Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρεάν δείγματα-κουπόνια???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Σε λίγους μήνες (πρωτα ο Θεός) θα φέρω στον κόσμο το 1ο μου παιδάκι.θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας κάποιο site στο internet στο οποίο να μπορείς να γραφτείς με σκοπό να σου αποστείλουν κάποια δείγματα δωρεαν σχετικά με προϊόντα που αφορούν μωράκι.'Η αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να απευθυνθεί κανεις.

Ευχαριστώ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Mατια μου οταν με το καλο γεννησεις στο μαιευτηριο θα παρουν τα στοιχεια σου και θα στα στελνουν οι ετερειες σπιτι

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζω άν υπάρχει κάποιο site αλλά είμαι σίγουρη ότι διάφορες εταιρείες φέρνουν σχεδόν τα πάντα στο μαιευτήριο...από πάνες, μπιμπερό, πιπίλες μέχρι και γάλατα...

gETUp2.png

Πάντως εγώ έκανα πριν απο λίγες μέρες εγγραφή σε διάφορα site όπως to pampers - babylino - nivea - και άλλα που έχουν σχέση με παιδάκια και ήδη μερικά μου έχουν αποστείλει κουπόνια!Κάνε μια προσπάθεια δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Γειά σας,

μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

Το βαλιτσάκι του mothercare

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...