Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κίτρινες εκκρίσεις στο δεύτερο μήνα...

Recommended Posts

Κορίτσια ανοίγω αυτό το θέμα για να δω μήπως υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία...

Τον Οκτώβριο είχα μια παλίνδρομη κύηση (που δεν χρειάστηκε απόξεση) και τον επόμενο μήνα μερικές φορές είχα κάποιες εκκρίσεις κάπως περίεργες...

Τώρα είμαι πάλι έγκυος (7 εβδομάδων και 6 ημερών) με τελευταία περίοδο στις 25/11. Οι εκκρίσεις που σας ανέφερα παραπάνω συνεχίστηκαν και στις αρχές Δεκεμβρίου. Μετά σταμάτησαν και ξανάρχισαν εδώ και 10 ημέρες περίπου. Διευκρίνιζω ότι δεν είναι τα κανονικά υγρά που έχουμε στην εγκυμοσύνη (άσπρα και διαφανή) άλλα κάτι άλλο που βγαίνει μαζί με αυτά και συνήθως είναι σαν κιτρινωπή κλωστίτσα ή κάποιες φορές (πιο σπάνιες) στρογγυλά κομματάκια βλέννης περίπου σαν ρεβυθάκια. Έχουν χρώμα υποκίτρινο εκτός από σήμερα πού ήταν κάπως πιο σκούρο (μια φορά).

Σήμερα πήρα και τις εξετάσεις που είχα κάνει (αίματος, ούρων, κολπικών υγρών) και είναι όλες ΟΚ. Πριν από μια εβδομάδα ο γιατρός μου είχε πει ότι από τις εξετάσεις θα βλέπαμε αν είναι κάποια κολπίτιδα αλλά σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι.

Άρα τι στο καλό είναι;; Είχε κάποια κάτι παρόμοιο;

Εν τω μεταξύ εννοείται ότι με έχει φάει το άγχος λόγω και της προηγούμενης εμπειρίας μου...αν και τότε είχα καφέ υγρά που ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτές τις εκκρίσεις που περιγράφω...

Αύριο το απόγευμα θα πάω στο γιατρό αλλά επειδή δεν αντέχω μέχρι τότε είπα να πάρω και τις δικές σας γνώμες...

Συγγνώμη για το μεγάλο πόστ και επίσης συγγνωμη για την περιγραφή... :oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Koυκλίτσα εμένα αυτό μου ακούγεται ή για τίποτα ή για μία απλή κολπίτιδα. από την εξέταση ούρων δεν φαίνεται η κολπίτιδα, πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού. Στο λέω γιατί και μένα η τελευταία εξέταση ούρων ήταν εντάξει αλλά επειδή είχα υγρά ο γιατρός μου μου είπε να κάνω μία καλλιέργεια και όντως είχα κολπίτιδα. Κάνε μία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, η διαδικασία είναι πολύ απλή και ούτε που ποναει καθόλου.

Koυκλίτσα εμένα αυτό μου ακούγεται ή για τίποτα ή για μία απλή κολπίτιδα. από την εξέταση ούρων δεν φαίνεται η κολπίτιδα, πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού. Στο λέω γιατί και μένα η τελευταία εξέταση ούρων ήταν εντάξει αλλά επειδή είχα υγρά ο γιατρός μου μου είπε να κάνω μία καλλιέργεια και όντως είχα κολπίτιδα. Κάνε μία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, η διαδικασία είναι πολύ απλή και ούτε που ποναει καθόλου.

nea manoula ευχαριστώ κατ'αρχήν για την απάντηση :)

Αν δεις παραπάνω λέω ότι έκανα και καλλιέργεια κολπικών υγρών για κολπίτιδα, μύκητες, χλαμύδια και δεν θυμάμαι τι άλλο και όλα μια χαρά.. :? Να φανταστείς ότι ευχόμουν να είναι κολπίτιδα για να ηρεμήσω... :roll:

Να το αναφέρεις και στο γιατρό σου ξανά και αν δεν σου δώσει άλλες εξετάσεις τότε δεν θα είναι τίποτα. Εγώ στο 4ο μήνα ξαναείχα αυτό το πρόβλημα, είχα κάνει όλες τις εξετάσεις κι όλα ήταν εντάξει, ήταν φυσιολογικά. Οι έγκυες πολλές φορές εμφανίζουν τέτοια υγρά λόγω ορμονών, μου είχε πει ο γιατρός μου. Οπότε ηρέμησε, χαλάρωσε, και έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου.

Ευτυχώς ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός... Ξανακάναμε και υπέρηχο και όλα καλά φαίνονται οπότε μου είπε ότι απλά τα αγνοούμε γιατί οι εξετάσεις είναι μια χαρά...

Μπορεί λέει να οφειλόνται στην αλλαγή του pH του κόλπου...

Τι να πω..ελπίζω να είναι έτσι.. :)

Με το καλό να έρθει και το μωράκι σου... πάνω στον πανικό μου ξέχασα να σου ευχηθώ.. :oops:

Διαφημίσεις

Είδες που όλα είναι καλά? Άντε ηρέμησε τώρα που είναι όλα καλά και χαλάρωσε.Σ'ευχαριστώ για την ευχή σου και ανταποδίδω λέγοντας σε να έχεις μία όμορφη και ομαλή εγκυμοσύνη! :):)

Είδες που όλα είναι καλά? Άντε ηρέμησε τώρα που είναι όλα καλά και χαλάρωσε.Σ'ευχαριστώ για την ευχή σου και ανταποδίδω λέγοντας σε να έχεις μία όμορφη και ομαλή εγκυμοσύνη! :):)

654519a2mr65l8bp.gif