Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φρουτόκρεμα ποσότητα (13 μηνών)

Recommended Posts

είμαστε 8 μηνών

1 μπανάνα, 1 μήλο, 1 αχλάδι και 1 πορτοκάλι

Και την τρώει όλη;;!! Εμείς που είμαστε 10 μηνών του βάζω από μισά μπανάνα, μήλο, αχλάδι, προσθέτω και λίγο αβοκάντο και πάλι αφήνει δυο κουταλιές.

Σου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να τρώει αβοκάντο?Πρώτη φορά το ακούω! :shock:

Διαφημίσεις

Ο δικός μου δεν ήθελε φρούτα από την αρχή (6 μηνών ξεκινήσαμε). Το μόνο που έτρωγε ήταν αβοκάντο. Και τώρα το αγαπημένο του είναι αβοκάντο με μπανάνα. Δεν μου το είπε ο γιατρός είναι η αλήθεια...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

• 1 year later...

κορίτσια πείτε μου λιγάκι για τις ποσότητες... ο μικρός έχει μία εβδομάδα που άρχισε με φρούτο...μέχρι χθες έτρωγε λίγο φρουτάκι και το γάλα από πάνω...σήμερα έφαγε σχεδόν όλη την φρουτόκρεμα (1 μήλο, 1 αχλάδι) και ήπιε λίγο τσαγάκι για να ξεδιψάσει...το πρωί ήπιε γάλα...κ προβλέπετε άλλα 3 γεύματα γάλατος...

εσείς πως κανονίζετε τα γεύματα; Μπορείτε να μου γράψετε π.χ. μία ολόκληρη μέρα πως τρώνε τα ζουζούνια σας;;;

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Σαρδελάκι μου εγώ όπως ξέρεις τώρα άρχισα αλλά ένα ενδεικτικό πρόγραμμα μου έδωσε η παιδίατρος και συμπίπτει γενικά με τις ώρες που τρώει η μικρή μου:

7.00 γάλα

10.30-11.00 φρούτα

14.00 κρεατοχορτόσουπα(αργότερα βέβαια,τώρα γάλα)

18.00 ρυζάλευρο

22.00 γαλατάκι και νάνι :D

Όοσν αφορά το συμπλήρωμα γάλα τώρα που ξεκινάνε οι στερεές μου είπε να το σταματήσω όταν θα φτάσει να τρώει 1 μήλο 1 αχλάδι και 1/2 μπανάνα όσον αφορά τα φρούτα. Όσον αφορά το ρυζάλευρο στις 6 μεζούρες.

DoUwp3.png

οι ώρες γλυκιά μου arma είναι ακριβώς αυτές που τρώει κι ο μικρός...

7:00 γάλα

11:00 φρούτα (πλέον χωρίς συμπλήρωμα)

14:00 γάλα

18:00 (γάλα...τον άλλο μήνα μου είπε να αρχίσω δεύτερη κρέμα)

22:00 γάλα για νανάκια...

νόμιζα πως τον παραταίζω γιαυτό ρώτησα :shock:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Όχι βρε δεν το παραταϊζεις. Τόσα πρέπει να είναι τα γεύματα :D

:wink::wink::wink::wink:

Εγώ της βάζω μισή μπανάνα, ένα αχλάδι, ένα μεγάλο μήλο, μισό πορτοκάλι και ένα μπισκότο. Μερικές φορές θέλει και άλλο! Βέβαια κατά καιρούς βάζω και άλλα φρούτα. Ανέφερα το παραπάνω παράδειγμα για να καταλάβετε περίπου την ποσότητα.

Διαφημίσεις