Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΗ

Guest ΕΛΙ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΙς 27-06-2009 ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΧΟΜΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ.

Διαφημίσεις

Πρώτα από όλα: Με το καλό!!!

Τον Ιούνιο, θα βαφτίσουμε και εμείς τον μπέμπη μας στο χωριό μας και πράγματι, έχω βοηθηθεί (και συνεχίζω) πολύ σε αυτό το forum.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσεις τα χρώματα που θέλεις για την βάφτιση ή και το θέμα. Σε αυτό το τόπικ, θα βρεις πολλές ιδέες για αγοράκια. Εγώ για παράδειγμα, (μάλλον) θα έχω σαν θέμα την ελιά, αλλά στο πιο παιδικό. Θα βάλω δηλαδή το λαδί της ελιάς, με το κίτρινο.

Αν θέλεις κάτι πιο ρομαντικό και ιδιαίτερο, μπορείς να συνδυάσεις χρώματα γύρω από το λιλά της λεβάντας.

Αυτό, ίσως σε βοηθήσει (είναι site από ανθοστολισμούς, για να αποφασίσεις τα χρώματα):

http://www.gala.gr/photoalbum.php

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Πρώτα από όλα: Με το καλό!!!

Τον Ιούνιο, θα βαφτίσουμε και εμείς τον μπέμπη μας στο χωριό μας και πράγματι, έχω βοηθηθεί (και συνεχίζω) πολύ σε αυτό το forum.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσεις τα χρώματα που θέλεις για την βάφτιση ή και το θέμα. Σε αυτό το τόπικ, θα βρεις πολλές ιδέες για αγοράκια. Εγώ για παράδειγμα, (μάλλον) θα έχω σαν θέμα την ελιά, αλλά στο πιο παιδικό. Θα βάλω δηλαδή το λαδί της ελιάς, με το κίτρινο.

Αν θέλεις κάτι πιο ρομαντικό και ιδιαίτερο, μπορείς να συνδυάσεις χρώματα γύρω από το λιλά της λεβάντας.

Αυτό, ίσως σε βοηθήσει (είναι site από ανθοστολισμούς, για να αποφασίσεις τα χρώματα):

http://www.gala.gr/photoalbum.php

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΛΙΖΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑς ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ ΣΑΝ ΙΔΕΑ.