Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρουχα για βαπτιση στις εκπτωσεις

angi

Recommended Posts

Κοριτσια,

οπως σας εχω ξαναπει στις 4 Απριλιου βαπτιζω τον μπεμπουλη μου.

Ειπα λοιπον να εκμεταλλευτω τις εκπτωσεις και να παρω κατι σε καλη τιμη.

Πηγα στην αγορα της Ν.Ιωνιας αλλα τιποτα..

Σκεφτομουν το Mall αλλα δεν εχω ξαναπαει.

Εχετε να προτεινετε κανενα καταστημα στο Mall ή γενικοτερα καταστηματα που να μπορω να αγορασω αμπιγιε ρουχο σε καλη τιμη;

Ενημερωστε με εαν εχετε κανει την ερευνα σας.

Μενω Ν.Φιλαδελφεια.

FWusp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως angi περνώντας έξω απο ενα μαγαζί με βαπτιστικά εχθές στην Αθήνα μου είπαν οτι δεν κάνουν εκπτώσεις! Δεν ξέρω αν ισχύει για ολα τα μαγαζιά όμως...

δοκιμασε τα Best manuel....εγω ειχα βρει ωραια φορεματακια και τωρα στις εκπτωσεις τα εχει μιση τιμη......αυτο που ειχα παρει για τη βαφτιση τωρα το εχει ιση τιμη....αλλα βεβαια ειναι και γουστα αυτα....το ιδιο φορεμα στα best manuel tis neas Ιωνιας δε το ειχε οταν κοιταγε και το πηρα απο το μενιδι που μενω....αφου εισαι ν.φιλαδελφεια πηγαινε πατησιων εχει ωραια αγορα.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Ίσως στο Monsoon στο Mall έχει φορέματα και ίσως στα καταστήματα charly και boom (έχουν εκπτώσεις και σε πολλά 50% αλλά γενικά είναι ακριβοί). Ρίξε και εκεί μια ματιά, δεν χάνεις τίποτα.

Και επίσης υπάρχει στον Πειραιά ένα μαγαζί με αμπιγιέ και μη ρούχα, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται.

Α! και η Miss symbolo και lussile

Αν σε βολεύει κέντρο(γιατί δεν ξέρω αν έχει κοντά σου) στην Ερμού έχει 2 καταστήματα lussile. Έχει ωραία ρούχα και οι εκπτώσεις του ξεκινάν από 40% και κάτω. Από εκεί είχα πάρει και εγώ για το γάμο μου με μισή τιμή. Μάλιστα το είχα δει πριν αρχίσουν οι εκπτώσεις και η πωλήτρια μόνη της μου πρότεινε να αφήσω μια μικρή προκαταβολή και να μου το κρατήσουν να το πάρω με τις εκπτώσεις. Ρίξε μια ματιά νομίζω αξίζει τον κόπο.

yQPJp2.png N5FJp2.png