Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΙΣΧΟΣ-ΑΛΤΕΡ!

Recommended Posts

δειχνει καρέ-καρέ στο άλτερ το βιντεακι δολοφονιας ενος 50χρονου σε βενζιναδικο!έχει δείξει 4φορες την στιγμή που πυροβολουν τον ταλαιπωρο ανθρωπο! :(:(

κι όλα αυτα στις 20:15 ...την ώρα που είμαστε με τα παιδια μας στο σαλόνι!

ΝΤΡΟΠΗ!ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ! :evil::evil::evil::evil:

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

Σιγα σιγα θα μας μαθουν να ανεχομαστε τετοιες σκηνες, να τις συνηθιζουμε, να μην μας κανουν αισθηση... Σαν το πειραμα του βατραχου ενα πραμα...

Ο βατραχος αν τον ριξεις κατευθειαν σε βραστο νερο αντιδρα και πηδαει εξω απ' την κατσαρολα. Αν τον ριξεις σε δροσερο που σιγα σιγα βραζει θα το παρει χαμπαρι μονο οταν ειναι πολυ αργα...

Ο βατραχος ειμαστε εμεις... Το καζανι που βραζει ειναι τα παντα γυρω μας...

Διαφημίσεις

γι'αυτό δεν έχω tv...

και γω δεν την ήθελα τη ρημάδα στο σπίτι μου...αλλά μου την έκαναν δώρο και μου καλάρεσε και μένα...τουλάχιστον δεν έχω στην κρεβατοκάμαρα και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βάλω!και γι'αυτό είμαι 100% απόλυτη!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

με ειχε τσαντισει απιστευτα η εκταση που ειχαν δωσει στην δολοφονια του Σεργιανοπουλου μα πιο πολυ οταν αναφεροντουσαν στην σεξουαλικη του ζωη κ εβρισκαν την ευκαιρια μερικοι ρατσιστες λεγοντας -αφου ηταν τατοιος καλα να παθει- :evil:

Μηπως ξερετε αν τα κινητα που αρχιζουν απο 69860.... ειναι κατροκινητα η συνδεση και ποια εταιρια? :roll:

Με τη φορητότητα πλέον δεν μπορείς να ξέρεις σε ποια εταιρεία ανήκει ο κάθε αριθμός....του ανδρα μου π.χ αρχιζει 694... που κανονικα κάποτε καταλάβαινες οτι ηταν της vodafone αλλά το έχει μεταφέρει κοσμοτέ :wink:

Υ.Γ:ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR :wink::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Εκοψα την τηλεοραση, την πηγα στο εξοχικο και ησυχασα.

Μεγαλωσα χωρις τηλεοραση τα περισσοτερα χρονια και ετσι διαβασα πολλα βιβλια και ειχα απειρο χρονο.Σοκαριζομουν παντα σε τετοιες σκηνες που τα παιδια πλεον σημασια δεν δινουνε, σα να ειναι σκηνες ρουτινας. Θα κανω αυτο το δωρο στα παιδια μου και εγω, αποτοξινωση εστω για ενα διαστημα.

Εχω λιγο καιρο, αλλα δε μετανιωσα προς το παρον.Κτηνωδιες που τα παιδια μπορει να δουνε και μετα να τις βλεπουν σαν παιχνιδι, ακομη και βιαια παιδικα, δεν αντεχω να αφηνω τον καθε αναισθητο που εγινε σαν τον βατραχο, να κρινει και να αδιαφορει. Σωστη σε βρισκω, Jean...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!