Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ονομα μπεμπας βοηθεια

arxoud

Recommended Posts

εχω ενα θαματακι με το ονομα της μπεμπας ενω πραγματικα θα θελα να δωσω το ονομα της μαμας μου....δεν μ αρεσει και τοσο..οταν ειδα στον υπερηχο οτι ειναι κοριτσακι ειπα οτι θα το πω νεφελη..τι να κανω που ειπα στη μαμα μου οτι μαλλον θα δωσουμε το δικο της?

ειμαι πραγματικα ευτυχισμενη

Διαφημίσεις

axroud, ποιο είναι το όνομα της μαμάς σου??? Ρωτάω, γιατί πράγματι θα μπορούσε ίσως να συνδυαστεί με το Νεφέλη (όπως έγραψε και η Marialena).

Πάντως (αν κάποτε κάνω 3ο παιδάκι και είναι κοριτσάκι, θα το βγάλω και εγώ Νεφέλη - το λατρεύω αυτό το όνομα)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

το ονομα της μαμας μου ειναι νινα δεν θα θυμωσει αλλα ξερω οτι θα στενοχωρηθει γιατι το περιμενε

Διαφημίσεις

Εμένα το Νεφέλη δεν με ξετρελλαίνει και έχει συνηθιστεί και πολύ λόγω μόδας. Επίσης αν το παιδάκι προκύψει χαρακτήρας γήινος δεν του ταιριάζει κιόλας. Το Νίνα έχει μια θηλυκότητα. Πάντα πίστευα βέβαια ότι βγαίνει απο το Κατερίνα. Επιπλέον θα χαρεί και η μανούλα σου!

ssttaa

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΩ

ΣΟΦΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΖΗ

ΣΟΦΙΓΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ

ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΙΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΝΑΖΩ;;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ευχαριστω πραγματικα ολες τελικα δεν ηθελα και πολυ....νινα θα την πω..οσο για το νινα ειναι ετσι απλα νινα και γιορταζει στισ 14 ιανουαριου.σας ευχαριστω και παλι για την τοσο σοβαρη αποφαση..φιλακια λοιπον και απο τη μικρη νινουλα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΩ

ΣΟΦΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΖΗ

ΣΟΦΙΓΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ

ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΙΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΝΑΖΩ;;

μηπως σωγια?αστειο ακουγεται?

Διαφημίσεις

Εμένα το Νεφέλη δεν με ξετρελλαίνει και έχει συνηθιστεί και πολύ λόγω μόδας. Επίσης αν το παιδάκι προκύψει χαρακτήρας γήινος δεν του ταιριάζει κιόλας. Το Νίνα έχει μια θηλυκότητα. Πάντα πίστευα βέβαια ότι βγαίνει απο το Κατερίνα. Επιπλέον θα χαρεί και η μανούλα σου!

Πολυ συνηθίστηκε το Νεφέλη, πραγματικά. Το Νίνα, ως αυτούσιο όνομα, είναι υπέροχο!

it's never too late to start all over again

Χμμ...δυσκολος ο συνδιασμός του Σοφία - Γεωργία... Δεν ξέρω αν θα ταίριαζε το Σόνια....

Ή το Ζέφια (από το Ζένια που είναι Γεωργία και το -φια για το Σοφία)...

Γιατί δεν προτιμάς να κρατήσεις το ένα για να την φωνάζεις και το άλλο να την γιορτάζεις; Το Σοφία εμένα μου αρέσει (και το Σοφούλα, Σόφι κλπ) και να την γιορτάζεις του Αγ. Γεωργίου... :?:

Aμαρρυλίς μου, συγγνώμη που θα γίνω κακιά αλλά έχεις επιλέξει δυο πολύ όμορφα ονόματα που όμως είναι δύσκολο στο να συνδυαστούν. Γιατί δεν επιλέγεις να το φωνάζεις το κοριτσάκι σου ή και με τα δύο ονόματα ή μόνο με τα ένα. Το να προσπαθούμε να βρούμε έναν συνδυασμό από δυο ονόματα που δεν είναι εύκολο να συνδυαστούν δεν είναι και ότι καλύτερο.

Σκέψου μεθαύριο αν την ρωτήσει κάποιος το Σοφιτζίνα από που βγαίνει, θα πει από το Σοφία (οκ, που φαίνεται άλλωστε) και από το Τζίνα που βγαίνει από το Τζορτζίνα που βγαίνει από το Γεωργία... Χάνεται αμέσως το δέυτερο όνομα που επιλέγεις να της δώσεις..

Συγγνώμη και πάλι.... :(:(:(

Διαφημίσεις

Για το Σοφια-Γεωργια θα προτιμουσα και εγω να κρατησεις το ενα απο τα 2..οσο και να σπαω το κεφάλι μου δεν μπορω να βρω συνδυασμο που να ειναι εύηχος.. :(

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Εμένα μου αρέσουν και τα δυο...Και το Νεφελη και το Νινα.Αληθεια το ονομα της μαμας σου απο που προκυπτει; :D

Μέσα απο τα μάτια σας βλέπω τον κόσμο και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...

.png

dev313prs__.png

τη κορουλα μου θα τη βγαλω νεφελη...πραγματικα αν με ρωτησετε εχω μετανοιωσει αλλα τι να κανουμε που ο συζηγος ηταν στο μονο που συμφωνησε....

να δεις που σε λιγο θα υπαρχουν περισσοτερες νεφελες απο μαριες!! :lol::lol::lol:

το νινα προσωπικα δε μου πολυαρεσει γιατι μου κανει σε υποκοριστικο τα οποια τα απεχθανομαι (τα λεω λιγο απολυτα,συγγνωμη :oops: )

αληθεια νινα τη λενε τη μαμα σου η καπως αλλιως?

παντως υπαρχουν παααρα πολυ ωραια ονοματα...αν θες σου λεω πολλα!!

τη κορουλα μου θα τη βγαλω νεφελη...πραγματικα αν με ρωτησετε εχω μετανοιωσει αλλα τι να κανουμε που ο συζηγος ηταν στο μονο που συμφωνησε....

να δεις που σε λιγο θα υπαρχουν περισσοτερες νεφελες απο μαριες!! :lol::lol::lol:

το νινα προσωπικα δε μου πολυαρεσει γιατι μου κανει σε υποκοριστικο τα οποια τα απεχθανομαι (τα λεω λιγο απολυτα,συγγνωμη :oops: )

αληθεια νινα τη λενε τη μαμα σου η καπως αλλιως?

παντως υπαρχουν παααρα πολυ ωραια ονοματα...αν θες σου λεω πολλα!!

Γιατί βρε κοριτσάκι;;;;;;Το Νίνα είναι τόοοοοσο όμορφο κ γλυκό.....Ξανασυζήτησέ το με τον άντρα σου....

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif