Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιστοποιητικό ΑΣΠΑΙΤΕ για διαγωνισμό εκπαιδευτικών

mimi

Recommended Posts

Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω εάν εχει κανείς πιστοποιητικό ΑΣΠΑΙΤΕ και πως το απέκτησε... Θέλω να δώσω στις εξετάσεις των εκπαιδευτικών στον κλάδο ΠΕ 13 Νομικών και προσπαθώ να βρω πως μπορεί κανείς να μπει στην ΑΣΠΑΙΤΕ!

Διαφημίσεις

μπαινεις με μοριοδοτηση...βαθμος πτυχιου,ξενες γλωσσες, μεταπτυχιακο...

ή με προυπηρεσια εκπαιδευτικου...

καθε χρονο περιπου ιουνιο κανουμε τα χαρτια μας...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Μπορείς να δεις για πληροφορίες εδώ:

http://www.aspete.gr/

Κάθε Μάιο-Ιούνιο βγαίνει η προκήρυξη, στέλνεις τα χαρτιά σου και Σεπτέμβριο βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Πτυχίο, ξένες γλώσσες, ecdl. Μέχρι πέρυσι είχε και προϋπηρεσία επαγγ/κη και διδακτική, φέτος όχι.

Καλή επιτυχία!

Καλημερα

Παντως μπορεις να δωσεις στον διαγωνισμό και χωρις το πιστοποιητικο.Απλως αυτοι που το εχουν προτασσονται των λοιπων υποψηφιων,Αν ομως γραψεις πολυ καλα...περνας.

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

RENAH, καλημέρα!

Στον προηγούμενο διαγωνισμό μπήκαν μόνο αυτοί που είχαν πιστοποιητικό ΑΣΠΑΙΤΕ...Ισχύει το εξής παράλογο:όσο καλά κι αν γράψεις, προτάσσονται αυτοί με ΑΣΠΑΙΤΕ!

Ναι το ξερω ,απλα αν εχει πολλες θεσεις και δεν καλυφθουν απο ΑΣΠΑΙΤΕ μετα μπαινουν αυτοι χωρις.Εγω θα δωσω το ΣΑβ/κο για ΠΕ 09 οικονομολογων .Εχει 38 θεσεις δεν εχω ΑΣΠΑιΤΕ και παω ετσι για την εμπειρια.........για να κανω ενα τσεκαρισμα γιατι μετα δινω και για εφοριακους,Θα δωσεις εκει;;;

QJZup3.png

bxuCp3.png

Όχι δε θα δώσω, αν και θα ήθελα. Πτυχίο Νομικής έχω, οπότε όπως φαντάζεσαι, δεν έχω ιδέα από οικονομικά, λογιστική κ.λ.π. Όσον αφορά το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, με ενδιαφέρει πολύ! Δεν πρόλαβα φέτος να κάνω τα χαρτιά μου, και ήθελα βρε παιδί μου να πάω για την εμπειρία, όπως εσύ...Μακάρι να τα πας καλά!Στο εύχομαι!!!! :)

Και γω παιδευομαι με τα δικαια!!!!!!!!Καλα το διοικητικο μου φαιεται πολυ δυσκολο.Και ξερεισ διαβαζω απο βιβλια που ειναι για το ΑΣΕΠ γιατι αλλιως χανεσαι με την υλη οταν δεν ειναι το αντικειμενο σου..Σου ευχομαι να περασεις ΑΣΠΑΙΤΕ και για οτιδηποτε προκυψει σχετικα με γραπτους εδω ειμαστε-το εχω ψαξει που το θεμα!!!!!!!!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

RENAH μου, πολύ χαίρομαι που βρήκα..."συναγωνίστρια"!!!!

Αν χρειαστείς οτιδήποτε σχετικά με τα δίκαια, πες μου. Εγω σκεφτομαι να το ψαξω με την ΑΣΠΑΙΤΕ φετος και θα σου πω.

Καλή επιτυχία για το Σαββατοκύριακο!!!

Διαφημίσεις

Και γω χαιρομαι ,λοιπον οτι θελεις γαι το θεμα θα τα λεμε.Θα σου πω την Δευτερα τι εγινε,αν τελικα γινει ο διαγωνισμος και δεν παρει αναβολη.

QJZup3.png

bxuCp3.png