Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ηθελα την βοηθεια σας...

στις 6 του Μαρτη εχουμε τα γεννεθλια μας..

και ειμαι λιγο μπερδεμενη για τον χωρο που θα τα κανουμε...

Εσεις που τα κανατε?

Θα μου αρεσε σπιτι μας αλλα εχουμε πολλα παιδιακια να καλεσουμε κ το σπιτι ειναι μικρο (φανταστειτε κ τους γονεις μαζι!)

Αλλη ερωτηση...

Προσκλησεις απλες απο αυτες που συμπληρωνονται χειρογραφα,

που θα βρω?

Προτεινετε κατι οι εμπειροτερες!

Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Χρίστινα και μενα η Δήμητρα 06/03 είναι γεννημένη :lol::lol:

Τωρα για τον χώρο του πάρτι επειδή είναι μικρή και δεν ξέρω και τις ηλικίες των άλλων παιδιών δεν ξέρω αν ο παιδότοπος είναι κατάλληλος!

Για τις απλές προσκλήσεις κοίτα σε βιβλιοπωλεία... υπάρχουν αρκετά ωραίες.. του Jumbo ειναι πιο συνηθισμένες...

Μαρια μου τωρα το προσεξα!

Να σου ζησει κ σενα, οπως κ οι αλλοι δυο αγγελοι σου.

Οι ηλικιες ειναι διαφορες, δεν προτιμω τον παιδοτοπο γιατι θα βαλω σε εξοδα τους γονεις... Ετσι δεν ειναι? Το θεωρω λαθος!

Τα fast food? Πως σας φαινονται? Ρωτησα στα goodys αλλα θα μου βγει ακριβοτερα απο εστιατοριο στο τελος... :cry:

Καλησπέρα, μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά - τον παιδότοπο τον πληρώνει ο γονιός του εορταζόμενου , οχι ο κάθε γονιός του εκάστοτε καλεσμένου..

Σχετικά με τις προσκλήσεις , πάτα στο γούγλη party invitations και θα σου βγάλει διάφορα που μπορείς να εκτυπώσεις και μόνη σου.

Καλή επιτυχία!

Καλησπέρα, μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά - τον παιδότοπο τον πληρώνει ο γονιός του εορταζόμενου , οχι ο κάθε γονιός του εκάστοτε καλεσμένου..

Σχετικά με τις προσκλήσεις , πάτα στο γούγλη party invitations και θα σου βγάλει διάφορα που μπορείς να εκτυπώσεις και μόνη σου.

Καλή επιτυχία!

Πολυτιμη μου εννοω για τις παιχνιδομηχανες! οχι για τον χωρο κ το φαγητο φυσικα...

Οι παιχνιδομηχανες ειναι εξτρα κ ενας γονιος χρειαζεται ενα κονδυλι γυρω στα 20 ευρω ανα παιδακι για να παιξει...

Αρα ειναι ντροπη να καλεσω σε παιχνιδοτοπο! Θα υποχρεωσω τους ανθρωπους για να παιξουν τα παιδια τους να πληρωσουν.

Εδω φυσικα ειναι εξτρα, δεν γνωριζω στην Ελλαδα γιατι εφυγα πριν να κανω το μωρακι μου.

Σε ευχαριστω για την προταση του google.

Διαφημίσεις

Στους παιδοτοπους μεσα δεν υπαρχουν τετοιες μηχανες γιατι κανονικα απαγορευεται.. Εχουν βεβαια διαφορες βλακειες, πχ μπαλακια , δωροσακουλες κλπ κλπ αλλα το κοστος δεν ειναι μεγαλο.. και στην τελικη ο καθε γονιος ξερει τι μπορει να διαθεσει για το παιδι του και με τον τροπο του το επιβαλλει..

Αν οι ηλικιες κιολας ειναι αναμεικτες μαλλον θα εχεις προβλημα στο σπιτι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

elias-christina αν εννοείς πάιδότοπο τύπου παπαφιλίπου γιατί μόνο κατι τέτοιο φαντάζομαι ότι εννοείς μπορέις να κάνεις συμφωνία να πληρώσεις εσύ (αν μπαίνουν φίσιες). θυμάμαι πιο μικρη έκανε η ξαδέρφη μου το πάρτυ της στο TIvoli, μάλλον δεν το ξέρει,ς είναι στη ΛΕυκωσία και είναι πολύ μεγάλο Λουναπαρκ αλλά ο θέιος μου έιχε πληρώσει και κρατούσε τα εισητήρια που έπρεπε να δώσουμε για να μας επιτρέψουν να μπούμε στα παιχνίδια.

