Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ (καθυστερημενη αιτηση επιδοματος τοκετου)


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είχα γράψει και πριν απο λίγες μέρες την περίπτωσή μου, η οποία είχε σήμερα εξελίξεις. Εγώ χωρίς να γνωρίζω, όταν γέννησα εξι μήνες και μία μέρα πριν έκανα αίτηση για το επίδομα καισαρικής νομίζοντας ότι προκειται για το βοήθημα τοκετού. Έπαιρνα αυτούς τους μήνες τηλ στο ικα να δω αν έχει βγει το επίδομα τοκετού και μου έλεγαν όχι ακόμα. Μέσα απο αυτό το forum λοιπόν αρχιζω να καταλαβαίνω έντρομη πως το επίδομα τοκετού έπρεπε να το είχα ήδη πάρει. Πάω σήμερα λοιπόν στο ικα και μου λένε πέρασε η προθεσμία για 1 μέρα.Κάνατε λάθος κυρία μου, έπρεπε να ρωτήσετε για το βοήθημα τοκετού και όχι το επίδομα. Παρακάλεσα, έφτασα στη διευθύντρια η οποία το μόνο, που μου είπε είναι πως θα κάνω ένσταση κ βλέπουμε. Πάω κ εγώ στα ταμεία στις παροχές και δίνω τα χαρτιά μου, ωστε να μου δώσουν απορροπτική, όπως μου είπε η προισταμένη και να κάνω ένσταση.Δεν είπα τίποτα, δε με ρωτήσανε τίποτα, βγάλανε κάτι χαρτιά και με παραπέμψανε σε αυτή την καλή κυρία, που ήταν ανένδοτη να με βοηθήσει. Διαβάζει τα χαρτιά λοιπόν και μου λέει "σου τα εγκρίνανε"!! Μα πως έγινε, μα γιατι, αφου δε γίνεται, πάντως έγινε. Μου υπέγραψε και αύριο θα πάρουμε τα χρήματα.

Ξέρει καμία να μου πει ποιος εγκρίνει αυτό το βοήθημα? Ο υπάλληλος που έδωσα τα χαρτιά μου ευθύνεται? περνάνε απο κανένα σύστημα κεντρικό και εγκρίνονται? Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και να μη μου δώσουν αύριο τα χρήματα? Συγνώμη για το κατεβατο κ περιμένω μήπως κάποια κοπέλα γνωρίζει καλύτερα..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Και αφου στο υπέγραψε κιολας αυτη η καλη κυρια την εγκριτικη μη φοβασαι τιποτα......

Εχεις το δικιο με το μερος σου...δεν μπορουν να κανουν πισω τωρα...αφου εχεις την εγκριτικη αποφαση και την υπογραφη της στο χαρτακι σου!!

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...