Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Οχι δεν τον βρίσκεις εύκολα :(

Αν είναι κάτι επείγον θα πάρω στο κινητό αλλιως σε βάζει να λες τα συμπτώματα στη γραμματέα και μετά από λίγο να ξανακαλείς για να σου πει τι να πάρεις....και η συνεννόηση μέσω γραμματέα είναι να μην πω!

Επειδή είναι πηγμένος σε παραπέμπει σε άλλους συνεργάτες που συστεγάζονται. Ο ένας κύριος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και μου εμπνέει εμπιστοσύνη (νομίζω Γιαννόπουλο τον λένε)....έχω δει και παιδάκια που δέχεται...Αμα έχεις κανέναν κοντά σου θα σου έλεγα να πας να του πάρει ενα ιστορικό και βλέπετε. Δεν μπορεί να είναι μόνο ο Κυβέλλος καλός ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν τον βρίσκεις εύκολα :(

Αν είναι κάτι επείγον θα πάρω στο κινητό αλλιως σε βάζει να λες τα συμπτώματα στη γραμματέα και μετά από λίγο να ξανακαλείς για να σου πει τι να πάρεις....και η συνεννόηση μέσω γραμματέα είναι να μην πω!

Επειδή είναι πηγμένος σε παραπέμπει σε άλλους συνεργάτες που συστεγάζονται. Ο ένας κύριος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και μου εμπνέει εμπιστοσύνη (νομίζω Γιαννόπουλο τον λένε)....έχω δει και παιδάκια που δέχεται...Αμα έχεις κανέναν κοντά σου θα σου έλεγα να πας να του πάρει ενα ιστορικό και βλέπετε. Δεν μπορεί να είναι μόνο ο Κυβέλλος καλός ;)

Η αλήθεια είναι οτι απο καιρό έχω δει την Μπεκάκου Ρωξάνη η οποία βρίσκεται στην Νίκαια...

...και η οποία (εαν δεν κάνω λάθος) πριν χρόνια με είχε δει

σε μια ιδιωτική κλινική στη Σαλαμίνα

που είχα πάει

για κάτι προβλήματα που είχα με το στομάχι μου.

Μου είχε πει μια πολύ "πρακτική" λύση για τoν τρόπο που θα έπρεπε να ξαπλώνω όταν κοιμάμαι

για να βοηθάω το ευαίσθητο και "τεμπέλικο" στομάχι μου!

Με βοήθησε απίστευτα!!

Δεν είχα συγκρατήσει όμως το όνομά της γμτ!!!

Αυτή πρέπει να είναι......

Την ξέρει κανείς??

YΓ: Σιγά σιγά θα τον καταφέρω τον σύζυγο..... :mrgreen: Που θα πάει!!!!!

Ειδικά τώρα που μου είπες οτι οι ομοιοπαθητικοί

εαν χρειαστεί δέχονται και την αντιβίωση! :-D

Αυτή στην Νίκαια πρέπει να την έχω ξανακούσει...και είναι και δίπλα μου γμτ :(

Θα με βόλευε πολύ...

Δεν πρέπει να είναι Ελληνίδα...

...θυμάμαι το "Ρωξάνη" γιατί μου είχε κάνει εντύπωση!

Eαν μάθεις κάτι πες μου κι εμένα....

Διαφημίσεις

Tι τι??:D

Να ξαπλώνω απο την δεξιά μου πλευρά

γιατί απο εκείνη την πλευρά είναι το σωληνάκι του στομάχου που καταλήγει στο έντερο

με αυτό τον τρόπο θα "βοηθούσα" εγώ

το στομάχι μου να "οδηγήσει" το φαγητό προς το έντερο.

Ενώ εαν κοιμόμουν απο την αριστερή πλευρά θα το δυσκόλευα

και θα βαρυστομάχιαζα!

Ε, σας πληροφορώ οτι απο τότε ΄

δεν ξανάπαθα δυσπεψία!!!! :D

Καλημέρα!

Παρότι έχω βάλει στόχο να διαβάσω όλα τα μηνύματα από την αρχή, δεν προλαβαίνω!!!

