Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ (εκζεμα μετα τον τοκετο)


Recommended Posts

Ενα μηνα μετα τη γεννηση τις κορης μου εβγαλα εκζεμα στο ενα μου χερι. εβαζα κορτιζονη αλλα ξαναεμφανιζοταν. Το πασχα που περασε γεμισα σπυρια σε ολο το σωμα και στο κεφαλι και πηγα σε γιατρο δερματολογο μου εδωσε αντισταμινικα και κρεμες και υποχωρησαν αλλα οχι και απο τα χερια. Πριν λιγες μερες επαθα το ιδιο ακριβως πηγα σε αλλεργιολογο ο οποιος μου ειπε οτι ειναι εκζεμα και οτι ειμαι αλλεργικη και εχω και αλλεργικη ρινιτιδα. Παλι αντισταμινικα 3 αλοιφες σαμπουαν ειδικο.....μια σακουλα φαρμακα. Μου ειπεοτι το ειχα απο παιδι απλα δεν ειχε μεχρι τωρα εκδηλωθει. μου ειπε οτι ειναι χρονια ασθενια, δηλαδη για μια ζωη απο δω και περα θα ζω μεφαρμακα και θα βαζω κορτιζονη? Ακουσα οτι η κορτιζονη ακομα και σαν αλοιφη κανει κακο μετα απο παρατεταμενη χρηση. Εχω απογοητευτει ειμαι γεματη σπυρακια,ξυνομαι ολη μερα ακομα και στο προσωπο, και τα χερια μου ειναι πλεον αντιαισθητικα. Ντρεπομαι στη δουλεια εχω να κανω και με κοσμο πολυ. Εχετε καμια προσωπικη εμπειρια να μου πειτε? Μου ειπε να μην αγχωνομαι γινεται χειροτερο αλλα μονο που με βλεπω ετσι φτανει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


3 μηνες αφοτου γεννησα, εμφανισα αλλεργικη ρινιτιδα η οποια κατεληξε σε αλλεργικο ασθμα. μετα απο επισκεψεις σε αλλεργιολογους, τεστ αλλεργιας, κορτιζονουχα σκευασματα, εισπνοες σπρει κτλ, επισκευθηκα μια πνευμονολογο η οποια με προετρεψε να παω σε ομοιοπαθητικο οταν εχω συμπτωματα σε υφεση.

πραγματι εδω κ ενα μηνα που ξεκινησα ειμαι μια χαρα!!

ο ομοιοπαθητικος μου ειπε οτι συμβαινει πολλες φορες μετα την εγκυμοσυνη να εχει ο οργανισμος μια ροπη προς τις αλλεργιες.

τωρα για περισσοτερα θα σας ενημερωσω σε λιγο καιρο.

παντως μεχρι τωρα δεν το πιστευω ουτε κ εγω οτι ειμαι καλα μετα απο τοση κορτιζονη που πηρα για 2 χρονια;)

MD1op3.png
Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε να δεις και εμένα μετά την γέννα με έπιασαν διάφορα δερματικά... όταν έκανα ζεστό μπάνιο (πάντα ήμουν πολύ του ζεστού μην σου πω καυτού) εμφανίζονταν στο πρόσωπο κάτι κοκκινίλες απίστευτες και απίστευτη φαγούρα... στο "αντρέας συγγρός" που πήγα μου είπαν αλλεργία στο ζεστό :) μου έδωσαν μία σουπερ ενισχυμένη κρέμα και με τον καιρό ηρέμησε... έχε υπόψη σου όμως ότι άμα έχεις για κάποιο λόγο άγχος τα δερματικά φουντώνουν!!!!! εγώ είχα πολύ άγχος με το μωρό και όλη την ώρα όλο και κάτι θα με έτρωγε :) μόλις πέρασα την περίοδο άγχους μου έφυγαν όλα!! γνώμη μου αν και ποτέ δεν ήμουν των δημοσίων νοσοκομείων στο "αντρέας συγγρός" είναι μακράν οι καλύτεροι δερματολόγοι.. αν μπορείς κλείσε ένα ραντεβού να σου πουν την γνώμη τους...

Link to comment
Share on other sites

Ακουσα και γω οτι η ομοιοπαθητικη βοηθαει αλλα πρεπει να εχεις αποχη απο κορτιζονη για 6 μηνες.Εγω βαζω ηδη πολυ καιρο. Το σκεφτομαι παντως για μετα .Αγχος τρελο ολη μερα με το μωρο με τη δουλεια που ξανα ξεκινησα προβληματα με την πεθερα που δεν την εβγαλα το ονομα. Φυσικα ολα τα σπυρια τα πεταξα μετα τη βαπτιση γιατι ειχα τρελο αγχος μην κανει κανενα σκηνικο.Προσπαθω αυτες τις μερες να ειμαι πιο ηρεμη και ο γιατρος μου ειπε οτι θα με βοηθησει πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...