Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΜΙΝΗ SUN RISE BEACH ΠΕΤΑΛΙΔΙ


BEAUTIFULL

Recommended Posts

ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ; ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ BUNGALOW ΕΙΝΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν έχω μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει όντως να είναι πολύ κοντά στην θάλασσα. Ρίξε μιά ματιά και σε αυτό.

 

http://www.discoverhellas.gr/view_polis.php?poli_id=4548

 

Καλά να περάσετε !!!!

a40Vp3.pngGchMp2.png
Link to comment
Share on other sites

Μείναμε εμείς εκεί πέρυσι!

Νομίζω έχω ξαναγράψει εντυπώσεις, κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις.

 

Εν ολίγοις, υπάρχουν και δωμάτια στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου και μπανγκαλόους. Ευγενικοί και εξυπηρετικοί οι άνθρωποι, καλό το ξενοδοχείο, ωραίο φαγητό (μπουφές), τα 5 αστέρια τα βρίσκω υπερβολή, παρόλα αυτά!

Η παραλία είναι πολύ κοντά, αλλά δεν τρελλαθήκαμε... Έχει όμως καταπληκτικές παραλίες λίγο νοτιότερα, προς Κορώνη και προς Φοινικούντα. Εντάξει, γενικά δεν ξημεροβραδιαζόμασταν στην παραλία γιατι το μωρό ήταν 3 μηνών τότε.

 

Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε πάλι! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Μείναμε και εμείς εκεί πέρσι αλλά γενικά δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Είμασταν σε bungallow όχι πολύ κοντα στο κεντρικό κτήριο, το φαγητό δεν ήταν καθόλου καλό, δεν είχε menu για παιδιά παρόλο που είχε πάρα πολλά παιδιά και πολύ λίγα καθισματάκια στο εστιατόριο. Βέβαια είχε και άλλα δωμάτια πιο κοντά με μπαλκόνι ψηλά με θέα θάλασσα. Επειδή έχω πολλά να πώ, αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτόμαστε να πάμε και εμείς σε αυτό το ξενοδοχείο με τα εισιτήρια του κοινωνικού τουρισμού και απο το site του φαίνεται υπέροχο!! Ξερετε ποια ειναι τα καλύτερα δωμάτια για να μείνεις και αν μπορείς να επιλέξεις?

 

souzy και μας το μωράκι μας θα είναι 5 μηνών αν πάμε...μπορείς να μας πεις αν ηταν ευκολα με τοσο μικρο μωράκι στο ξενοδοχείο? Σε τι όροφο μένατε? Παρκοκρέβατο λογικά μαρείχαν αυτοι έτσι? ότι άλλο μπορεις να θυμηθεις θα χαρω να μου το πεις. ;)

gwggp2.png ISWTp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Jen. μου, οι διακοπές με τόσο μικρό μωράκι είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Τώρα το λέω με βεβαιότητα, γιατί από τότε που άρχισε να περπατάει-τρέχει-σκαρφαλώνει το αγγελάκι μας δεν έχουμε καθίσει πουθενά με ησυχία!!!

Δεν ξέρω αν μπορείς να διαλέξεις δωμάτιο. Όπως έχω πει και παραπάνω, υπάρχουν δωμάτια στο κεντρικό κτίριο, που είναι τα κλασικά δωμάτια ξενοδοχείου σε ορόφους, και μικρές καμπάνες σε όλη την έκταση του ξενοδοχείου. Εμείς ήμασταν σε καμπάνα. Είναι συνήθως υπερυψωμένα ισόγεια, με 5-6 σκαλοπάτια να ανέβεις. Όταν πάρεις τηλέφωνο, πες τους ότι έχετε μωράκι με καρότσι, για να το λάβουν υπόψη στην επιλογή του δωματίου σας. Παρκοκρέβατο πήραμε το δικό μας, αλλά είναι βέβαιο ότι παρέχει και το ξενοδοχείο!

