Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δερματολογος - Πλαστικος


Diana Dee

Recommended Posts

ξαναγυρνώντας στο θεμα των πλαστικων...εγω θα προτεινα τον κο Στέλιο Κοτζαμπασακη (http://www.kotzampasakis.gr) είναι πολυ έμπειρος και απο τα χερια του εχουν περασει ολοι οι πλαστικοι της γενιας των 35-45, μιας και ηταν καθηγητής τους στα χειρουργεια..

μετά πολύ καλα λόγια έχω για τον Ιωαννη Γιαννά (http://www.athensplasticsurgery.gr) είναι 45ρης με μεγαλη καριερα ομως στην Αγγλια..είναι ιδιαιτερα προσεγμενος σε αυτά που λεει και προτεινει και ιδιως για θεματα αποκαταστασης ειναι απο τους καλυτερους..

τελος, θα σας προτεινα τον Καποσίτα..είναι μεσα στα πραγματα και ιδιαίτερος ανθρωπος..αυτοδημιουργητος με πολλες γνωσεις..ιδιως για ρινοπλαστικη και αυξητικη στηθους θα σας τον συστηνα ανεπιφυλακτα..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τσουχτερός (200? για χαρτογράφηση + καυτηριασμός μυρμηγκιάς :?)

 

Και όπως κάθε γιατρός που σέβεται τον εαυτό.. έχει μεγάλη αναμονή.

 

Γεια σου Eve1!σκεφτομαι να παω στον κατσαμπα.σαν ανθρωπος πως ειναι?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

οσον αφορα τον κουτσογιωργα, ειναι προσωπικος φιλος του πατερα μου, τον εχω επισκεφτει πολλες φορες για διαφορα προβληματακια, αλλα λογω φοβιας με τις επεμβασεις,....ποτε δεν εχω κανει τιποτα!!!!κ ...παντα με κοροιδευει!!!! ειναι παντως εξαιρετικος γιατρος....κ τωρα σκεφτομαι να κανω laser στο μπικινι κ παλι θα τον παρω τηλ...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σε ολους,

εχετε να μου συστησετε καποιον καλο γιατρο για ρινοπλαστικη και βλεφαροπλαστικη;

Aν εχετε σχετικη εμπειρια,πειτε μου, ειμαι ασχετη εντελως!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σε ολους,

εχετε να μου συστησετε καποιον καλο γιατρο για ρινοπλαστικη και βλεφαροπλαστικη;

Aν εχετε σχετικη εμπειρια,πειτε μου, ειμαι ασχετη εντελως!

 

σε ποια πολη ενδιαφερεσαι?για θεσ/νικη ξερω αυτον που εκανα εγω ρινοπλαστικη αν θες σου στελνω πμ

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

 

Link to comment
Share on other sites

αγαπητά μέλη, δεν απαγορευεται η δημοσιευση αληθινών μαρτυριών

για καλά προιόντα/υπηρεσίες κτλ.

 

αυτό που απαγορεύετεαι είναι να δημοσιευσει καποιος διαφημιση απο την οποία έχει ο ίδιος κέρδος.

ή να δημοσιεύσει δυσφήμιση απο την οποία προκύπτει δόλος ή χαρακτηρισμοί που ζημιώνουν την όποια επιχείριση

 

 

Η προτροπή για να σας στείλει καποιος πμ, οδηγεί στο να είναι άχρηστο το θέμα αυτό, για μελλοντικούς χρήστες καθώς το θέμα δεν θα περιέχει πληροφορίες!

 

 

παρακαλούμε λοιπόν, αν μπορείτε

να μην προτρέπετε τα μέλη να σας στείλουν πμ ή ότι θα στείλετε εσείς πμ,

και

να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες πιστεύετε οτι θα βοηθήσουν μελλοντικά τους ανανγώστες

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

 

Link to comment
Share on other sites

θα σου προτεινα τον Παπακωνσταντινου...μπορεις να δεις και λεπτομερειες για αυτον στην ιστοσελιδα του http://www.kp-plasticsurgery.gr, είναι μαζι με τον αλλον που δειχνει καθε εβδομαδα στο mega αλλα αυτος δειχνει πιο σοβαρος..και ασχολειται αρκετα με θεματα πλαστικης εκτος αισθητικης..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Το παιδί μου γεννήθηκε με συνδακτυλία άνω άκρων μέσο και παράμεσο δάκτυλο χειρουργήθηκε σε ηλικία 1.5 ετών και τα δάχτυλα του στράβωσαν. Έγινε επαναληπτική επέμβαση σε ηλικία 2 ετών χωρίς βελτίωση από τον ίδιο γιατρό. Σε ηλικία 4 ετών χειρουργήθηκε από άλλο γιατρό χωρίς κανένα αποτέλεσμα πάλι. Σε ηλικία 11 ετών χειρουργήθηκε από άλλο γιατρό και το έκανε χειρότερο. Τώρα το μέσο δάχτυλο στο δεξί του χέρι είναι στραβό, χρειάζεται όπως μου είπαν οι γιατροί στα Χανιά πλαστική επέμβαση και εγώ τώρα είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού που θα αναλάβει υπεύθυνα αυτό το παιδί. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να απευθυνθείς σε δερματολόγο. Δεν χρειάζεται πλαστικός χειρούργος. Χωρίς βέβαια να ξέρω λεπτομέρειες για το πρόβλημά σου.