Ρωτώ λοιπόν για κάτι που μπορεί να έχει ήδη συζητηθεί.

Θέλω να αγοράσω οικολογικές μοκέτες για το σπίτι. Η αλλεργιολόγος μού είπε ότι πρέπει να αγοράσω συνθετικές διότι οι μάλλινες αναπτύσσουν ακάρεα, το ίδιο μου είπε και ο πωλητής σε γνωστό κατάστημα χαλιών, ο οποίος τόνισε ότι οι προδιαγραφές για μοκέτα σε παιδικό δωμάτιο επιτάσσουν πολυαμίδιο (νάυλον).

Από τι υλικά φτιάχνονται οι οικολογικές;

Ευχαριστώ!

Β.Α.Γ.Γ.2009

Από τι υλικά φτιάχνονται οι οικολογικές;

Aπό φυσικές ίνες όπως το μαλλί και το βαμβάκι!

Δεν θα έβαζα ποτέ κάτι συνθετικό στο σπίτι μου πόσο μάλλον στο δωμάτιο του παιδιού μου.

Και οι συνθετικές ίνες αναπτύσσουν ακάραια και μαζεύουνε βρωμιά, πώς τους ήρθε ότι υγιεινές; :roll:

http://www.nesting.gr/-/

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κορίτσια μόλις ανακάλυψα άλλο ένα προϊόν

"μούφα-οικολογικό"

Μια κοπέλα απο ένα άλλο τόπικ με ρώτησε για τα

"l arbre vert"

και βρήκα τα συστατικά του

http://www.arbrevert.fr/index.php/fr/infosnewsarbrevert.html

ALCOHOL

ALKYLPOLYGLUCOSIDE

AMYLASES

AQUA

BENZALDEHYDE

BIS(ACYLOXYETHYL)HYDROXYETHYL METHYLAMMONIUM METHOSULFATE

ESTERQUAT

CALCIUM CHLORIDE

CETEARETH-25

CHLORELLA VULGARIS

CI 15985

CI 16185

CI 19140

CI 42051

CITRIC ACID

COCAMIDOPROPYLBETAINE

COCETH-3

COCOGLUCOSIDE

DECETH-8

DIMETHICONE

FATTY ACIDS, C12-C18 UNSATURATED

GLYCERETH-17 COCOATE

GLYCERETH-2 COCOATE

GLYCERIN

GLYCOL DISTEARATE

GLYCERYL OLEATE

GLYCERYL STEARATE

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE

HYDROLYZED ALGIN

HYDROLYZED WHEAT PROTEIN

LAURYL POLYGLUCOSE

MALEIC ACID-ACRYLIC ACID

COPOLYMERS

MALIC ACID

MALTODEXTRINE

MARIS AQUA

MARIS SAL

OLEO EUROPEA

PEG-3 DISTEARATE

POTASSIUM HYDROXYDE

POTASSIUM COCOATE

PROTEASES

SILICA

SODIUM BENZOATE

SODIUM BICARBONATE

SODIUM CARBONATE

SODIUM CHLORIDE

SODIUM CITRATE

SODIUM COCOATE

SODIUM DISILICATE

SODIUM LAURETH SULFATE

SODIUM LAUROYL SARCOSINATE

SODIUM LAURYL SULFATE

SODIUM PERCARBONATE

SODIUM POLYCARBOXYLATE

SQUALANE

TETRAACETYLETHYLENEDIAMINE

UREA

XANTHAM GUM

ZINCIDONE

Και όπως βλέπετε περιέχει SLS :twisted:

(δεν την ξαναπατάω σας λέω!!!!! :mrgreen:)

Διαφημίσεις

Aπό φυσικές ίνες όπως το μαλλί και το βαμβάκι!

Δεν θα έβαζα ποτέ κάτι συνθετικό στο σπίτι μου πόσο μάλλον στο δωμάτιο του παιδιού μου.

Και οι συνθετικές ίνες αναπτύσσουν ακάραια και μαζεύουνε βρωμιά, πώς τους ήρθε ότι υγιεινές; :roll:

http://www.nesting.gr/-/

Και πού θα βρω μοκέτες-χαλιά από βαμβάκι; Έχεις καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ!