 

Παρακάτω παραθέτω το πμ που είχα στείλει σε μανούλες που με ρωτούσαν εντυπώσεις από το ξενοδοχείο. :wink:

 

Το Σάνραιζ κατ'αρχάς είναι σίγουρο ότι θα το προσπεράσετε πηγαίνοντας για πρώτη φορά, θα κάνετε αναστροφή και θα το βρείτε μετά. Καμιά ταμπέλα προειδοποιητική στο δρόμο. Γενικά οι πινακίδες δεν είναι το φόρτε των Μεσσήνιων, για Κορώνη χαθήκαμε χίλιες φορές! :?

Η πρώτη εντύπωση πολύ καλή, ευγενέστατοι όλοι οι υπάλληλοι και πολύ εξυπηρετικοί. Το συγκρότημα΄αποτελείται από "σπιτάκια" με 2-4 διαμερίσματα, ευρύχωρα αν κρίνω από το δικό μας. Είναι χτισμένο μέσα σε έναν πολύ όμορφο κήπο με διάφορα δέντρα και φυτά, που σημαίνει πράσινο, ομορφία, οξυγόνο, κουνούπια και άλλα χαρούμενα ζωύφια.

Για 5* δεν θα το έλεγα το δωμάτιο, αλλά είναι πολύ καλό. Ψυγείο, κλιματισμός, μπαλκόνι, όλα καλά. Το μόνο -αλλά σημαντικό- κακό: δεν υπάρχουν πατζούρια στα παράθυρα, αλλά μόνο κουρτίνες. Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να αφήσεις παράθυρο ανοιχτό τη νύχτα (εκτός αν είσαι εντομολάγνος) και αναγκάζεσαι να κοιμάσαι με κλιματισμό, πράγμα κακό για το μπέμπη.

Το συγκρότημα διαθέτει εξωτερικές πισίνες με μπαρ και κοντινή παραλία, καλή, καθαρή αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Σε 5 λεπτά προς νότον με το αυτοκίνητο έχει σούπερ παραλίες πάντως. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή και ειναι πλήρες, μια χαρά μπουφές. Το δείπνο σερβίρεται επίσης στην ίδια τραπεζαρία, πολύ καλός μπουφές και αυτό, με 18 ευρώ το άτομο (για τον κοινωνικό τουρισμό είναι με την έκπτωση 14 ευρώ το άτομο). Το μεσημέρι είναι ανοιχτό για φαγητό μόνο το μπαρ της πισίνας. Κι εδώ είναι το δεύτερο μελανό σημείο... Δεν υπάρχει ρουμ σέρβις να σου φέρει φαγητό στο δωμάτιο, αλλά ούτε δίνουν φαγητό σε πακέτο για το δωμάτιο. Επομένως, υποχρεώνεσαι να κουβαλάς μωρά και καρότσια μέσα στη ντάλα του μεσημεριού στο πουλ μπαρ και αν είσαι τυχερός και βρεις τραπέζι με σκιά να καθήσεις, αλλιώς τρως το βράδυ -ή βγαίνεις εκτός ξενοδοχείου, στο κοντινό Πεταλίδι που δεν λέει και πολλά!...

Πάντως το ξενοδοχείο είναι σίγουρα η χαρά του παιδιού! Εκατομμύρια παιδάκια τα απογεύματα κάνουν παρέες, παίζουν κρυφτό και γενικά ευχαριστιούνται καλοκαιρινές διακοπές. Είναι μέρος αυστηρά οικογενειακό. Αν πας με το αμόρε σίγουρα θα κόψεις φλέβες...

Εμείς γενικά, επειδή ο μπέμπης είναι μικρούλης, δεν μετακινηθήκαμε πολύ εκτός ξενοδοχείου. Κινηθήκαμε μεταξύ Μεσσήνης και Φοινικούντα.

 

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε, και για περαιτέρω απορίες, ή αν δεν κάλυψα κάποιο θέμα, εδώ είμαστε!!! :-D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...