Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

lp(A) χολιστερινή

Recommended Posts

καλήσπερα σας,θα ήθελα τήν γνωμή σας πανω απο αυτο το θεμα,οποιος γνωριζει βεβαια.ή κορουλα μου ειναι 3.5 ετων και πριν απο καποιους μήνες στο παρελθον καναμε καποιες εξετασεις αιματος και ειχε δειξει τήν χολιστερινή ανεβασμενή παρα πολυ 280 με ανωτερο οριο 180.μετα απο τα πρωτα αποτελεσματα καναμε συνεχεια διαιτα και οταν λεω διαιτα ολα κομμενα,απο αυγα λιπαρα πατατακια καραμελες σοκολατες και οτιδήποτε που μπορουσε να τής κανει κακο.οταν ξανα καναμε παλι εξετασει αιματος εδειξαν παλι τα ιδια,δεν ειχε πεσει καθολου,ξανα τρυπήσαν τήν μικρουλα μου για να δουμε αν αυτο προερχεται απο θυρεοειδή,τα αποτελεσματα εδειξαν οτι ειχε και οτι το tsh ήταν 7,02 μας ξανα βαζουν και ξανα τρυπανε το κοριτσακι μου για επανεξετασή και αυτή τή φορα το tsh ήταν 5.Αρχισαμε θεραπεια για ενα μήνα και παλι ξανα καναμε εξετασεις και αυτή τή φορα ειχε πεσει κατα μια μοναδα το tsh αλλα..... ή lp(a) που δεν τήν ξανα ειχαμε κανει βγήκε 83.0 <35,χολήστερινή 283 (103εως 185),τριγλυκεριδια 71(25 εωσ 120),hdl 68 και ldl 191.μας ειπανε οτι ειναι κλήρονομικο,οτι αν δεν προσεξεις τήν διατροφή του παιδιου θα βουλωσουν οι αρτήριες,οτι πρεπει να μπει σε τρελή διαιτα ενω ειδή τής κανω αν εξαιρεσουμε οτι εκτος απο αυτο το μήνα που εφαγε κανενα παγωτο ειχε να δει σοκολατακι 8 μήνες,λιπαρα,τήγανιτα,και οτιδήποτε αλλο... τήν δευτερα εχουμε ραντεβου με γιατρο(ενδοκρινολογο) να μας πει τι γινεται αφου χθες πειραμε αποτελεσματα,αλλα οι αλλες γνωμες που ανεφερα ποιο πανω ήταν απο παιδιατρο,παθολογο και μικροβιολογο.μου ειπανε οτι ο χορος τωρα αρχιζει.....απο τήν μια ξερω τι μας περιμενει απο τήν αλλή παλι οχι και αυτο με εχει τρελανει,σκεφτομαι οτι θα μου τρυπανε συνεχεια τήν μικρουλα μου για να ολοκλήρωθει λενε μια γκαμα εξετασεων,αν εξαιρεσουμε βεβαια οτι οταν ερχεται ή μικροβιολογος σπιτι να τήσ παρει αιμα τήν κραταμε 5 ατομα και φωναζει ουρλιαζει χτυπιεται και λεει μανουλα σωσεμε. ή ψυχολογια μου ειναι τοσο χαλια που ολο κλαιω αλλα οχι μπροστα τής.αν μπορει καποιος που το περασε με το παιδακι του αυτο να μου πει τι εγινε μετα ή καποιος που το περναει τωρα τι γινεται και αν ολα αυτα που μου λενε ειναι βλακειες και απλα με τρελαινουν.:-(:-(:-(:-(:-(:?::?::?: συγνωμή για τα πολλα μου λογια.καλο ξήμερωμα να εχετε ολοι σας:!::!::!::!::!::!::!:

αθηνουλα μου

+

μπεμπουλης μου

Διαφημίσεις

Αυτες τις εξετασεις τις θυμαμαι καθαρα οταν ειχα παθει Χολεσταση εγκυμοσυνης που ειχαν χτυπησε κοκκινο κατι χιλιαρικα και βαλε. Ειχα παθει και ικτερο. Αλλα δεν ξερω για παιδια. Μηπως υπαρχει λογος που ειναι ετσι το μικρο? Μηπως παιζει τπτ αλλο. Για σηκωτι κοιταξατε? Ξερω οτι αυτες οι εξετασεις αφορουν αμεσα ΚΑΙ το σηκωτι (απο εμενα). Ρωτησατε για αυτο? Μηπως να περνατε και δευτερη αποψη?

Βρε κοριτσακι μου ΓΙΑΤΡΟ αμεσα να ρωτησεις και μαλιστα πανω απο εναν. Οχι εδω μεσα. Παντως ευχομαι τα καλυτερα. Και οντως η χοληστερινη φαινεται πολυ ψηλα. Τι να σου πω. Τα καλυτερα και γρηγορα ξεμπερδεματα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Γειά σας,

σας παραθέτω τα παρακάτω λινκ ορισμένα αναφέρονται σε διαφορετικές

ηλικίες αλλά ίσως να περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να σας είναι χρήσιμες

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

χοληστερίνη

χοληστερινη σε 16 μηνων μικρουλα??

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...