 

Ευχαριστω πολυ Ursa! Εχεις δικιο το εχω ψαξει και οι αποψεις διιστανται...Αλλοι προτιμουν πλαστικο χειρουργο και αλλοι εξειδικευμενο δερματολογο. Ακομα το ψαχνω, ελπιζω να βρω ακρη...
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πρόκειται να κάνω ρινοπλαστική (και διάφραγμα). Μου συνέστησαν ως πολύ καλό γιατρό τον πλαστικό χειρούργο Κο Κουτσόγιωργα Σωτήρη με ιατρείο σε Κολωνάκι και Μαρούσι.

 

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει κάνει ρινοπλαστικη στον κύριο Κουτσόγιωργα και να μου πει την εμπειρία του ...κυρίως βέβαια με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της επέμβασης...αν όντως είναι τόσο κορυφαίος στην δουλειά του όλα τα άλλα λεπτομέρειες

έκανε μια φιλη μου ρινοπλαστικη στον κουτσόγιωργα και βγήκε άψογη.βέβαια δεν είχε μεγάλο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Γεια σου Eve1!σκεφτομαι να παω στον κατσαμπα.σαν ανθρωπος πως ειναι?

 

Η επίσκεψή μου κράτησε περίπου 15 λεπτά. Ήταν ευγενικός. Δεν ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός, σίγουρα όχι όσο θα περίμενα με τις τιμές που έχει.

 

Χρειάστηκε να περιμένω αρκετή ώρα για να έρθει η σειρά μου κάτι που πλέον δεν το δικαιολογώ σε κανέναν γιατρό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Ο Κοτζαμπασάκης είναι πολύ καλός και έμπειρος. Διάβασα εδώ http://www.plasticsurgeries.gr/ ότι έχει κάνει πάνω από 9000 επεμβάσεις!!! Ντάξει, δεν είναι όλες για αφαίρεση ελιάς, αλλά σίγουρα πολλές απ' αυτές θα είναι. Και άλλωστε η συγκεκριμένη επέμβαση είναι τόσο απλή, που δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
Για τον Λυρα κοριτσια, γνωριζετε κατι;

 

το έχω γράψει και κάπου αλλού εδω μέσα ότι κολλητή μου έκανε λιποαναρόφηση σε αυτόν πριν μερικά χρόνια και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...
yogini θες να μας πεις λεπτομέρειες; Τι έπαθε η φίλη σου; Δεν διορθώθηκε το πρόβλημά της;

 

 

Η κοπέλα είχε τεράστιο πρόβλημα στην περιφέρεια (εγώ την γνώρισα μετά την εγχείρηση) και επειδή αισθανόταν πολύ άσχημα έκανε την επεμβαση. Πρέπει να ήταν τότε 25 χρονών. Είναι ωραία κοπελίτσα απλά είχε τοπικό πρόβλημα. Ήταν ευχαριστημένη από τον γιατρό σαν αντιμετωπιση αλλά μετά ενω τον ρώτησε να βάλει κορσέδες, να κάνει γυμναστική κτλ της έλεγε όχι. Εκείνη άκουγε άλλους πλαστικούς στην τηλεόραση να λένε το αντίθετο. Στον ένα γλουτό επίσξς της έχει κάνει και μια λακούβα. Βασικά αν μου έλεγε κάποιος ότι η κοπέλα έχει κάνει επέμβαση δεν θα το πίστευα με τίποτα...ακόμα η περιφέρεια είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα...δεν μπορώ να φανταστώ δηλαδή πως ήταν πριν. Να δώσω ένα σκασμό λεφτά αλλά ρε φίλε να μην γίνω και λίγο Τζενιφερ;;; Βασικά το ψάχνω λίγο το θέμα γιατί και εγώ χρειάζομαι κοιλιοπλαστική.

