Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

την βοηθεια σας!!!!

eleana

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!

θελω να ρωτησω το εξης ποια η γνωμη σας για το τεστ εγκυμοσυνης yes or no??

το ρωταω γιατι ειχα ενα ατυχημα στην μεση του κυκλου μου σε 2 μερες το πολυ πρεπει να χω περιοδο μεχρι την 01-02 δηλαδη...

αλλα λογω αγχους εκανα το συγκεκριμενο τεστ στην 26η μερα του κυκλου και εδειξε αρνητικο απλα φοβαμαι μηπως ηταν νωρις για να δειξει....

τα φωτα σας παρακαλω.... :?:?

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι αυτο.ετσι κι αλλιως θα κανα ακομα ενα παιδακι απλα αυτο τον μηνα εχω βγαλει μια ακτινογραφια στο στομα και επισης πηρα και τα αντιβιωτικα augmentin.. και φοβαμαι πολυ!!!

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Επίσης μην ανησυχείς και για την ακτινογραφία ειδικά του στόματος. Και εγώ όταν ήμουν στις πρώτες εβδομάδες χωρίς να το ξέρω ότι ήμουν έγκυος έβγαλα ακτινογραφία θώρακος για την πρόσληψή μου σε δουλειά. Μετά από λίγες ημέρες και αφού έκανα το τεστ πήρα τον γιατρό μου τηλ. κλαίγοντας για την ακτινογραφία και μου είπε να μην ανησυχώ και θα μου εξγήσει στην επίσκεψη. Όντως λοιπόν μου είπε ότι αυτές τις πρώτες ημέρες δεν προκαλεί βλάβη γιατί δεν είναι στο στάδιο της οργανογέννεσης. Αν ήταν εκείνες τις εβδομάδες θα το συζήταγε αλλά ως πιθανότητα. Στο αρχικό στάδιο ενδεχομένως να σταμάταγε την κυταρική διαίρεση και τελικά ποτέ να μην καταλάβαινα ότι ήμουν έγκυος και μάλιστα για ακτινογραφίες στην κοιλιά. Μιλάμε πάντα για πιθανότητες και ελπίζω να τα εξηγώ καλά...Σου εύχομαι ότι καλύτερο για σένα!!!!!

xZBdp3.png

την augmentin πάντως τη δίνουν και στην εγκυμοσύνη,αν δεν κάνω λάθος.

όχι δεν κάνεις λάθος.Η augmentin δίνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο αν κριθεί απαραίτητη από τον γυναικολόγο.Επίσης η δοσολογία της αντιβίωσης προσαρμόζεται στην εγκυμοσύνη και αυτό γιατί σε αντίθετη περίπτωση(υπερδοσολογία) μπορεί να βλάψει το έμβρυο.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.