Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΑΙΑ (περαιτέρω μείωση χρεώσεων )

ευγενω

Recommended Posts

Νέες μειώσεις τιμών;

Η κλινική «Γαία» ανακοινώνει σε περαιτέρω μείωση χρεώσεων προχωρά η Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική «Γαία», που ανήκει στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Όπως ανακοινώθηκε, οι τιμές μειώνονται από 20% έως 50%, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η νοσηλεία για φυσιολογικό τοκετό σε τετράκλινο δωμάτιο για 3 ημέρες χρεώνεται με 1.300 έως 1.500 ευρώ. Για την περίπτωση καισαρικής τομής το κόστος νοσηλείας σε τετράκλινο για 5 μέρες κυμαίνεται από 1.650 έως 1.850 ευρώ, ενώ οι λαπαροσκοπικές γυναικολογικές επεμβάσεις κοστολογούνται με 1.200 ευρώ (για νοσηλεία σε 4κλινο θάλαμο).

Έχει γεννήσει καμιά σας πρόσφατα να μας πει; Στην εφημερίδα το διάβασα.

Αυτές οι τιμές είναι με φπα;

Διαφημίσεις

Με ενδιαφέρει και μένα βρε παιδιά το Γαία , αλλά επειδή άκουσα ότι θα κλείσει σταμάτησα να το ψάχνω. Αν κάποια έχει καμιά έγκυρη πληροφορία δεν θα με χάλαγε καθόλου να βρω γιατρό που να ξεγεννά :roll: εκεί.

karapinat είπε:
Με ενδιαφέρει και μένα βρε παιδιά το Γαία , αλλά επειδή άκουσα ότι θα κλείσει σταμάτησα να το ψάχνω. Αν κάποια έχει καμιά έγκυρη πληροφορία δεν θα με χάλαγε καθόλου να βρω γιατρό που να ξεγεννά :roll: εκεί.

Εμένα πάντως ο γιατρός μου είναι στο Γαία, όπου έκανα και την αυχενική στις αρχές Οκτωβρίου. Ρώτησα κι εγώ για αυτά που ακούγονται ότι θα κλείσει και η μαία μου είπε ότι απλά θα μετακομίσει από το Ερρίκος Ντυνάν σε άλλο χώρο.

(Παρεπιμπτόντως έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το περιβάλλον, την αντιμετώπιση, το κλίμα γενικά)

Τώρα για τις τιμές για τον τοκετό δεν έχω ρωτήσει ακόμα, γιατί έχω μέλλον και μέχρι τότε ποιος ξέρει τι γίνεται...

Αν έχω καμία άλλη έγκυρη πληροφορία για τη μετακόμιση ή τις τιμές θα την αναφέρω εδώ πάλι!

bGMQp3.png?6xqcHzTu

• 3 εβδομάδες μετά...
  ευγενω είπε:
Νέες μειώσεις τιμών;

Η κλινική «Γαία» ανακοινώνει σε περαιτέρω μείωση χρεώσεων προχωρά η Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική «Γαία», που ανήκει στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Όπως ανακοινώθηκε, οι τιμές μειώνονται από 20% έως 50%, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η νοσηλεία για φυσιολογικό τοκετό σε τετράκλινο δωμάτιο για 3 ημέρες χρεώνεται με 1.300 έως 1.500 ευρώ. Για την περίπτωση καισαρικής τομής το κόστος νοσηλείας σε τετράκλινο για 5 μέρες κυμαίνεται από 1.650 έως 1.850 ευρώ, ενώ οι λαπαροσκοπικές γυναικολογικές επεμβάσεις κοστολογούνται με 1.200 ευρώ (για νοσηλεία σε 4κλινο θάλαμο).

Έχει γεννήσει καμιά σας πρόσφατα να μας πει; Στην εφημερίδα το διάβασα.

Αυτές οι τιμές είναι με φπα;

Εγω παντως που πηρα τηλ και μιλησα με το λογιστηριο μουπαν πως φ.τ. σε τετρακλινο χωρις επισκληριδιο ειναι στα 1.650 με επισκληριδιο αυξανει δε θυμαμαι ομως ποσο.

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...