Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΝ Ι. ΛΑΤΑΝΙΩΤΗ? (ΙΑΣΩ)


Recommended Posts

Πρόσφατα μου πρότεινε μια φίλη μου το συγκεκριμένο γιατρό. Ηθελα να το διασταυρώσω...

Μετά απο ερευνα στο site, δεν βρήκα καμμια πληροφορία...Αν καμμια σας τον γνωριζει, ας μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ήταν γιατρός μου για αρκετό καιρό

 

Μου τον είχε συστήσει φίλη μου που είχε γεννήσει κοντά του και τα δύο παιδιά της χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

Είναι πολύ ομιλητικός, ευχάριστος άνθρωπος να σου εξηγήσει ότι χρειάζεσαι.

 

Εμένα όμως δεν μου φέρθηκε πολύ καλά και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.

 

Ετρεξα κάποια στιγμή σ' αυτόν γιατί εντοπίστηκαν σε άσχετο υπέρηχο που έκανα κάποιες κύστες στις ωοθήκες, ήταν ενδομητρίωση (ούτε που ήξερα τι ήταν τότε).

Πηγα και ζήτησα τη συμβουλή του του τι έπρεπε να γίνει.

 

Με ενημέρωσε φυσικά για το τι πρόκειται αλλά δεν μου άφησε περιθώρια σκέψης.

Με έβαλε χειρουργείο (που στην τελική δεν είναι αυτό το κακό γιατί είναι η μόνη λύση για την ενδομητρίωση απλά εγώ μόλις είχα αναρρώσει απο ένα άλλο χειρουργείο που είχα κάνει 1 1/2 μήνα νωρίτερα και θα μπορούσαμε να περιμένουμε, δεν ήταν θέμα ζωής ή θανάτου).

 

Μετά το πέρας του χειρουργείου, συνοδευόμουν και απο μια οικογενειακή φίλη η οποία είναι μαία με πολύχρονη πείρα (τυγχάνει και η ίδια να είχε στο παρελθόν το ιδιο πρόβλημα με εμένα) και τον ρώτησε πως είναι ο "εσωτερικός" μου κόσμος.

 

Η απάντηση που πήρε ήταν αυτή που ελπίζαμε.

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ, μητρα ΟΚ, σάλπιγγες διαβατές, οωθήκες τις σώσαμε, κύστες αφαιρέθηκαν, εστιές καυτηριάστηκαν.

 

Σε ερώτηση και δική μου αν τα πράγματα είναι όλα ΟΚ μου είπε ΝΑΙ όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ, και θα έρθω το απόγευμα να σου πω τι θα κάνεις απο εδώ και πέρα.

 

(Να σημειώσω εδώ ότι τον είχα ενημερώσει ότι αν και ήμουν ανύπαντρη εκείνο το διάστημα είχαμε συμφωνήσει με το τωρινό μου πλεόν σύζυγο να παντρευτούμε απο τη στιγμή που έπρεπε αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας να μείνω έγκυος γιατί διαφορετικά η ενδομητρίωση μπορεί να μας ξαναπρολάβαινε)

 

Όντως ήρθε το απόγευμα, μου έδωσε οδηγίες για την 6μηνη καταστολή που έπρεπε να κάνω και μετά μου πέταξε το ωραίο.

 

Μόλις επανέλθει η περίοδός σου, έλα απο το γραφείο μου να κανονίσουμε το σπερμοδιάγραμμα του μέλλοντα συζύγου σου και να συζητήσουμε τα της ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ :shock::shock::shock:

 

Περιττό να σου πω ότι έμεινα στήλη άλατος, δεν μπορούσα να πω τίποτα, τα παντα γύρω μου είχαν γκρεμιστεί, αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να χρειάζομαι εξωσωματική όταν ο ΙΔΙΟΣ λίγες ώρες πριν με είχε διαβεβαιώσει ότι όλα ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

 

Πήρα ότι κουράγιο μου είχε απομείνει γιατί απο εκείνη την ώρα έκλαιγα συνέχεια και πήγα σε άλλο γιατρό.

 

Ήξερα ότι ίσως και να χρειαζόμουν εξωσωματική αλλά σε καμία περίπτωση χωρίς να έχουμε εκτιμήσει την κατάσταση πάνω στις νέες βάσεις και σαφώς όχι πριν δοκιμάσουμε και την πατροπαράδοτη μέθοδο.

 

Ο νέος γιατρός με παρακολούθησε για όλο το διάστημα της καταστολής περιόδου που έκανα (μέχρι να επανέλθω πέρασαν 9 μήνες) μου τηλεφωνούσε συνεχώς να δει πως είμαι και σωματικά και ψυχολογικά, και αμέσως μόλις αδιαθέτησα με παρακολούθηση ωορρηξίας αυτή τη στιγμη έχω ένα κοριτσάκι 17 μηνών ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ' ΟΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

 

 

Λυπάμαι πραγματικά γιατί τον συμπαθούσα πολύ και του είχα εμπιστοσύνη.