Πάντος έχει παιχνιδότοπους και στην Κύπρο που απλά πληρώνεις την αίθουσα και την είσοδο για το κάθε παιδάκι και έχει μέσα φουσκωτά. Σίγουρα θα έχει και στη Λεμεσό. Στα Μακ ντόναλτς κάνουν πολλά παιδάκια γενέθλια και έχει παιδότοπο.

Μια άλλη ιδέα είναι να ενοικιάσεις φουσκωτό εσύ. Είδα κάτι διαφημιστικά να κυκλοφορούν είναι γύρο στα 85 ευρώ την ημέρα, αλλά πρέπει να έχεις χώρο να τα βάλεις και αν λες ότι είναι μικρό το σπίτι τότε δεν παίζει.

• 4 weeks later...

Πραγματι μου συστησαν κ πηγα σε παιδοτοπους με απλα φουσκωτα κλπ.

Εχω ομως ενα κολλημα :? ειναι ερημα κ σκοτεινα :shock:

Δεν μ'αρεσουν σαν περιβαλλον...

Καταληγω σε 2 κ θελω την αποψη σας

η μια ιδεα ειναι στα Goodys στην παραλια που ειναι φωτεινα κ χαρουμενα κ η αλλη ιδεα ειναι σε Fun park εξωτερικου χωρου με μεγαλα φουσκωτα (τι μεγαλα.. τεραστια)

Δεν εχω μιλησει για να κλεισω ακομα... Εμεινα τελευταια ωρα!! :shock:

Εχει κανει καμια σας σε Goodys? Μηπως προκειται τελικα να μου στοιχισει ο κουκος αηδονι??? Ξερω οτι χρεωνουν κανονικα τα γευματα κλπ κ αν υπολογισω καμια 25αρια ενηλικες κ 10-12 παιδακια??

Απο την αλλη... ο αλλος χωρος δεν ειναι επικινδυνος?

Δεν φοβουνται οι μαμαδες μην χτυπησουν τα παιδακια τους κ θα ειναι ολες εξω μαζι τους? Δεν θα ειμαστε σκορπια διαδηλωση? Τι λετε?

Διαφημίσεις

Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θες να το κανεις ετσι :roll: για την κορη σου ή τελικα για τα αλλα παιδακια;.Η κορη σου ειναι πολυ μικρη για να βρεθει σε παρτυ με 10 παιδακια καλεσμενους σε εναν παιδοτοπο. :shock: Αν σκεφτεις οτι εξω καλουν τοσα παιδακια οσα τα χρονια που κλεινουν...εγω στα πρωτα της γενεθλια ημουν εγω,ο μπαμπας της και μια φιλη.Περασαμε τελεια και το παιδι δεν επαθε overdose απο τον κοσμο και τις αγκαλιες.Θεωρω οτι ειναι πολυ μικρη για κατι τοσο μεγαλο. :roll:

Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θες να το κανεις ετσι :roll: για την κορη σου ή τελικα για τα αλλα παιδακια;.Η κορη σου ειναι πολυ μικρη για να βρεθει σε παρτυ με 10 παιδακια καλεσμενους σε εναν παιδοτοπο. :shock: Αν σκεφτεις οτι εξω καλουν τοσα παιδακια οσα τα χρονια που κλεινουν...εγω στα πρωτα της γενεθλια ημουν εγω,ο μπαμπας της και μια φιλη.Περασαμε τελεια και το παιδι δεν επαθε overdose απο τον κοσμο και τις αγκαλιες.Θεωρω οτι ειναι πολυ μικρη για κατι τοσο μεγαλο. :roll:

Πιστευω πως τα πρωτα γεννεθλια οσο μικρα κ αν ειναι τα παιδια μας πρεπει να γιορταζονται, προσωπικη μου αποψη, αλλωστε θεωρω πως τα ματακια των παιδιων μας πρεπει να γεμιζουν απο ομορφες εικονες!