 

Μια φορά είχα πάει να κάνω ενα λειζερ σε ενα κέντρο και ήταν εκεί βοηθός του γιατρού μια κοπέλα τρελή φαν της πλαστικής που είχε κάνει το στήθος της και μου είπε για μια γυναίκα στο Υγεία πλαστικό...και καλά το είχε ψάξει πολύ και λόγω επαγγέλματος και είχε καταλήξει σ' αυτήν. Δεν ξέρω θέλω να κάνω και άλλο παιδάκι οπότε το έχω βάλει στην αναμονη αλλα και η γυναικολόγος μου με έχει αποθαρρύνει πολύ με τις πλαστικές....έχει δει πολλές άσχημες ουλές μετά, η μητέρα μου που εργάζεται σε χειρουργείο έμαθε ότι δεν δέχεται ο οργανισμός το πλέγμα και κάνει πολύ συχνά μεταεγχειριτικές καταστάσεις :(

Link to comment
Share on other sites

η αδερφή μου έβγαλε εντελώς ξαφνικά μια κήλη στο δακρυικό πόρο του δεξιού ματιού..το μάτι της πρήστηκε κ έτρεχε υγρά κ αίμα..επισκέφτηκε 2 δερματολόγους αλλά και οι 1 οφθαλμίατρο κ όλοι της είπαν ότι πρέπει να πάει σε πλαστικό εξαιτίας του ευαίσθητου σημείου που βρίσκεται..

πήγε στον Λύρα την παρακολουθούσε επί 1 μήνα μέρα παρά μέρα και της τραβούσε το υγρό, μετά έκανε χειρουργείο μισής ώρας για την ολική αφαίρεση της κήλης. Για όλα αυτά της πήρε 70ευρώ στην πρώτη επίσκεψη και 1000 ευρώ στο χειρουργείο (μαζί με έξοδα αναισθησιολόγου) όπου κ της αφαίρεσε 3 σπίλους στην κοιλιά που του ζήτησε η αδερφή μου αφιλοκερδώς.

 

Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι κ από το αποτέλεσμα αλλά κ από τη συμπεριφορά του. Στο τλφ όποτε τον ζητούσε η αδερφή μου (ουκ ολίγες φορές στο διάστημα 1,5 μήνα που ταλαιπωρήθηκε) το σήκωνε πάντα η γραμματέας του και σε ένα 5άλεπτο με 10άλεπτο της τηλεφωνούσε ο ίδιος.

Link to comment
Share on other sites

καλό αυτό maan.

Αναρωτιέμαι τώρα με την κρίση αν θα εχουν ρίξει τις καρίφες

 

αυτά που έγραψα έγιναν πριν 2 μήνες περίπου...αυτή είναι η τωρινή ταρίφα δλδ...νομίζω λογική ήταν η τιμή για τοσες επισκέψεις κ την αφαίρεση..δεν ξέρω βεβαια επειδή δεν πήραμε κ 2η γνώμη από άλλο πλαστικό. Και σ'αυτόν μεσω μιας γνωστής γραμματέας κλείσαμε ραντεβού...είχε αναμονή τουλάχιστον 20αήμερο όταν προσπαθήσαμε να κλείσουμε χωρίς τον γνωστό του γνωστού..:confused::confused:αλλά βιαζόμασταν εξαιτίας του επικίνδυνου του θέματος..

Link to comment
Share on other sites

τώρα με αυτά που έγιναν με τα εμφυτεύματα άντε να βάλεις στήθος.....που ξερεις τι είναι και από που...και οι γιατροί δηλαδή που τα χρησιμοποιούν άντε να ξέρουν....αυτά που βρέθηκαν με το πρόβλημα τα έφτιαχνε ένας άσχετος και ήταν Made in France...φανταζομαι θα τα μοσχοπουλούσαν οι πλαστικοί :)

Και μια κολλητή μου έχει κάνει πάντως στήθος σε όχι διάσημο γιατρό όπως λέτε για τον κ. Λύρα. Είναι ευχαριστημένη πολύ από το αποτέλεσμα αλλά όχι από το υφος του γιατρού φυσικά κατόπιν εορτής...οταν έμεινε έγκυος μετά από 6 μηνες και τον πήρε να τον ρωτήσει αν θα έχει πρόβλημα.

Γενικά πάντως οι περισσότεροι πλαστικοί ίσως και λόγω του ότι ασχολούνται με θέματα κάλλους είναι λίγο κολλημένοι με την εικόνα και προκειμένου να πουλήσουν σου βγάζουν διάφορα. Οταν πήγα να κάνω το thermage σε έναν πλαστικό (μη επεμβατικό) μου είχε βγάλει ολόκληρο μπουγιουρντί λες και ήμουν καμια ανεγκέφαλη σαν αυτες τις desperate μη χεσω housewives of Athens....και κάνε και τουτο και κάνε και τ' αλλο... Θέλει λίγη προσοχή το θέμα

by the way δεν βλεπω ειδήσεις αλλά έπεσε το μάτι μου στην Ελλη Στάη και τρελάθηκα....την έχουν κάνει τσίτα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...