Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προεμμηνοπαυση.Υπαρχει?Ποια τα συμπτωματα της?

Recommended Posts

Γεια σας. Ζητω συλλογη πληροφοριων σχετικα με το θεμα. Ειμαι 42 ετων και μετα απο αφαιρεση θυρεοειδους, μου διακοπηκε η περιοδος για ενα μηνα και επανηλθε στο δευτερο κυκλο. Τωρα στον τριτο κυκλο παλι αφαντη. Εχει καποια παρομοια εμπειρια?

Γυναικολογικες εξετασεις ΟΚ. και σιγουρα δεν ειμαι εγκυος ουτε εχω πολυκυστικες ωοθηκες. Πριν 2 χρονια αφαιρεσα 2 ινομυωματα. Και οι θυρεοειδικες ορμονες αποκατασταθηκαν προ 2 μηνων. Η ενδροκρινολογος μου απαντα πως δεν ευθυνεται ο αδενας. Εχω φυσιολογικη sex ζωη.

Δυο φυσιολογικους τοκετους και δεν εκανα ποτε χρηση αντισυλληπτικων

ή εκτρωση.

Οι γυναικες στο σοϊ δεν τελειωσαν την παραγωγικη φαση πριν τα 48-50.Εγω γιατι απο τωρα????

Λετε να ειναι προκλημακτηριος?

Υ.Γ. Εκανα χρηση αναζητησης και δεν εντοπισα σχετικο θεμα. Αν υπαρχει καπου αλλου και δεν το βρηκα, ζητω συγνωμη και αν κριθει απαραιτητο ας το μεταφερουν οι συντονιστες.

Διαφημίσεις

Αν ψαξεις με τις λέξεις πρόωρη εμμηνόπαυση, θα βρεις δύο σχετικά θέματα.

Ελπίζω να είναι απλά ψυχολογικό και να μην έχεις μπει ακόμα σ' αυτή τη φάση.

Φιλιά

NnQYp3.png

Χριστινα μου, σ'ευχαριστω πολυ.Μαλλον εχω στραβομαρα. Η αληθεια ειναι πως εδωσα τη λεξη εμμηνοπαυση αλλα αυτα που διαβασα δεν ειχαν καμια σχεση με την περιπτωση μου. Θα μεταφερω το μηνυμα μου στο σχετικο θεμα που με παραπεμπεις.

Οι συντονιστες διαγραψουν αυτο γιατι ...... δεν ξερω πως να το κανω εγω.

Ευχαριστω

• 11 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...