Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ


candy1234

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μήπως γνωρίζεται κάποιον καλό παιδοδοντίατρο στις περιοχές Κερατσίνι, Ταμπούρια, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλό; Είναι επείγον γιατί ο μικρός (2 ετών) έπεσε και έχει σπάσει κάθετα ένα κομμάτι από το μπροστινό του δόντι, το οποίο όμως εξακολουθεί και αιωρείται....απλά έχει χωριστεί από το κυρίως δόντι...:( Βλέπω πως τον ενοχλεί γιατί δαγκώνει απο το πλάι..και μόλις παω να τον ακουμπήσω για να το δω...κλαίει...Αραγε, σε αυτή την ηλικία θα μπορέσει να συνεργαστεί με τον παιδοδοντίατρο; :( :(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Είχα πάει εγώ την μικρή μου πρίν λίγο καιρό στο Περιβολάκη κατεβαίνωντας τη Κονδύλη .Π.Ράλλη 209& 7ης Μαρτίου είναι οδοντιατρείο για παιδιά σου στέλνω πμ.με τηλ. και εμένα κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και μου την είχαν συστήσει απο εδώ.:wink:

Link to comment
Share on other sites

Συνεργάστηκε η μικρή σου με τη γιατρό; Γιατί αυτό που με προβληματίζει είναι πώς θα τον κάνει να ανοίξει (κ να διατηρήσει ανοιγμένο) το στοματάκι του, για να του φτιάξει το δοντάκι...???

Link to comment
Share on other sites

αν θυμάμαι καλά υπάρχει ενας παιδοδοντιατρος στο κερατσίνι στην πλατε'ια στα ταμπουρια. Δε θυμάμαι πως λεγεται ξέρω όμως οτι το γραφείο του ειναι πάνω απο τα σβαροφσκι. Βενιζέλου λέγεται η οδος

Link to comment
Share on other sites

Εκανα μια συντομη αναζητηση στο google για παιδοδοντιατρο στη Βενιζελου κ τριγυρω, στα Ταμπούρια, αλλά δεν βρήκα κάτι....Αν περάσω από εκεί, θα δω...πάνω απο τα swarofski είπες ε; Χμμ..για να δούμε..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...