Αλλωστε δεν πιστευω πως το να καλεσεις τους πολυ κοντινους σου ανθρωπους, οι οποιοι το περιμενουν κ θελουν να χαρουν με την χαρα σου, ειναι κατι τοσο μεγαλο. :wink:

Πιστευω πως τα πρωτα γεννεθλια οσο μικρα κ αν ειναι τα παιδια μας πρεπει να γιορταζονται,

ειπα καπου οτι δεν πρεπει να γιορταζονται;απλα λεω οτι θα πρεπει να περασουν ολοι καλα και ειδικα τα μικρα μας.Εγω θυμαμαι οτι η κορη μου ενος ετους καλα καλα δεν περπαταγε..που να την πηγαινα σε παιδοτοπο με παιδακια....θεωρω οτι ειναι πολυ μικρα για κατι τετοιο.στο σπιτι θα περασετε πολυ καλυτερα και θα της ειναι και πιο οικειο το μερος.αν κουραστει θα μπορει ανετα να απομονωθει στο δωματιο της.

μην ανγχωνεσαι γλυκεια μου. κι εμενα η κορη μου γινεται ενος την αλλη βδομαδα και πριν λιγο καιρο ειχα τους ιδιους προβληματισμους με σενα. athena διαφωνω με την αποψη σου. τα πρωτα γενεθλια πρεπει να γιορταζονται λαμπρα. μπορει τα παιδια μας να ειναι μωρα αλλα μην νομιζεις πως δεν καταλαβαινουν.

εγω τελικα αποφασιασα στο σπιτι να τα κανω παρολο που θα κουραστω πολυ γιατι εργαζομαι κιολας και τα θελω κι ολα τελεια. πηγα σε παιδοτοπους αλλα ειναι πολυ ψυχροι για αυτην την ηλικια. καλεσα λοιπον 30 ατομα (10 παιδια και 20 μεγαλοι). θα ηθελα περισσοτερα αλλα δεν χωραμε. εχω κλεισει catering οποτε δεν θα μαγειρεψω.πηρα απο το jumbo ενα σωρο διακοσμητικα με θεμα πριγκιπισσες και θα στολισω ολο το σπιτι.

προτεινω αυτην την ιδεα.

οτιδηποτε χρειαστεις στη διαθεση σου

τα πρωτα γενεθλια πρεπει να γιορταζονται λαμπρα. μπορει τα παιδια μας να ειναι μωρα αλλα μην νομιζεις πως δεν καταλαβαινουν.

μαλλον εχουμε διαφορετικα την εννοια αυτη στο μυαλο μας...τελικα ενα τετοιο παρτυ με συγχωρειτε αλλα γινεται για να γιορτασουν οι γονεις τον πρωτο χρονο του παιδιου τους οκ;τοτε ναι υπαρχουν πολλες επιλογες.

Διαφημίσεις

τα πρωτα γενεθλια πρεπει να γιορταζονται λαμπρα. μπορει τα παιδια μας να ειναι μωρα αλλα μην νομιζεις πως δεν καταλαβαινουν.

μαλλον εχουμε διαφορετικα την εννοια αυτη στο μυαλο μας...τελικα ενα τετοιο παρτυ με συγχωρειτε αλλα γινεται για να γιορτασουν οι γονεις τον πρωτο χρονο του παιδιου τους οκ;τοτε ναι υπαρχουν πολλες επιλογες.

Kαλα βρε Αθηνα μου γιατι το παιρνεις προσωπικα κ στραβα? :roll:

Ο καθε ενας μπορει να εχει την αποψη του κ φυσικα να ειναι σεβαστη. :wink:

Νανσυ μου σε ευχαριστω, τα κανονισα κ εγω ολα!

Σημερα τελειωσα με τα περισσοτερα.

Να εισαι καλα κ να σου ζησει το παιδακι σου! :D

Kαλα βρε Αθηνα μου γιατι το παιρνεις προσωπικα κ στραβα? :roll:

Ο καθε ενας μπορει να εχει την αποψη του κ φυσικα να ειναι σεβαστη. :wink:

καθολου δεν το παιρνω προσωπικα,απλα δεν ταιριαζουμε σε αυτο το θεμα,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως. :roll: