Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ

tkanavou

Recommended Posts

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΒΑΦΤΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ; ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΤΟΙΜΑ. ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ

Διαφημίσεις

Γεια σου!Και εγω θέμα πεταλούδες είχα για την μικρη μου που την βαπτισα προσφατα..Τα ταίριαξα όλα με το θέμα και τα προσκλητήρια τα εφτιαξα μόνη μου..Είμαι απο Αθηνα όμως και αν κοιταξεις στο υπομνημα με τα καταστηματα βαπτισης θα βρεις αρκετα μαγαζια που ισως να μπορεις να παραγγείλεις και στην Λάρισα.Δεν καταλαβα τι ακριβως σε ενδιαφέρει..Πάντως για τον στολισμό ο συνδιασμός με πεταλούδες και ηλιοτρόπια και μαργαρίτες φοβάμαι μην βγει υπερβολικός..

Εγω χρησημοποιησα κεράκια πεταλουδες και μερικά φρέσκα τριαντάφυλλα σε ανοιχτο ροζ για τον στολισμό.Κατα τ άλλα τα ρουχαλάκια μας είχαν ζωγραφισμενες πεταλουδες, και όλα τα υπολοιπα αξεσουαρ ειχαν στολισμό με πεταλουδες.Δωσε μας λιγες παραπανω πληροφοριες και θα δεις οτι τα κοριτσια θα σου δωσουν πολλες ιδεες και για τον στολισμο!

Με το καλο και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Δεν είμαι και πολύ καλή σε αυτά. Θέλω να είναι όμως όμορφα και πρωτότυπα. Σκέφτομαι το προσκλητήριο να είναι κάτι σε πεταλούδα και η μπομπονιέρα το ίδιο. Επειδή τα στέλνουμε μαζί να κάνω έναν συνδυασμό. Θέλω τον στολισμό να είναι με ήλιους. Δέχομαι όμως και άλλες ιδέες. ΕΠείτε μου τι πιστεύετΕ

Για προσκλητηριο αν βρω κατι οπως λες θα σου πω..Θα μου άρεσε σε σχήμα πεταλούδας και να ειναι γραμμενο στα φτερα της το κειμενο..Δεν ξερω όμως αν υπαρχει κάτι τετοιο ετοιμο αφου δεν μπορεις να τα φτιαξεις εσυ..Οσο για τις μπομπονιερες κτλ ριξε μια ματια στο δικο μου θεμα αν θες με πεταλουδες,τα κοριτσια εχουν γραψει πολλες ιδεες και εχουν και εικονες..

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10897

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ THAKAVOU. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ

ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ

ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ forum. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Διαφημίσεις

THAKAVOY Έχεις κοιτάξει καθόλου μαγαζιά για το τραπέζι στη Λάρισα;

Έχεια πάρει από κανένα τιμές γιατί εγώ τώρα πήγα σε κανά δυο και απελπίστηκα.