Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μυριζουν τα τσισα


Recommended Posts

Η κορη μου ειναι 14 μηνων και απο χτες μυριζουν πολυ ασχημα τα τσίσα της. Πινει πολυ νερο, θηλαζει πολύ επίσης, οποτε δε νομιζω να ειναι θεμα υγρων. Η μυρουδια ειναι σαν ωμο ψαρι που αρχιζει να χαλάει και οχι η κλασσικη "κατουρίλα" :oops: ...

Ξερετε αν οι τροφες επηρρεαζουν την οσμη απο τα ουρα? Χτες το μεσημερι εφαγε ψαρι και λεω μηπως φταιει αυτο. Βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που τρωει ψαρι!

GwASp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


να κανεις αμεσα καλλιεργεια ουρων

εκανα πριν 2 βδομαδες (για αλλο λογο) και δεν ειχε δειξει τιποτα. Αλλωστε δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα ουρολοιμωξης... Αν συχεχισουν αν μυριζουν θα κανω αυριο και αλλη.

GwASp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

To χρώμα τους είναι ανοικτό κίτρινο προς άσπρο ή είναι κίτρινο σκούρο?? Αν ήταν λοίμωξη θα φαινόταν και στο χρώμα...

 

ειναι ανοιχτοχρωμα, ελαφρως θολα οχι τοσο κιτρινα... Εδωσα δειγμα για εξετασεις, το απογευμα θα βγει η γενικη κ το βραδυ η καλλιεργεια.

Ευχαριστω όλες για το ενδιαφερον :lol::lol::lol:

GwASp3.png

Link to comment
Share on other sites

Περασε μια βδομαδα, με τρεις καλιεργεις και οι τρεις θετικες :cry::cry::cry: Χωρις κανενα αλλο συμπτωμα. Οσο περναγαν οι μερες τοσο πιο θολα γινοταν τα τσίσα της.

Προσπαθουσαμε να αποφυγουμε την αντιβιωση μιας και εχουμε αλλεργια σε αυτες και προβληματικο εντερο (λογω αλλεργιων πάλι) αλλα δεν τα καταφεραμε. Το Σαββατο ξεκινησαμε αντιβιωση και σημερα Δευτερα μου εκανε και πυρετο (!!!). Μου εκανε εντυπωση μιας κ δεν ειχε κανει πυρετο ολη τη προηγουμενη εβδομαδα κ εκανε τωρα που πηρε κ 2 μερες αντιβιωση.... Και τα τσισα της εχουν ξεθολωσει και δεν μυριζουν. Αυριο θα κανω κι αλλη καλλιεργεια (εχω βαρεθει να την πλενω και να της κολλαω σακουλακια) και μετα μπαινουμε στη διαδικασια των υπερηχων για να δουμε γιατι εκανε ουρολοιμωξη... να περασει συντομα τουλάχιστον και να μην εχει κανει καμια ζημιά...

GwASp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Περαστικά εύχομαι και εγώ με την σειρά μου για να είμαι ειλικρινείς περίμενα ότι δεν θα είναι τίποτα γιατί και του δικού μου μυρίζουν τις τελευταίες μέρες τώρα θα πάω και εγώ για καλλιέργεια κάλιο γαϊδουρόδενε που λένε. φιλία πολλά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, μαλλον έπιασαν!!!

Εκανα μια ακομη γενικη σημερα κ βγηκε καθαρη :lol::lol::lol:

Σημερα της δωσαμε κ την τελευταια δοση αντιβιωσης και ελπιζω να αργησει πολυ να ξαναχρειαστει (πηρε μονο για 4 μερες)...

Απο χτες ειχε και πυρετο, εφτασε 39, αλλα σημερα δε ξεπερασε το 38 κ πεφτει χωρις να δωσω ντεπον. Η γιατρος που την ειδε ειπε οτι ο πυρετος απο καποια ιωση, ο λαιμος της ειναι ερεθισμενος :?

Παντως απο διαθεση ειναι καλη, απο ορεξη , όπως παντα (μονο γαλα).

Τωρα ομως πρεπει να ψαξουμε γιατι εκανε την ουρολοιμωξη, σε αυτη την ηλικια συνηθως η μολυνση γινεται εσωτερικά, οποτε θα κανουμε υπερηχο νεφρων κτλ.

Αν υπηρχαν πολυ σας εμας, δε θα μας εφταναν οι ελληνες παιδιατροι παντως... Εννοειται οτι το ταμειο μου το εχω βαλει μέσα....

GwASp3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

εδω και μια εβδομαδα εχω παρατηρησει το εξης΄.μυριζουν τα πρωινα τσισα της μικρης μου.μπαινω στο δωματιο της την ωρα που ξυπναει και νομιζω οτι εχει κανει κακα..την κοιταω και εχει κανει μονο τσισα,και μαλιστα πολλα..κατα τη διαρκεια της μερας δεν θα ελεγα οτι μυριζουν...λετε να ειναι επειδη της φοραω υπνοσακο το βραδυ και ζεσταινονται και γιαυτο μυριζουν τοσο πολυ;λετε να συμβαινει κατι αλλο;:confused:

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα,δεν ξερω αν ισχυει στα μωρακια αλλα γενικα σε μας τους μεγαλους η εντονη μυρωδια ειναι ενδειξη ή αφυδατωσης(δεν πεινουμε αρκετο νερο) ή ουρολοιμωξης.καλυτερα ρωτα τον παιδιατρο να σου φυγει κ η ιδεα.

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Οταν λες μυριζουν εννοεις... "ψαριλα"?

Το χρωμα της πανας ειναι πορτοκαλι?

 

Αν ναι καντε μια καλλιεργεια ουρων.

 

Αυτο με πανες που βρωμανε το εχω ακουσει και εγω αλλα αν ειναι και το χρωμμα .... κοιτα το.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...