Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σχέση παιδιάτρου με ΙΚΑ


Zuzunaki

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

είμαι σε ανεύρεση παιδιάτρου. Έχω ασφάλιση ΙΚΑ και εκεί θα ασφαλίσω και το μωρό. Η ερώτησή μου είναι η εξής: έχει νόημα ο παιδίατρος που θα βρω να είναι στο ΙΚΑ για να γράφει τα εμβόλια πχ; Ή όχι; Έχω βρει κάποιους παιδίατρους στην περιοχή που μένω αλλά δεν έχουν σύμβαση με το ΙΚΑ. Μπορούν παιδίατροι που δεν είναι στο ΙΚΑ να μου γράψουν εμβόλια και να τα κάνει το μωρό στο ΙΚΑ; Και γενικώς πώς λειτουργεί το σύστημα με το ΙΚΑ; Υποθέτω ότι αν βρω παιδίατρο του ΙΚΑ που έρχεται σπίτι μου θα την πληρώνω. Μέχρι πόσων μηνών όμως θα γίνεται αυτό; Προσπαθώ να δω αν με συμφέρει και τι, γιατί οι παιδίατροι που έχω βρει δεν έχουν σύμβαση με το ΙΚΑ και αν μπορώ να γλυτώσω κάποια χρήματα θα προτιμούσα να τα γλυτώσω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Στο χώρο της υγειας και οχι μονο τιποτα πια δεν ειναι σιγουρο. Αυτο που ισχιει μεχρι σημερα για το ΙΚΑ ειναι πως τα εμβολια που γραφονται ειναι της μηνιγγιτιδας του πνευμονιοκοκκου και της ανεμοβλογιας. Ολα τα αλλα εμβολια δεν γραφονται αλλά τα αγοραζεις. Χθες ημουν στην παιδιατρο και μου ειπε πως τον επομενο μηνα τα πραγματα θα αλλαξουν γιατι θα γινει ο εοπυυ και λογικά (αν υπαρχει λογικη στους κυβερνοντες) επειδη θα ενοποιηθουν τα ταμεια θα γραφονται και ολα τα εμβολια. Οσο αφορα τους γιατρους που ειναι συμβεβλημενοι με το ΙΚΑ οι περισσοτεροι που ξέρω κόβουν χαρτάκι και τους δεινεις και το κατι τις εξτρα. Εσυ εχεις γεννησει ή ακόμα; Εγω θα σου ελεγα να διαλεξεις ενα παιδιατρο που να εμπιστευεσαι, που να μπορεις να επικοινωνεις ευκολα μαζι του ( πιστεψε με στο πρωτο παιδι εχεις απειρες αποριες )...

Οσο αφορα τα εμβολια μπορεις να κανεις και καποια στο ΙΚΑ αν οικονομικα δεν μπορεις να αντιπεξερθεις ( αν τωρα γεννησες το πρωτο εμβολιο ειναι σε δυο μηνες και μεχρι τοτε ολα θα εχουν ξεκαθαρισει)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...