Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ειμαστε 7 μηνων και τρωμε φρουτα,αρχισαμε τα λαχανικα(δεν τα πηρε με καλο ματι)και μετα γάλα.δεν δινω κρεμα και ετσι κ τ απογευμα δινω γαλα.η απορια μου ειναι η εξης¨τον ταιζω καθε 3.5 ώρες και μου ειχε πει ο γιατρος οτι το ανωτερο ειναι 240 ml.(210 νερο και με το γαλα βγαινει 240)οχι παραπανω.ομως καθε φορα το πινει ολο και οταν τελειωνει τσαντιζεται.το ειπα στο γιατρο και μου ειπε να βάζω 240 νερο και 8 κουταλιες γαλα οποτε περιπου θα βγαινει 270.ομως το κουτι γραφει ανωτερο τα 240.κανουμε 5 γευματα.να δινω παραπανω ή θα σκασει με παραπανω και δεν θα μπορει να ξαναφαει μετα.το προγραμμα μας ειναι7.30 γαλα 11 φρουτα 14,30 λαχανικα 6 γαλα 9.30 γαλα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Χαρά μου μην αγχώνεσε.Το πρόγραμμά σου είναι να έχεις ένα ευτυχισμένο μωρό με καλή ανάπτυξη και υγιές.

Εγώ και στα δύο παιδιά μου ακολούθησα την όρεξή τους.

Ο γιός μου 7 μηνών έπινε γάλα 2 φορές την ημέρα (πρωϊ - βράδυ) και 2 μπουκάλια 400 - 450 ml την φορά, γιατί τόσο χρειαζόταν και δεν ήταν υπέρβαρος αντιθέτως.

Η κόρη μου είναι τώρα 14 μηνών πίνει δύο γεύματα με γάλα την ημέρα και κάνουμε πάρτυ στο σπίτι όταν πίνει πάνω από 200 ml την φορά, γιατί τόσο χρειάζεται και δεν είναι αδύνατη.

Με την εμπειρία δύο παιδιών με τελείως διαφορετικές διατροφικές συνήθειες το καθένα από αυτά θα σε συμβούλευα ναι μεν να ακούσεις τον παιδίατρό σου (άσε τι λένε τα κουτιά με το γάλα) αλλά κυρίως να ακούσεις το παιδί σου. Μη ξεχνάς ποτέ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει ότι ο Μέσος Όρος και αυτό συμπεριλαμβάνει και την όρεξή του για γάλα

Κυρίως όμως χαρούλα μου, χαλάρωσε και απόλαυσε το μωράκι σου. Αν το βάρος του είναι κανονικό γιατί να μη πίνει όσο γάλα θέλει.

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Link to comment
Share on other sites

το βάρος του ειναι μια χαρα αλλα παντα το στραγγιζει το μπουκαλι 240.δεν ξέρω απο μονος του ποσο θα επινε.θήλαζα μεχρι 6 μηνων και δεν ξερω τι γινεται με το γαλα το ξενο.ειπε ο γιατρος μεχρι 240 και φοβηθηκα μηπως δεν κανει για την κοιλιτσα του να πιει παραπανω.αν πειει παραπανω αραγε θα φαει την φρουτοκρεμα μετα και τα υπολοιπα γευματα??

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...