Μηλίτσα94

Νέο Μέλος
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    3
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral
  1. Καλησπέρα,σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εχω κάτσει να σκεφτώ παρα πολύ αυτές τις μέρες και αυτό που θα κανω σίγουρα είναι να επισκεφτώ και άλλον ένα γιατρό γτ δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του τόσο νωρίς. Όσο για το σπέρμα θα ήθελα να το ψάξουμε λιγο καλύτερα (ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα,αλλά προφανώς πρέπει να γίνουν κ άλλες εξετάσεις,γτ ξεκινήσαμε εξωσωματική γτ ήταν αδυναμο να διαπέρασε την μεμβράνη του ωαριου μας είχαν πει και να γονιμοποιήσει),θα ήθελα να κοιτάξω την σκέψη για δωρεά είτε ωαριου,είτε σπέρματος σαν έσχατη λύση γτ δεν είναι τόσο εύκολη και οικονομική λύση πιστεύω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι, κάθε γνώμη αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντική για εμένα.
  2. Με το σπέρμα ξεκινήσαμε εξ αρχής για εξωσωματικη,και στην τελευταία βγήκε ποσοστό 98% αλλοιώσεων αλλα δεν έδωσε σημασία ο γιατρός,μ ειπε να κάνουμε μόνο εξεταση καρυοτυπο ζεύγους,αλλά γω θα πάω να δω και τον κατακερματισμο dna σπέρματος,και έχω σκεφτεί και για το ουρεοπλασμα μήπως ευθύνεται στο σπέρμα. Δυστυχώς το εμβρυολογικο δεν προχώρησαν και αναφέρουν το μεγάλο κύτταρο πως ευθύνεται σαν πρώτη εικόνα. Αλλά με ανησυχεί που δεν εξετάζουμε και τον παράγοντα σπέρμα. Οι ορμονολογικες μου είναι καλές,fsh έχω απο 5 έως 7,ε2 25 περίπου σε κάθε κύκλο και αμη μου είχε βγει σε 2 εργαστήρια 1,1 και σε άλλο ένα Φυσιολογική παρ όλα αυτά μ είπε ότι η αμη απέδωσε πολυ καλα,έκανα δλδ λίγες μονάδες και έκανα 11 ωάρια,ανταποκρίνομαι. Οχι,δεν έχω πολυκυστικες Είμαι στο γεν.. σε συνεργάτη,δεν γνωρίζω κάτι για το εμβρυολογικο τους,αλλά ήταν απ τις πρώτης μου σκέψεις μπορώ να πω,γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο μονο και επειδή δεν γονιμοποιηθηκαν και χωρις να ψαχτουν και άλλοι παράμετροι.
  3. Κορίτσια καλησπέρα. Με συγχωρείτε,είμαι καινούρια στην παρέα και δεν ξέρω αν παραθέτω σωστα εδω αυτή την ερωτηση. Προσπαθούμε με τον αντρα μου για παιδάκι 2 χρόνια,ειμαι 27 και έχω ξεκινήσει απ τα 25 μου αλλα κανένα αποτέλεσμα δεν είδαμε. Πέρσι απευθύνθηκα σε έναν "γνωστό τηλεοπτικό ιατρό" όπου μας παρέπεμψε απευθείας σε εξωσωματική φυσικού κύκλου καθώς θεώρησε ότι το σπέρμα ηταν μη ικανό να γονιμοποιήσει με Φυσιολογική σύλληψη. Κανένα αποτέλεσμα από εκεί,έφυγα τρέχοντας απ το συγκεκριμένο κεντρο για πολλούς λόγους. Έπειτα βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό σε γνωστό κέντρο και έχω κάτσει μαζί του από τότε. Μας είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με Φυσιολογική σύλληψη,έκανα υστεροσκοπιση,σαλπιγγογραφια ολα καλά. Εκανε ο άντρας και καλλιέργεια σπερματος και βρέθηκε ουρεοπλασμα,όπου κάναμε για ένα μήνα σχήμα αντιβιωσεων, μετα δεν το ξανά ψάξαμε.Είχα μια βιοχημικη κύηση τον Οκτώβριο που μας πέρασε,απελπιστηκα και προχωρήσαμε σε εξωσωματική με ορμονική διέγερση,έκανα 11 ωαρια,γονιμοποιηθηκε μόνο το 1,μου είπαν ότι ηταν κακη η ποιότητα των ωαριων μου,το ένα έμβρυο αναπτύχθηκε μέχρι την 3η μέρα μετά δεν προχώρησε. Στη συνέχεια έκανα έναν τροποποιημένο φυσικό έκανα 2 ωάρια,το ένα δεν το γονιμοποιησαν καν λόγο κακής εικόνας μου είπαν και το δεύτερο δεν γονιμοποιηθηκε,πάλι μου είπαν φτωχή ποιότητα ωαριου. Έχω απελπιστεί και το έχω πάρει στραβά λόγο ηλικίας. Εχει τύχει σε κάποια κοπέλα αυτό? Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε συμβουλή θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ!

  4. Διαφημίσεις