Β.Α.Γ.Γ.2009

Και πού θα βρω μοκέτες-χαλιά από βαμβάκι; Έχεις καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ!

ΙΚΕΑ!

Έχω πάρει ένα πολύ ωραίο χαλί-μοκέτα πριν από μερικές βδομάδες από μαλλί και το έβαλα στην κουζίνα.

Δεν χνουδιάζει καθόλου και φαίνεται να πλένεται εύκολα.

Πήρα και κάτι αντιολισθητικά που έχουνε και τα έβαλα από κάτω, ο μικρός κάθεται όλη μέρα εκεί και παίζει χωρίς πρόβλημα!

ΙΚΕΑ!

Έχω πάρει ένα πολύ ωραίο χαλί-μοκέτα πριν από μερικές βδομάδες από μαλλί και το έβαλα στην κουζίνα.

Δεν χνουδιάζει καθόλου και φαίνεται να πλένεται εύκολα.

Πήρα και κάτι αντιολισθητικά που έχουνε και τα έβαλα από κάτω, ο μικρός κάθεται όλη μέρα εκεί και παίζει χωρίς πρόβλημα!

Το μαλλί μας το απαγόρευσε αυστηρά η αλλιεργιολόγος. Ξέρεις κάτι για βαμβακερά;

Β.Α.Γ.Γ.2009

soevan07 επειδή ειμαι πολύ μπερδεμένη θυμισέ μου πού καταλήξαμε αναφορικά με το sulfate που προέρχεται από coconut oil.

Γιατί κοίταξα τα sonett και τα περισσότερα το αναγράφουν στα συστατικά τους π.χ. αυτό για τα πιάτα γράφει

Ingredients/INCI Sonett Washing-Up Liquid:

sugar surfactants, coconut oil alcohol sulphate, vegetable alcohol (ethanol), natural essential lemongrass oil*, swirled water

* = certified organically grown

soevan07 επειδή ειμαι πολύ μπερδεμένη θυμισέ μου πού καταλήξαμε αναφορικά με το sulfate που προέρχεται από coconut oil.

Γιατί κοίταξα τα sonett και τα περισσότερα το αναγράφουν στα συστατικά τους π.χ. αυτό για τα πιάτα γράφει

Ingredients/INCI Sonett Washing-Up Liquid:

sugar surfactants, coconut oil alcohol sulphate, vegetable alcohol (ethanol), natural essential lemongrass oil*, swirled water

* = certified organically grown

Ωπα!!

Δηλαδή λες οτι αυτό το coconut oil alcohol sulphate

είναι SLS ;

Τι να πω πια....δεν ξέρω....

Rosie εσύ τι έχεις να πεις γιαυτό;

ΥΓ: Στο μεταξύ δεν ξέρω lilly μου εαν είδες αυτά τα μηνύματα για τα

γκρειπ φρουτ που λέγαμε

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1780513&postcount=2763

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1781027&postcount=2778

Διαφημίσεις

Το μαλλί μας το απαγόρευσε αυστηρά η αλλιεργιολόγος. Ξέρεις κάτι για βαμβακερά;

Πρέπει να έχει το ΙΚΕΑ πάλι γιατί εγώ στο παρελθόν έχω πάρει μικρό χαλάκι 100% βαμβάκι απ' εκεί. Θα πρέπει όμως να πας στο κατάστημα, έχουνε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία απ' ό,τι στον κατάλογο (αυτό που πήρα εγώ για παράδειγμα δεν υπάρχει στον κατάλογο).

Επίσης το Ρίζα στο Ν. Ψυχικό http://www.rizastores.com/company.htm έχει μεγάλη ποικιλία από ωραιότατα χαλιά από φυσικές ίνες (πχ βαμβάκι, σχοινί, κάνναβη) και σε λογικές τιμές, http://www.rizastores.com/products.htm.

