Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!!!Πληροφορίες για παιδ. Μεσόγεια

Recommended Posts

Έχω βρει τους παρακάτω παιδικούς στην περιοχή μου και θα παρακαλούσα όποιον έχει πληροφορίες για κάποιον από αυτούς ή αν έχει κάποιον να προσθέσει (τους έχω βρει από Χρυσό Οδηγό και όσους έτυχε να περνάω), να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

1)Ο Μικρός Αντώνης, Παλλήνη

2)Αποχρώσεις, Παιανία,

3) Καλάνδρου Σταυρ., Παλλήνη,

4) Happyland, Παλλήνη

5) Ξεκίνημα, Κορωπί

6) Ονειροχώρα, Κορωπί

7) Ζηρίδη, Σπάτα

Ρόδινο Τρένο, Early Footsteps, Jack-Hill και Joyland, τους έχω ήδη απορρίψει.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

Ax!Κάποιος;;;

Ax μακάρι να μπορουσα να σε βοηθήσω....Να σου πω μόνο ότι όταν έψαχνα και εγώ για σταθμό (βρεφικό όμως) είχα δει τον Μικρό Αντώνη και μου άρεσε πάρα πολύ. Είχα πάει μια μέρα με τον μικρό μου και είχαμε κάτσει κάποιες ώρες μέσα στην αίθουσα και από ότι είχα δει είχα μείνει ικανοποιημένη. Μου είχαν φανεί επαγγελματίες και οι κοπέλες πολύ γλυκές. Ωστόσο λόγω απόστασης διάλεξα κάποιον άλλο που μου άρεσε εξίσου. Για την Καλάνδρου έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια από το φιλικό περιβάλλον αλλά όχι από κάποια πολύ φίλη που να εμπιστεύομαι την άποψη της. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τίποτα...Θα σου πρότεινα πάντως να τους επισκεφτείς και να κάτσεις κάποιες ώρες εκεί και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

xZBdp3.png

Ζηρίδης απορρίφθηκε επίσης.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Κι εμένα μέχρι στιγμής ο Μικρός Αντώνης μου αρέσει και οι Αποχρώσεις.

Την Τετάρτη πάω στην Καλάνδρου και μένει ο Happyland.

Για το Κορωπι θα το σκεφτώ, λόγω απόστασης.

Καλή και η Καλάνδρου, αλλά δε μου άρεσε που δεν επιτρέπει να είμαι με τη μικρή στο στάδιο προσαρμογής της.....Είναι σοβαρό κριτήριο αυτό;;

Οπότε μάλλον ο Μικρός Αντώνης μας μένει, μόνο που είναι "λίγο" ακριβά.

560? με σχολικό και εφαπαξ εγγραφή. Και ο φθηνότερος της περιοχής 410 με σχολικό.

Μόλις βρω χρόνο, θα σας πω και για του υπόλοιπους.

Διαφημίσεις

• 2 years later...

η διευθύτρια του παιδικου σταθμού ονειροχώρα ειναι ξαδερφη μου και ,πίστεψε με, ειναι καταπληκτικος!!!!!! εχει καλες δασκαλες και ωραίο περιβαλλον... πήγαινε για μια επισκεψη και θα με θυμηθείς!!!!!!!!

το κοριτσάκι μου είναι 3 ετων και το έχω απο 8 μηνών στον παιδικό σταθμό baby steps . Τα παιδιά διασκεδάζουν μέσα από πολλές και καθημερινές δραστηριότητες και ψυχαγωγικές εκδρομές. Ρίξε τη ματιά σου δεν χανεις κάτι:-D:grin::-D

• 5 months later...
το κοριτσάκι μου είναι 3 ετων και το έχω απο 8 μηνών στον παιδικό σταθμό baby steps . Τα παιδιά διασκεδάζουν μέσα από πολλές και καθημερινές δραστηριότητες και ψυχαγωγικές εκδρομές. Ρίξε τη ματιά σου δεν χανεις κάτι:-D:grin::-D

Έγραψα και εγώ τα παιδιά μου 3 ετών και 6 μηνών στο Baby Steps Μαρκόπουλου και θα ήθελα να μου πεις εντυπώσεις. Και με πμ αν θες. Ευχαριστώ

• 3 months later...
Έγραψα και εγώ τα παιδιά μου 3 ετών και 6 μηνών στο Baby Steps Μαρκόπουλου και θα ήθελα να μου πεις εντυπώσεις. Και με πμ αν θες. Ευχαριστώ

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι κι εγώ να πάω τον μικρό μου που είναι 9,5 μηνών.

Πείτε μου εντυπώσεις!

Διαφημίσεις

• 3 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BABY STEP???ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 9 ΜΗΝΩΝ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!

• 1 year later...

Αν σας ενδιαφέρει, ονομάζομαι Παραπανήσιου Ευηλία και είμαι δασκάλα μπαλέτου και γαλλικών τα τελευταία 6 χρόνια. Μένω στα Ανατολικά προάστια και μπορώ να σας εξυπηρετήσω στο θέμα της απασχόλησης των παιδιών σας τις ώρες 14-17, με μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής και εκμάθησης Γαλλικών.

Όσον αφορά το θέμα της μεταφοράς, επίσης μπορεί να λυθεί και εννοείται ότι οι τιμές θα είναι προσιτές ώστε να εξυπηρετείστε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το τηλέφωνό μου είναι :6958184423 kai e-mail: [email protected]