Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ

mama tou kostantinoulh

Recommended Posts

Ξέρετε που μπορώ να βρω δοκιμαστικούς σωλήνες σαν αυτους που είχε κάνει η pinkblue για προσκλητήρια? Μένω αθήνα. Ενθουσιαστηκα με τη ιδέα. Επίσης έχετε καμμια ιδέα για θέμα βάφτισης σε νησί εκτός από το κλασσικό νησιώτικο με αστερίες και κοχύλια και καραβάκια? Τα χρώματα που θα κινηθώ είναι μάλλον ή το γαλαζιο ή το λαχανί.

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μαμα Ελένης και Χριστίνας...ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!

:D:D:D:D:D:D

Και από κει μπορώ να παραγγειλω ηλεκτρονικα και σε μικρη ποσοτητα? Χονδρικη μου φανηκε!Στην Αθηνα κατι? Στη ρομβης ισωσ?

s-age.pngs-age.png

Τα έχουν τα μαγαζιά που είναι στη ρόμβης και στους γύρω δρόμους, δίνουν λιανική και οι τιμές είναι πολύ καλές.

Εκτός από κοχύλια και καραβάκια, μπορείς να κάνεις κάτι άσχετο τελείως! Αρκεί να σας αρέσει και να το βλέπετε και να χαίρεστε!

Π.χ. Αν έβρισκες κάτι σε παιχνιδάκι;(στα ίδια μαγαζιά θα βρεις πολλά τέτοια πράγματα) Ή αν έβρισκες κάτι σε μαγνητάκι;

Κάτσε λίγο να στίψω το μυαλό μου και θα επανέλθω!(ελπίζω το αλτσχάιμερ και οι κόρες μου να μου το επιτρέψουν! :lol: )

kr3fp2.png

Λοιπόν... Αν και δεν το έστυψα πολύ ομολογώ... Κάτι μου'ρθε...

1. Αν είναι για καλοκαιράκι, το κάνεις σε στύλ "μπανάκι μανάκι" :lol:

Βάζεις στο προσκλητήριο ένα σκίτσο όπως αυτό:

DR50077-046.jpg

Στη διακόσμηση του χώρου βάζεις γαλάζιες γάζες κλπ. Πάνω στο τραπέζι λευκά λουλούδια με λίγα στο συμπληρωματικό χρώμα που θα διαλέξεις, π.χ. πορτοκαλί, λαχανί κλπ.

Στις μπομπονιέρες, αρκεί ο δοκιμαστικός σωλήνας που έχεις διαλέξει, κουφέτα βοτσαλάκι και χρωματιστές κορδέλες για φιόγκο.

Και το κλου! Για παιδική μπομπονιέρα, βάζεις μέσα σε ένα πουγκί ένα σετ μπρατσάκια για την παραλία!

2. Στυλ "Ψαράκια"!

Στο προσκλητήριο βάζεις ψαράκια και θάλασσα! (προφανώς)!

Στη διακόσμηση του χώρου, βάλε λευκά τραπεζομάντιλα και πάνω στο τραπέζι μια γυάλα με χρυσόψαρα!

Στις μπομπονιέρες, δοκιμαστικό σωλήνα με κορδελίτσες και να κρέμεται ένα ψαράκι (υπάρχουν άπειρα σχέδια να διαλέξεις)!

Εγώ θα σου πρότεινα και μια πιο κλασική, αλλά όμορφη μπομπονιέρα!

Διάλεξε ένα ύφασμα σε καρό (ή κάποιο άλλο μοτίβο που να σου αρέσει).

Τα κόβεις τετράγωνα, σαν πετσέτες. Βάζεις μέσα τα κουφέτα και το δένεις κόμπο, σαν το κολατσιο του οικοδόμου, δεν το περιγράφω πολύ σωστά...

Στον κόμπο περνάς κάποιο διακοσμητικό. Είναι πολύ όμορφο, και πολύ διαφορετικό.

Θα επανέλθω!

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν... Αν και δεν το έστυψα πολύ ομολογώ... Κάτι μου'ρθε...