Είχα πάρει απ' αυτούς ένα βαμβακερό χαλί του αργαλειού πριν 3-4 χρόνια για το σαλόνι (το παραγγέλνεις και στο φτιάχνουνε σ' ό,τι χρώμα θες) αλλά όταν άρχισε ο μικρός να περπατάει το σήκωσα γιατί γλιστρούσε.

Τώρα όμως που βρήκα αυτά τα αντιολισθητικά στο ΙΚΕΑ ίσως το ξαναβάλω γιατί αυτό που έχω τώρα που είναι από μάλλι/μετάξι της Βιοκαρπέτ βγάζει απίστευτο χνούδι! Και ήτανε και τόσες φορές πιο ακριβό :?

ΥΓ: Στο μεταξύ δεν ξέρω lilly μου εαν είδες αυτά τα μηνύματα για τα

γκρειπ φρουτ που λέγαμε

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1780513&postcount=2763

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1781027&postcount=2778

Δεν το είχα δει! Σ' ευχαριστώ που μου το επεσήμανες! Αν είναι έτσι κάποια από τα bentley organics έχουν "fruit extract" ενώ κάποια έχουν και "seed extract". Οπότε αυτά με το "fruit" μπορώ να τα παραγγείλω.

Ωστόσο διαβάζοντας το μήνυμα της Rosie ούτε το "seed" είναι επικίνδυνο. Τώρα τι να πω.. Παραθέτω εκ νέου το link που είχα δώσει και τότε από φαρμακοποιό που μέσες άκρες πλέκει το εγκώμιο του GSE

http://www.iama.gr/ethno/nayplio/barouta.htm

Αυτά που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση είναι αυτές οι δύο φράσεις:

"Όπως έχουν επιβεβαιώσει τα διάφορα τοξικολογικά τεστ το GSE είναι μη τοξικό ακόμα και για από του στόματος χρήση και δεν περιέχει ερεθιστικά και καυστικά υλικά "

"Εργαστηριακά τεστ έχουν αποδείξει ότι το GSE είναι 10 έως 100 φορές πιο δραστικό απολυμαντικό απʼ ότι η χλωρίνη"

Ρίξτε μια ματιά και το συζητάμε αν θέλετε

Πρέπει να έχει το ΙΚΕΑ πάλι γιατί εγώ στο παρελθόν έχω πάρει μικρό χαλάκι 100% βαμβάκι απ' εκεί. Θα πρέπει όμως να πας στο κατάστημα, έχουνε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία απ' ό,τι στον κατάλογο (αυτό που πήρα εγώ για παράδειγμα δεν υπάρχει στον κατάλογο).

Επίσης το Ρίζα στο Ν. Ψυχικό http://www.rizastores.com/company.htm έχει μεγάλη ποικιλία από ωραιότατα χαλιά από φυσικές ίνες (πχ βαμβάκι, σχοινί, κάνναβη) και σε λογικές τιμές, http://www.rizastores.com/products.htm.

Είχα πάρει απ' αυτούς ένα βαμβακερό χαλί του αργαλειού πριν 3-4 χρόνια για το σαλόνι (το παραγγέλνεις και στο φτιάχνουνε σ' ό,τι χρώμα θες) αλλά όταν άρχισε ο μικρός να περπατάει το σήκωσα γιατί γλιστρούσε.

Τώρα όμως που βρήκα αυτά τα αντιολισθητικά στο ΙΚΕΑ ίσως το ξαναβάλω γιατί αυτό που έχω τώρα που είναι από μάλλι/μετάξι της Βιοκαρπέτ βγάζει απίστευτο χνούδι! Και ήτανε και τόσες φορές πιο ακριβό :?

Ωραία, ευχαριστώ πολύ!!!

Μήπως έχεις γνώμη και για τη σειρά Planet; Δεν έχω δει να τη συζητάτε και μου κάνει εντύπωση. Έχει και το οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Β.Α.Γ.Γ.2009

αν δεν απατωμαι εχουμε αναφερθει στην Πλανετ και νομιζω οτι σχολιαστηκε αρνητικα,οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Αν θυμαται και καμια αλλη κοπελα ας προσθεσει τι γνωμες ακουστηκαν!!!

