Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτελεσματα εξετασεων αιματος από το μαιευτήριο

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?? Την τελευταία μερα στο μαιευτήριο (ΕΛΕΝΑ) πήραν αίμα από τη μπεμπα για εξετασεις (για χολερυθρίνη, G6PD και κατι αλλο που δεν θυμάμαι) και μας ειπαν ότι τα αποτελεσματα τα στελνουν στο σπίτι. Μεχρι σημερα (1 μήνα μετα) εμεις δεν εχουμε πάρει αποτελεσματα :evil::evil: Ξερει καποια κατι για αυτό?? (Καπου ακουσα ότι τα στελνουν μόνο αν υπάρχει πρόβλημα, ισχύει??)

Διαφημίσεις

Όντως, το στέλνουν μόνο αν υπάρχει προβλημα. Εμένα απο το Μητέρα μου ειχαν πεί οτι το στέλνουν σε 3 μήνες περίπου αλλά ευτυχώς δεν λάβαμε κάτι! :wink:

Και μένα ο ίδιο μου είχαν πει. Αν βρούνε κάτι θα σε ειδποποιήσουν αυτοί. Αν δεν λάβεις κάτι παει να πει όλα καλά.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

ουτε εμεις λαβαμε κατι τοτε που γεννησα στο Μητερα... αρα στελνουν μονο στην περιπτωση που συμβαινει κατι? γιατι απλα ειναι γραμμενο στο βιβλιαριο του τι εξετασεις εχει...

me and my men...

Στο ΜΗΤΕΡΑ, μου είχαν πει ότι ο μικρούλης μου έχει μερική έλλειψη G6PD και ότι στέλνουν δείγμα για εξετάσεις στο Παίδων (Κέντρο Υγείας Παιδιού) το οποίο σου στέλνει και αυτό γραπτά τα αποτελέσματα.

Ήρθαν πράγματι ~3μήνες μετά και επιβεβαιώναν ότι μας είχαν πει από το μαιευτήριο.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις που ζητησαμε τον φακελο του παιδιου για αρχειο μας το εστειλαν ταχυδρομικως αλλα οντως αργησε πολυ. Αν εχεις αγχος ομως γιατι δεν τους κανεις ενα τηλεφωνο;

Εμας ειχε νοσηλευτει για λιγο και γι'αυτο θελαμε βεβαια το φακελο...αλλιως αμα δεν υπαρχει οντως θεμα μην ανησυχεις.