Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γάμος και βάφτιση μαζί...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

summerday

Recommended Posts

Κορίτσια κανόνισα ημερομηνία γάμου και βάφτισης της μικρής μου τον Οκτώβρη. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τί πρέπει να κάνω όσον αφορά προσκλητήρια και μπομπονιέρες και έχω λίγο μπλοκάρει.

Αποφάσισα να κάνω ένα προσκλητήριο και για τα 2 αλλά έχω κολλήσει με τις μπομπονιέρες. Στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω για τους μεγάλους μια κλασσική στο στυλ του νυφικού μου και μερικές παιδικές για όσα παιδάκια θα παρευρίσκονται. Μετά σκέφτηκα όμως ότι αυτό δεν είναι δίκαιο για την μικρή μου. Μήπως θα έπρεπε να δώσω σε όλους 2 μπομπονιέρες; Μια κανονική και μια παιδική μιας και τα μυστήρια είναι 2;

Πείτε μου την γνώμη σας;

Επίσης μήπως γνωρίζετε τί θα μπορούσα να γράψω στην πρόσκληση σε περίπτωση που την φτιάξω μόνη μου;

Please κορίτσια βοηθήστε μεεεε....

Διαφημίσεις

Guest ΜΑΡΤΗΑ

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ Γ

ΑΜΟ Κ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΗΣ.ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ.ΕΔΙΝΕ ΔΥΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΩΡΙΜΑΣΑΜΕ,ΓΙΝΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΑ.

ΕΤΣΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ Κ ΩΡΑ ....

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ

summerday, νομίζω ότι οι δύο μπομπονιέρες είναι υπερβολή (θα πάθουνε ζάχαρο οι καλεσμένοι). Γνώμη μου είναι να κάνεις μία μπομπονιέρα που για βάφτιση θα ήταν σοβαρή και για γάμο παιχνιδιάρικη! Ας πούμε ένα ρόζ,κίτρινο, λαχανι, μονόχρωμο, πουα, ή καρό πουγκάκι ή κουτάκι με φρέσκα κουφέτα και ίσως πάνω του ένα μπρελοκάκι ή κάποια άλλη ζουζουνιά! :D Δεν είναι ανάγκη να πάρουν ούτε την κλασική άσπρη ή μπέζ μπομπονιέρα με τούλια, ούτε ανεμόμυλους και ζωάκια! Μπορείς ταυτοχρόνως να κάνεις γλυκάκι βαφτίσεως και κάτι για τα παιδάκια (ζαχαρωτά ή μπαλόνια). Να σας ζήσει η μπέμπα! :D

ssttaa

summerday, νομίζω ότι οι δύο μπομπονιέρες είναι υπερβολή (θα πάθουνε ζάχαρο οι καλεσμένοι). Γνώμη μου είναι να κάνεις μία μπομπονιέρα που για βάφτιση θα ήταν σοβαρή και για γάμο παιχνιδιάρικη! Ας πούμε ένα ρόζ,κίτρινο, λαχανι, μονόχρωμο, πουα, ή καρό πουγκάκι ή κουτάκι με φρέσκα κουφέτα και ίσως πάνω του ένα μπρελοκάκι ή κάποια άλλη ζουζουνιά! :D Δεν είναι ανάγκη να πάρουν ούτε την κλασική άσπρη ή μπέζ μπομπονιέρα με τούλια, ούτε ανεμόμυλους και ζωάκια! Μπορείς ταυτοχρόνως να κάνεις γλυκάκι βαφτίσεως και κάτι για τα παιδάκια (ζαχαρωτά ή μπαλόνια). Να σας ζήσει η μπέμπα! :D

Συμφωνώ. Μία μπομπονιέρα είναι καλύτερα. Υπάρχουν πολλά σχέδια και σίγουρα θα βρείς κάτι. Η ξαδέρφη μου το έκανε έτσι και είχε μπομπονιέρα άσπρη με τούλι και πάνω ένα κουκλάκι κοριτσάκι ρόζ. Στολισμό λευκά μπαλόνια και λουλούδια λευκά και ρόζ. Ήταν πολύ όμορφα. Άντε η ώρα η καλή!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Εγω πάλι θα προτιμουσα 2..(οχι για να φαω πιο πολυ) :lol::lol:

Νομιζω οτι ετσι ειναι ολοκληρωμενα και τα 2 μυστηρια..οχι οτι δεν θα ηταν με μια μπομπονιερα αλλα πως να το πω..συμβαινουν και τα 2 μυστηρια την ιδια μερα,ωστοσο ειναι 2 διαφορετικα..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Πάντως η μπομπονιέρα δεν είναι μέρος του μυστηρίου. Είναι το έθιμο που έχει επικρατήσει για το κέρασμα. Πριν την μπομπονιέρα τα γλυκά ήταν διαφορετικά για κάθε μέρος της Ελλάδας. Στην Μάνη δίπλες, στην Κύμη και τα νησιά αμυγδαλωτά, στο Αγρίνιο κουραμπιέδες...

ssttaa

Για τα παλια εθιμα προσωπικα δεν γνωριζω..Ωστοσο αυτο που ειπα το εγραψα γιατι ετσι εχει καθιερωθει σημερα..Δεν μπορεις να πας σε βαπτιση η γαμο και να μην εχουν μπομπονιερα!Και βεβαια το αν θα εχει δυο η μια μπομπονιερα για τα δυο μυστηρια ειναι προσωπικη αποψη του καθενος τι θα προτιμουσε..δεν υπαρχει κανονας σε αυτο απ οσο ξερω τουλαχιστον..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!