Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξαφνικά γκρινιάρα! HELP !!!!!!!!


Recommended Posts

Η μπουμπού μας θα γίνει σε λίγες μέρες 7 μηνών. Εχθές το βράδι είχε 39,5 πυρετό. εδωσα λίγο ντεπόν και οπως αναμενώταν δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου... το ίδιο και εμείς! σήμερα το πρωί μιλήσαμε με την γιατρό και μας είπε να δώσουμε αλλη μια φορά ντεπόν( ο πυρετός ήταν τότε στα 38 ) και θα βλέπαμε πως παει. Ο πυρετός τελικά έπεσε αλλα η μπουμπού μας γκρινιάζει συνέχεια.... και το εννοω συνέχεια..... η αλήθεια είναι οτι εχει αρχίζει να βγάζει δοντια αλλα η γιατρος μου είπε οτι με 39 πυρετό δεν είναι δοντια..... τοτε τί είναι και γιατί η μπουμπού μας έγινε ξαφνικά γκρινιάρα??? HELP PLEASE:(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Προφανώς είναι αρρωστούλα και δεν αισθάνεται καλά, γι' αυτό γκρινιάζει. Βάλε και τον πυρετό... Εγώ δεν έχω ακόμα μπεμπέ, αλλά στη θέση σου θα το τσέκαρα για καμιά ιωσούλα ή ουρολοίμωξη...

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites

Πιθανον να είναι καποια ίωση κ εμας ο παιδιατρος δεν δικαιολογει υψηλο πυρετο λογω δοντιων,αν δεν εχει κ αλλα συμπωματα ιωσης ή αν ο πυρετος δεν εχει αιτία συνηθως οι περισσοτεροι παιδιατροι συστηνουν τουλαχιστον να γινει κ καποια καλλιεργεια ουρων για αποφυγη ουρολοιμωξης, εσας τι σας είπε?

Μπορει το μωρό να πονάει ή ακομα να μην ειναι αρκετα καλα συνηθως τα περισσοτερα παιδακια γκρινιαζουν για αρκετες μερες οταν αρρωσταινουν.

Περαστικα να ειναι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...