Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σε ολους!στις 20 Φεβρουαριου εχει ο γιος μου γενεθλια.γινεται 8 ετων.θελω να του κανω παρτυ μασκε αλλα ειμαι και 5 μηνων εγκυος και θελω να ξεμπερδεψω οσο γινεται πιο ευκολα.τα παιδακια ειναι γυρω στα 15.στις προσκλησεις θα ηθελα να γραψω οτι το παρτυ ειναι μονο για παιδια αλλα ψιλοντρεπομαι λιγο. :oops:

νομιζω οτι στον παιδοτοπο θα μου στοιχισει περισσοτερο.εκανε η αδερφη μου προσφατα και της στοιχισε 9€ το ατομο χωρις την τουρτα και τα εξοδα των γονιων.πειτε μου καμια ιδεα για γρηγορες και ευκολες λυσεις παρακαλω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,κατ΄αρχήν θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα τα κάνεις έξω ή στο σπίτι. Τα GOODYS τα σκέφτήκες σαν ιδέα? είναι φθηνά και την αίθουσα την έχεις για 2-3 ώρες. Αν αποφασίσεις να τα κάνεις σπίτι. Αγόρασε τυροπιτάκια,λουκανοπιτάκια κτλ. κατεψυγμένα και τα ψήνεις εσύ. Πάρε χυμούς ατομικούς για τα παιδιά, τιπότα γαριδάκια κάνε και τοστάκια με κασέρι- σαλάμι και ένα κείκ. Χρησιμοποίησε χάρτινα ποτήρια - πιάτα για να μην εχεις πλύσιμο μετά. Το να γράψεις στην πρόσκληση ότι είναι μόνο για παιδιά δεν το βρίσκω σωστό. Ισως είναι προτιμότερο να καλέσεις λιγότερα παιδάκια οπότε να έχεις και τους γονείς.

Γειά σου apy !

Θα συμφωνήσω με την Ευδοξία ότι δεν είναι σωστό να γράψεις ότι είναι μόνο για παιδιά το πάρτυ.

Εκτός αυτού στην κατάστασή σου ίσως είναι καλύτερα τα παιδιά να συνοδεύονται

ώστε να μην έχεις και το άγχος της ευθύνης τους.

Είναι πολύ καλύτερα να τρέχουν οι γονείς τους από πίσω τους παρά εσύ. :wink:

Αυτά που σου πρότεινε η Ευδοξία είναι ότι πρέπει αλλά νομίζω ότι αντί για κατεψυγμένα

θα μπορούσες να τα παραγγείλεις όλα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου και να στα φέρουν έτοιμα.

Έτσι ξεμπερδεύεις και δεν έχεις ούτε ψησίματα ούτε σκυψίματα.

Η γνώμη μου είναι να ασχοληθείς χαλαρά μόνο με την διακόσμηση

και να ζητήσεις κι από τις γιαγιάδες ή κάποια πολύ φίλη σου να σε βοηθήσει. :D

.png.png