Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια τα εχω παρει ασχημα απο την δευτερα.....το μωρο την αλλη βδομαδα θα γινει 9 μηνων απο την στιγμη που σταματησαμε τον θηλασμο πινουμε αυτο το γαλα και μαλιστα μολις αυτην την βδομαδα ανακαλυψα οτι πιναμε κατι πολυ συγκεκριμενο μιας και προφανως υπαρχουν πολλα διαφορετικα novalac ac ολα χρωμα πορτοκαλι αλλα διαφορετικα πραγματα γραφει επανω καθε κουτι....εμεις συγκεκριμενα πινουμε το novalac ac με την ενδειξη ¨απο την γεννηση εως τον 12ο μηνα¨ (γιατι υπαρχει το σκετο novalac ac,novalac ac 1, novalac ac 2 και novalac ac απο γεννηση).

τεσπα, κοντευει να μας τελειωσει το γαλα και πηγα να παρω καινουργιο....η φαρμακοποιος μου ειπε οτι η φαρμακαποθηκη της στελνει συνεχως το novalac ac σκετο τοσο καιρο της στελνανε το συγκεκριμενο τωρα το αλλαξανε- παιρνει τηλ την εταιρεια και της ειπανε οτι αυτο το γαλα το σταματησανε τωρα και κανουν μονο το novalac ac σκετο

 

πηρα ενα κουτι και ειδα οτι ορισμενα συστατικα εχουν σημαντικες αλλαγες μεταξυ τους δηλαδη δεν αλλαξανε μονο την συσκευασια αλλα και το περιεχομενο!!!!!!!ειναι το μονο γαλα που εχει βολευτει το μωρο και φοβαμαι πολυ να το αλλαξω μηπως τον πειραξει....δεν ξερω τι να κανω....πηγα σχεδον σε ολα τα φαρμακεια κοντα μου και αγορασα οσα βρηκα αλλα εχω αρκετα μονο για ενα μηνα

αλλα και οι φαρμακοποιοι δεν ειχαν ιδεα οτι τα novalac ac ειναι διαφορετικα μεταξυ τους

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Πόπη και εγώ το novalac έπαιρνα και ήταν το μόνο γάλα που έτρωγε (ένα γαλάζιο αν θυμάμαι καλά). Καταρχήν γιατί διέκοψαν το άλλο? Παρόλα αυτά γιατί δεν συνεχίζεις με το novalac που κυκλοφορεί? Πόσο μεγάλη αλλαγή μπορεί να κάνει μια εταιρεία στο γάλα της?

fly017pb___.png
Link to comment
Share on other sites

δεν εχω ιδεα γιατι το διεκοψαν....το αλλο που κυκλοφορει εχει διαφορα σε ορισμενα συστατικα και αρκετη μαλιστα -το γαλαζιο κουτι ειναι το κανονικο δευτερης βρεφικης ηλικιας που μας δημιουργει προβλημα εστω και αν ειναι της ιδιας εταιριας αυτο το novalac ac ειναι ειδικο γαλα για κολικους που ακομα παθαινει οταν προσπαθω να αλλαξω το γαλα στο novalac το γαλαζιο....

Link to comment
Share on other sites

Τότε μάλλον πρέπει να το συζητήσεις με τον παιδίατρό σου. Συνήθως αυτοί έχουν και δείγματα από τις εταιρείες όπου δυστυχώς πρέπει να πειραματιστείς και να δεις τί κάνει καλό στο παιδάκι σου.

fly017pb___.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Και εμείς το novalac ac πίναμε. Τωρα που της το αλλαξα στο novalac δεν μου δημιουργησε προβλημα. το πινει μια χαρα. το novalac ac 1 το επινε ο γιος μου πριν 3 χρονια. Τωρα στη μπεμπα πηραμε το αλλο.

G84hp3.png qIlip3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια!!

Εμένα ο μικρός μου τρώει το Novalac IT που είναι για την δυσκοιλιότητα.

Η αλήθεια είναι πως τα Novalac γενικώς μας σώσανε..

Πάντως Πόπη, για να το δίνουν δεν νομίζω να είναι και τόσο κακό...

Δοκίμασέ το, κάνε μια προσπάθεια και βλέπεις πως θα πάει!!

NnZj.jpgudZ1p2.png
Link to comment
Share on other sites

δεν το κοψανε ,απλα κατεληξαν σε ενα αντι για 2 διαφορετικα,κ εμεις αρχικα αυτο πιναμε το αc 1 ,μου κανει εντυπωση που το εβρισκες ακομα γιατι το αλλαξανε απο το Μαρτιο-Απριλιο ,μαλλον θα ειχαν στοκ στις αποθηκες,η δικια μου δεν ειχε κανενα προβλημα ,δεν της φανηκε διαφορετικο,μολις μας περασαν οι κολικοι ειπιαμε το κανονικο το νοβαλακ,δοκιμασαμε κ το ΗΑ αλλα γυρισαμε στο σκετο,τωρα πινουμε ναν αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...

NJMAp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια

Πραγματικα μπερδευτηκα με τα νοβαλακ. Να πω την αληθεια εγω θηλαζω ακομη αποκλειστικα (6 μηνες και 2 εβδομαδες). Μολις γεννησα (ΚΤ) και μεχρι να μου κατεβει το γαλα στο νοσοκομειο του εδωσα νοβαλακ 1. Τωρα, επειδη εκτακτως πρεπει να λειψω για 5 μερες πηρα το νοβαλακ 2 για να του δωσει η μητερα μου. Εχω και δικο μου γαλα στην καταψυξη αλλα δεν ξερω αν θα το πιει... Εν πασει περιπτωσει, τι ειναι ολες αυτες οι διαφορετικες ενδειξεις του νοβαλακ 2 που λετε? εγω χωρις να γνωριζω οτι υπαρχει τετοια πληθωρα ζητησα απλα ενα νοβαλακ 2 (γαλαζιο με κοκκινο τον αριθμο 2). Πιστευετε πως υπαρχει κατι που χρειαζεται να ξερω?

 

Να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας!!!:P

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb1f.lilypie.com/nlyrp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers" /></a>

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

δεν ξερω να σου πω 100% αλλα νομιζω οτι ειναι απο μονη της εταιρια νοβαλακ.....τελικα τον αλλαξα οταν ηταν 11 μηνων σε φρεσκο και ησυχασα, με τιποτα δεν θα πληρωνα 16 ευρω το κουτι!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 10 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σας! Η μικρή μου 1 μηνών παρουσίασε κολικούς και μέχρι πρότινος της έδινα sunilac 1 απλό και τα κακάκια της ήταν μια χαρά όταν όμως η παιδίατρος μου είπε να δώσω το novalac ac για κολικούς τα κακάκια της βγήκαν σφιχτά και πονούσε το καημένο.... Εσείς τι λέτε για το novalac ac ??? Παρουσίασε σε κανένα βρεφάκι σας τετοιο προβλημα ???

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...