Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos Τελεια προσκλητηρια αλλα........

ELENA1974

Recommended Posts

Καλημερα βρηκα το site της Hewlett-Pacard, οπου εχζει εκπλκτικα πραγματα. Δεν ξερω να βαλω τον συνδεσμο αλλα πηγα ατο γκουγκλ, εβαλα αναζητηση printable invitations και ηταν η πρωτη η η δευτερη επιλογη. Βρηκατελειες ιδεες για προσκλητηρια, οπου μπορεις να βαλεις τις φωτο ή το κειμενο που προτιμας. Με ενα προβλημα.... Δεν μπορω να γραψω ελληνικα. Αν καποιος-α γνωριζει αν χρειαζεται καποια ρυθμιση ή και εγω δεν ξερω τι παρακαλω ας με βοηθησει. Ουτως ή αλλως ριξτε μια ματια εχει πολυ ωραιες ιδεες.

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

Το σαιτ ειναι αυτο, ρτο ειδα και εγω τωρα..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/acProject?project=bellafloraweddinginvitationkit&extcat=invitationsstationery&lc=en&dlc=en&cc=us

όντως εχει πολυ ωραιες προσκλησεις αλλα δεν γινεται να γραψεις ελληνικα μιας και ειναι ξενη εταιρια δεν τα αναγνωριζει..κοιτα μηπως μπορεις να κατεβασεις καποιο πλαισιο που σου αρεσει και να το προσαρμόσεις στο word..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Έλενα μπορείς όταν ολοκληρώσεις την πρόσκληση (τα βήματα 1,2,3)

να πας δεξιά που λεει Save and print final version και να σώσεις το αρχείο στον υπολογιστή σου!

Μετά, ανοίγεις ένα έγγραφο word και φέρνεις το αρχείο μέσα, από πάνω γράφεις το κείμενο που θες... και τυπώνεις!

μόλις έκανα τεστ!!

ωραία σελιδα.... μπράβο!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

κι εγώ το άνοιξα και ανακάλυψα ότι ο φωτογράφος που έβγαλε τα παιδιά φωτογραφίες στο σχολείο πριν τις γιορτές και τις έκανε ημερολόγια και μας τα πούλησε 15 ευρώ το ένα, πήρε τα ημερολόγια από αυτή τη σελίδα βρε! :evil::evil::evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

maryp.... επαγγελματίας είναι! κάπου πρέπει να βρίσκει υλικό

και κάπως να κονομάει! :wink:

το ότι δεν πλήρωσε για το υλικο.... δε σημαίνει πως δε δούλεψε για να φτιάξει τα ημερολόγια!

εσένα σου άρεσε; έχεις το παιδί σου να το βλέπεις και να το καμαρώνεις; γιατί χαλιέσαι; :roll:

χαλιέμαι γιατί λόγω στενής σχέσης με το επάγγελμα... κατά κάποιον τρόπο δηλαδή... έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις όταν δίνω 15 ευρώ, δηλαδή κάπου 5000 παλιές αγαπημένες δραχμούλες... :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

επειδή κι εγώ κοντινή σχέση έχω... απλά ξέρω δυστυχώς πως λειτουργεί το σύστημα...

για την τιμή έχεις δίκιο...

αλλά και για το κουλουρι τα παίρνω στο κρανίο που έχει 0.50 (170 δρχ) πια ενώ πριν 50 δρχ είχε ολόκληρη φρατζόλα... κι ας μην έχω σχέση με τον κλάδο αρτοπαρασκευαστών...

καταλαβαίνεις τί θέλω να πω έτσι;;;;

τέσπα! Ελενα sorry για την παρένθεση...

παρακαλώ συνεχίστε! :D

Καταλαβαινω τη συγχιση σας αλλα εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι βρηκα τα προσκλητηρια που ηθελα σχεδον τζαμπα και οχι 1,5 ευρω τουλαχιστο ητοι περιπου 500 παλιες καλες δραχμουλες :) . Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη βοηθεια

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

σε ποια απο ολες τις κατηγοριες;; απο τα αριστερα

αν και απ οτι εψαξα λιγο στις καρτες μαλλον ε;;;

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις