Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ!!!


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΙΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,

 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΧΩ ΕΝΑ 4 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΤΑΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2-3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


και κακα μπορει να ειναι και κολικοι!!!! ... αν ηρεμει στην αγκαλια ..... παντως δωσε της χαμομηλακι θα την βοηθησει ετσι και αλλως!!!! καλη αρχη στο νεο σου ρολο!!!

Link to comment
Share on other sites

Και μένα μια απ' τα ίδια, ακριβώς όπως το περιγράφεις αλλά όχι μόνο το βράδυ, είναι 20 ημερών και κάτι. Τελικά έχουμε όλες τα ίδια προβλήματα. Αύριο θα έρθει παιδίατρος να η δει γενικά και θα τη ρωτήσω και για αυτό.

0eqUp2.png
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαι και πολυ εμπειρη καθοτι θηλαζω μονο τεσσερις μηνες αλλα απο αυτα που εχω διαβασει εδω να μη δωσεις χαμομηλι στο παιδι εφοσον θηλαζεις αποκλειστικα.Τα μωρα που θηλαζουν δεν εχουν αναγκη απο τσαι για κανενα λογο.Τωρα αυτο που περιγραφεις το περασαμε και εμεις.Ηταν μια φαση που περασε.Αφου ηθελα μεσα στη νυχτα να το μαγνητοσκοπησω και να το δειξω στην παιδιατρο να μου πει γιατι ζοριζεται ετσι το μωρο.Οταν το επαιρνα αγκαλια σταματαγε.Αυτο που εκανα οταν ενιωθα οτι υποφερει ηταν να το παιρνω στο κρεβατι μου.Μετα απο λιγο καιρο σταματησε αυτη τη συμπεριφορα.Ισως εχουν αναγκη απο την παρουσια της μαμας τους εκεινη την ωρα και δεν ξερουν πως αλλιως να το ζητησουν.

Link to comment
Share on other sites

Είχα το ίδιο πρόβλημα με την μικρή μου. Η παιδίατρος μου είπε να κάνω δίαιτα. Έκοψα λοιπόν όλα τα προϊόντα αγελάδας (γάλα, τυρί, κασέρια), χυμό πορτοκαλιού, κρεμμύδια, σκόρδα, κουνουπίδι, μελιτζάνες, όσπρια, πράσα, λάχανο, όλα τα τρόφιμα που δημιουργούν αέρια δηλαδή και σε μια βδομάδα, ησύχασε το νινάκι μου. Θυμάμαι, όταν έφαγα φακές (όταν σταμάτησα το θηλασμό) τι κολικός μ΄επιασε. Απίστευτος πόνος. Τι τραβάνε τα καημενούλια!!!

74Qtp3.png2SeRp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 χρόνια μετά...

κι εμεις το ιδιο εχουμε, απο τις πρωτες του 10 μερες! το βραδυ κυριως επιδεινώνεται η κατάσταση. βγαζει κατι κραυγες, μας εκπλήσσει με τη δυναμή του :) ! ειναι ελαφρυοι κολικοι μαλλον, δηλαδη εχει αυτο το συμπτωμα και δεν κλαει οπως κανουν αλλα μωρακια.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...