1. Αν είναι για καλοκαιράκι, το κάνεις σε στύλ "μπανάκι μανάκι" :lol:

Βάζεις στο προσκλητήριο ένα σκίτσο όπως αυτό:

DR50077-046.jpg

Στη διακόσμηση του χώρου βάζεις γαλάζιες γάζες κλπ. Πάνω στο τραπέζι λευκά λουλούδια με λίγα στο συμπληρωματικό χρώμα που θα διαλέξεις, π.χ. πορτοκαλί, λαχανί κλπ.

Στις μπομπονιέρες, αρκεί ο δοκιμαστικός σωλήνας που έχεις διαλέξει, κουφέτα βοτσαλάκι και χρωματιστές κορδέλες για φιόγκο.

Και το κλου! Για παιδική μπομπονιέρα, βάζεις μέσα σε ένα πουγκί ένα σετ μπρατσάκια για την παραλία!

2. Στυλ "Ψαράκια"!

Στο προσκλητήριο βάζεις ψαράκια και θάλασσα! (προφανώς)!

Στη διακόσμηση του χώρου, βάλε λευκά τραπεζομάντιλα και πάνω στο τραπέζι μια γυάλα με χρυσόψαρα!

Στις μπομπονιέρες, δοκιμαστικό σωλήνα με κορδελίτσες και να κρέμεται ένα ψαράκι (υπάρχουν άπειρα σχέδια να διαλέξεις)!

Εγώ θα σου πρότεινα και μια πιο κλασική, αλλά όμορφη μπομπονιέρα!

Διάλεξε ένα ύφασμα σε καρό (ή κάποιο άλλο μοτίβο που να σου αρέσει).

Τα κόβεις τετράγωνα, σαν πετσέτες. Βάζεις μέσα τα κουφέτα και το δένεις κόμπο, σαν το κολατσιο του οικοδόμου, δεν το περιγράφω πολύ σωστά...

Στον κόμπο περνάς κάποιο διακοσμητικό. Είναι πολύ όμορφο, και πολύ διαφορετικό.

Θα επανέλθω!

Τέλεια όλα αυτά. Ειδικά τα λουλούδια αν και σκεφτόμουν κάτι με άμμο και κοχύλια. Τα χρυσόψαρα πολύ καλή ιδέα αλλά νομίζω ότι θα βράσουν.... Εντωμεταξύ επειδή δεν είμαστε από Πάρο αλλά από αθήνα και δεν ξέρω ακόμα που θα κάνω το τραπέζι (δε νομίζω σε ειδικό χωρο) θα ειναι δυσκολο με τα χρυσοψαρα! Τους σωληνες τους θελω για τα προσκλητηρια! Τα κουφετα βοτσαλα τα εχω δει και ενθουσιαστηκα! Μαλλον αυτα θα βαλω! Το ψαρακι θα ειναι καλο γιατι τελικα μαλλον προς το γαλαζιο κλεινω! Σ ευχαριστω πολύ παντως για τον κοπο να σκεφτεις τοσα πραγματα! Να χαιρεσαι τις κορες σου!

s-age.pngs-age.png

• 2 weeks later...

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά δεν θα πάρω δοκιμαστικό σωλήνα γιατί ειναι απο πλεξιγκλας και δε μαρέσει πολύ απο κοντά αλλά κατέληξα σε σωλήνα με ασημί κούμπωμα από το Έλξις. Μου είπε κόστος περίπου 0,65.Επειδή θα ειναι βαφτιση σε νησι λέω να βάλω άμμο μέσα και κανα κοχυλάκι και απέξω να κρεμασω κάποιον αστερία ή και κάποια επασημωμένα κοχυλάκια , καραβακια κλπ και φυσικά γαλάζιες κορδέλες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα θα το δω εκεινη την ώρα πως ταιριάζει. Πήγα στο Έλξις επιτόπου έχει πολύ ωραία πραγματα από κοντα και ιδιαιτερα φτηνα υλικά για μπομπο.

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=515

s-age.pngs-age.png