Κατι αλλο τωρα απο μενα:

Η μικρη 6 μηνων,μου κανει συχνα μυξουλες οχι σε τραγικο βαθμο αλλα τρεχει η μυτουλα και εχω και την εντυπωση οτι καθε φορα που γινεται αυτο τρεχει και το ματι της κι εχουμε τσιμπλιτσες.

Της κανουμε φυσιολογικο ορο συχνα οταν παρατηρουμε κατι τετοιο,η καημενη ουρλιαζει οταν μπαινει το υγρο στην μυτη.Και στο ματακι ορο της βαζουμε συχνα οταν τρεχει.

Τι αλλο μπορουμε να κανουμε???

Λετε αν επισκεφτω ομοιοπαθητικο να βελτιωθει η κατασταση??σχετικα με το ματακι αλλα και με τα συναχακια.

Πυρετους και τα συναφη δεν εχουμε γιατι γενικα την προσεχω...αλλα εδω εχουμε πολλη υγρασια και δεν ξερω αν επηρρεαζει κι αυτο!!!

επισης κατι ακομη...

μπορω αραγε να ριξω μεσα στο χωρις αρωμα αφρολουτρο της pure nuff stuff αιθεριο ελαιο της αρεσκειας μου???

Ειναι 500 μλ..ποσες σταγονες να ριξω???

Ωραία, ευχαριστώ πολύ!!!

Μήπως έχεις γνώμη και για τη σειρά Planet; Δεν έχω δει να τη συζητάτε και μου κάνει εντύπωση. Έχει και το οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

http://www.myplanet.com.gr/gr/categories/index

MY PLANET

απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων - σκόνη

Sodium Sulphate

Sodium Carbonate

Sodium Carbonate Peroxide

Sodium Silicate

Ceteareth-8

Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer

Sodium Aluminosilicate

Sodium C12-18 Sulfate

Aqua

Sodium Tallowate

Sodium Laurate

Coco Glucoside

TAED

Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate

Sodium Chloride

Cellulose Gum

Parfum

Protease

Amylase

Antifoam Silicon compound

Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate

Colorant

Στο παραπάνω λινκ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα συστατικά των προιόντων planet.

Εαν δεν το βρίσκεις πάτα στο google "planet συστατικα"

Το απορρυπαντικό πλυντηρίου ας πούμε περιέχει Sodium C12-18

μια χημική και επικίνδυνη ουσία.

Δες το κι εδώ που βγαίνει κόκκινο (επικίνδυνο)

http://www.biodizionario.it/biodizio.php?view=S

Κατι αλλο τωρα απο μενα:

Η μικρη 6 μηνων,μου κανει συχνα μυξουλες οχι σε τραγικο βαθμο αλλα τρεχει η μυτουλα και εχω και την εντυπωση οτι καθε φορα που γινεται αυτο τρεχει και το ματι της κι εχουμε τσιμπλιτσες.

Της κανουμε φυσιολογικο ορο συχνα οταν παρατηρουμε κατι τετοιο,η καημενη ουρλιαζει οταν μπαινει το υγρο στην μυτη.Και στο ματακι ορο της βαζουμε συχνα οταν τρεχει.

Λετε αν επισκεφτω ομοιοπαθητικο να βελτιωθει η κατασταση??σχετικα με το ματακι αλλα και με τα συναχακια.

Πυρετους και τα συναφη δεν εχουμε γιατι γενικα την προσεχω...αλλα εδω εχουμε πολλη υγρασια και δεν ξερω αν επηρρεαζει κι αυτο!!!

Ομοιοπαθούσα και η κόρη μου....

Ο γιατρός μας δίνει αντισταμινικά (αντι-αλλεργικά)

Σκέφτομαι όμως σοβαρά οτι μάλλον ήρθε η ώρα να βρω κάποιον ομοιοπαθητικό......

Η δική σου όμως που είναι 6 μηνών δεν ξέρω εαν δικαιολογείται να είναι αλλεργικό.....

Ό,τι σου πει ο γιατρός!!

επισης κατι ακομη...