 

Πάντως σαν γιατρός είναι καλός και το εννοώ

αρκεί βέβαια να μην εμπλέκετε ο παράγοντας βγάζω ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Ιολη σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με ενημέρωσες, η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη πάει δύο φορές και μου άρεσε σαν γιατρός, απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα τον ακολουθήσω.

Θα με βοηθούσες ακόμα περισσότερο αν μου διευκρίνιζες μόνο δύο σημεία: πρώτον, αν ο δεύτερος γιατρός σου είπε ότι δεν πήγε καλά η εγχείρισή σου ή δεν χρειαζόταν καθόλου, και δεύτερον, αν ο δεύτερος πάλι γιατρός σου ανέφερε ότι υπήρχε πιθανότητα να πας για εξωσωματική. (έστω και με πμ)

Γιατί ιδίως αν δεν ήταν καλός στην εγχείριση ή δεν έπρεπε να την κάνεις, τότε αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και βέβαια δεν θα ξαναπάω... Σε ευχαριστώ πολύ...

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα για να μην μπερδεύεσαι επειδή είσαι ήδη μέλλουσα μανούλα (με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου), σαν γιατρός, σαν επιστήμονας εγώ προσωπικά δεν έχω να του προσάψω τίποτα.

 

Η φίλη μου που γέννησε σε αυτόν και τα δύο παιδιά της είναι υπερ ευχαριστημένη, και εγώ μέχρι να γίνει το σκηνικό που σου περιέγραψα δεν τον αμφισβητούσα.

 

Το προβλημά μου είναι ότι με αντιμετώπισε ως ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.

 

Η εγχείριση που μου έκανε, ήταν επιτυχημένη, απο ότι μου είπε και ο 2ος γιατρός που πήγα, έκανε τα πάντα σωστά, όπως ακριβώς έπρεπε να γίνουν.

Εξωσωματική το ήξερα και εγώ ότι ΙΣΩΣ να χρειαζόμουν μου το επιβεβαίωσε και ο 2ος γιατρός

 

Το προβλημά μου ήταν οτι δεν μου άφησε περιθώρια, ούτε να σκεφτώ, ούτε να αντιδράσω.

 

Δεν μπορείς να βάζεις στο χειρουργείο έτσι απλά έναν άνθρωπο και ενώ του επιβεβαιώνεις ότι όλα είναι καλά ΤΕΛΕΙΑ να του λες πριν ακόμα πάρει εξιτήριο, έλα στο ιατρείο μου να συζητήσουμε τα της εξωσωματικής.

 

Πως είναι δυνατόν???

 

Μια εγχείριση και η εξωσωματική δεν είναι ότι πιο απλό που μπορείς να το επιβάλλεις, γιατί μου το επέβαλλε αφού δεν μου άφηνε περιθώρια φυσιολογικής σύλληψης, σε έναν άνθρωπο έτσι αβίαστα.

και η απόδειξη όλων αυτών είναι η Ιόλη μου η κόρη μου.

 

Δεν έχω πρόβλημα με τον επιστήμονα, έκανε μια σωστή εγχείριση και έδωσε μια σωστή φαρμακευτική αγωγή ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ. γιατί ίσως να μπορύσα να συλλάβω φυσιολογικά και χωρίς να υποβάλλω τον εαυτό μου σε μια εγχείριση και σε μια 9μηνη ουσιαστικά έμμηνοπαυση γιατί εμμηνόπαυση με ότι αυτή συνεπάγεται είναι η καταστολή περιόδου.

Τώρα πια εγώ δεν μπορώ να κάνω αν πραγματικά χρειαστεί μια νέα καταστολή για να αποκτήσω ενα ακόμα παιδάκι γιατί κινδυνεύω με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

εκεί είναι εμένα το προβλημά μου :wink:

 

βέβαια στο λέω επειδή εσύ είσαι ήδη έγκυος σαν μαιευτήρας θεωρείτε απο τους πολύ καλούς.

 

Εγω στεναχωρήθηκα πολύ οταν τον "εχασα" αν και δεν έχω κανένα παράπονο απο τον τώρα γιατρό μου.

Link to comment
Share on other sites

Οπως και να το κάνεις, βέβαια, μια κι εγώ ψάχνω για γιατρό και δεν τον είχα από πριν, είναι ίσως σοφότερο να επισκευθώ εναν-δύο ακόμη πριν καταλήξω. Εχω μπερδευτεί λιγακι, θα δω τι θα κάνω...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...