν δεν γινοταν κατι προχωραμε κατευθειαν σε εξωσωματική.Το ποσοστο επιτυχιας για σπερματεγχυση που μου εδινε ήταν μολις ενα 7%, ενω για εξωσωματική λόγο οτι δεν ειχα εγω καποιο προβλημα ξεπερνουσε το 35%Ετσι και εγινε!Η σπερματεγχυση δεν επιασε και κανουμε την εξωσωματική που για καλη μας τυχη επιασε με την πρωτη.Τελικά ειναι πολλοι αυτοι οι γιατροι που μας δινουν ελπιδες και κοροιδευουν μονο και μονο για να μας τα παρουν χοντρά.

σε ποιο γιατρο έκανες την εξωσωματική?

tazoula κ μενα επεμενε ο γουδας να μην κανουμε σπερματεγχυσεις καθολου διοτι δεν ειχαμε κ ιδιαιτερο προβλημα αλλα εμεις οι γυναικες οταν θελουμε παιδι το θελουμε εδω κ τωρα

μας ελεγε να προσπαθησουμε μονοι μας αλλα ακουγα εγω?

τελικα εμεινα μετα απο δυο αποτυχημενες σπερματεγχυσεις με απλη επαφη μεχρι κ για εξωσωματικη του ελεγα αλλα δεν το συζηταγε καν!

εχει βοηθησει πολλες γυναικες να γινουν μανουλες κ μεσα σε αυτες σε λιγους μηνες θα ειμαι κ γω

μετα απο 2 αποβολες με βοηθησε να βρουμε τι πιθανον φταιει κ τωρα περιμενω την μπουμπουκα μας

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

tazoula κ μενα επεμενε ο γουδας να μην κανουμε σπερματεγχυσεις καθολου διοτι δεν ειχαμε κ ιδιαιτερο προβλημα αλλα εμεις οι γυναικες οταν θελουμε παιδι το θελουμε εδω κ τωρα

μας ελεγε να προσπαθησουμε μονοι μας αλλα ακουγα εγω?

τελικα εμεινα μετα απο δυο αποτυχημενες σπερματεγχυσεις με απλη επαφη μεχρι κ για εξωσωματικη του ελεγα αλλα δεν το συζηταγε καν!

εχει βοηθησει πολλες γυναικες να γινουν μανουλες κ μεσα σε αυτες σε λιγους μηνες θα ειμαι κ γω

μετα απο 2 αποβολες με βοηθησε να βρουμε τι πιθανον φταιει κ τωρα περιμενω την μπουμπουκα μας

adnihor1 ευχομαι να χεις μια καλη εγκυμοσυνη και με ενα γερο μωρακι αγκαλιτσα:P

• 2 χρόνια μετά...

να ρωτησω κι εγω κατι.

Με αριθμο σπερμτοζωαριων 98 εκ/μυρια στα 5.4 cc,ζωηρα τα πρωτα 30' το 20% αλλα αυξημενο ιξωδες και αρκετο πυοσφαιρια, πιστευετε οτι πρεπει να ψαχτω κι άλλο ή να στραφουμε σε άλλους ελέγχους (της συζύγου εννοώ)

να ρωτησω κι εγω κατι.

Με αριθμο σπερμτοζωαριων 98 εκ/μυρια στα 5.4 cc,ζωηρα τα πρωτα 30' το 20% αλλα αυξημενο ιξωδες και αρκετο πυοσφαιρια, πιστευετε οτι πρεπει να ψαχτω κι άλλο ή να στραφουμε σε άλλους ελέγχους (της συζύγου εννοώ)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Τα πυοσφαίρια σημαίνουν ύπαρξη μικροβίου οπότε θα πρέπει να κάνεις και καλλιέργεια σπέρματος. Ο σύζυγός μου είχε παρόμοιο πρόβλημα οπότε να ψαχτείς κι άλλο. Σε ουρολόγο απευθύνθηκες;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...