μπορω αραγε να ριξω μεσα στο χωρις αρωμα αφρολουτρο της pure nuff stuff αιθεριο ελαιο της αρεσκειας μου???

Γιαυτό θα σου απαντήσει η Rosie

η ειδικός στα αιθέρια έλαια!! :D

Κατι αλλο τωρα απο μενα:

Πέρα από το φυσιολογικό ορό το μόνο που γνωρίζω είναι το μητρικό γάλα, δεν χρειαστήκαμε κάτι άλλο εμείς.

Πάντως αν κάνεις εμβόλια καλό είναι να το ξανασκεφτείς, αποδυναμώνουνε τελείως το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Διάβασε το τόπικ "Εμβόλια και ασφάλεια" που άνοιξε η Αγλαϊα

επισης κατι ακομη...

Καλύτερα να ρίχνεις 2-3 σταγονίτσες κατευθείαν στο μπανάκι της.

Εγώ θα έβαζα χαμομήλι ή λεβάντα.

Bρε κορίτσια, (όσες χρησιμοποιείται soap nuts)

Έχετε κανένα παράπονο απο τα soap nuts??...

Εγώ γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημένη?!!!......

Προχθές λερώθηκε η κόρη μου με χυμό φρούτων

(που φτιάχνω εγώ)

και έπλυνα με soap nuts

και έβαλα και το "τοπικό για τους λεκέδες" του ecofamily

και o λεκές εξαφανίστηκε!!!

Σε άλλο τόπικ παραπονιούνται οτι δεν κάνουν λέει τίποτα

κι οτι τα πήραν τσάμπα...

...και με σιχτηριάζουν που τους τα πρότεινα!!!

Εχετε ακούσει εσείς κανέναν άλλον να έχει παράπονα??

Μήπως φταίει κάτι άλλο

που οι μισοί είναι ευχαριστημένοι και οι άλλοι μισοί όχι??

Λέτε να έκανα άδικα το λέιζερ για την μυωπία στα μάτια μου

και να πρέπει να πάω να ξανακοιταχτώ??? :confused::mrgreen:

Μήπως φταίει κάτι άλλο

που οι μισοί είναι ευχαριστημένοι και οι άλλοι μισοί όχι??

Το πλυντήριο!

Το καλοκαίρι στις διακοπές έπλενα με το παλιό πλυντήριο της πεθεράς μου που είναι πανάρχαιο και τα ρούχα και οι πάνες έβγαιναν σχεδόν όπως έμπαιναν στο πλυντήριο!

Στο πλυντήριο που έχω εδώ στην Αθήνα που είναι πολύ καλό και αποτελεσματικό και να ξεχάσω να βάλω soap nuts ή απορρυπαντικό (που το παθαίνω συχνά τώρα τελευταία από την κούραση :oops: ) τα ρούχα θα βγούνε καθαρά ακόμη και οι πάνες!

Εγώ πάντως πήρα και ένα απορρυπαντικό σε σκόνη της Sonnett γιατί βαριέμαι να βράζω τα σαπουνοκάρυδα όταν πλένω σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο χρόνος μου πια ισοδυναμεί με χρήμα!

Soevan μου,δεν νομιζω οτι ειναι αλλεργικη-δεν μας ανεφερε κατι η γιατρος και γενικα τα συμπτωματα ειναι ηπια αλλα βρε παιδι μου εχει γινει πολυ μυγιαγγιχτο,ουτε να την σκουπιζω στη μυτουλα με πανακι δεν αφηνει:confused::confused:

Πιο πολυ το ματακι με ανησυχει γιατι μας εμφανιζεται καθε φορα που εχουμε μυξουλες.

Ροζι,δυστυχως εμεις μητρικο γιοκ...

οσο για τα εμβολια,ναι της τα κανω κανονικα.Θα ριξω μια ματια στο τοπικ που ειπες!!

Για το αφρολουτρο,εννοουσα ενηλικων αλλα ευχαριστωκαι για την ιδεα για το μπανακι της μικρης.Το χαμομηλι μου κανει πολυ ωραιο...η λεβαντα δεν μου αρεσει πολυ!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...