Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατιμο σακχαρο!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! πριν απο μια ωρα περιπου γυρισα απο την εξεταση doppler και αυτη την στιγμη ειμαι στα μαυρα πανια!

ενω προσπαθω πολυ εχω καταφερει να ρυθμισω τις πρωινες μου τιμες (οι μεσημεριανες μου ηταν παντα καλα) βρεθηκε να εχω αυξημενο αμνιακο υγρο(στα ανωτερα φυσιολογικα και η μπεμπα μου να ζυγιζει 1998γρ.

να σημειωσω πως ειμαι στην 31η εβδομαδα!

οι τιμες μου ηταν οι εξης:

ποσοτητα αμνιακου υγρου:ανωτερα φυσιολογικα

ανω αριστερη λιμνη:7.5cm

ανω δεξια λιμνη:2.9cm

κατω δεξια λιμνη:4.7cm

κατω αριστερη λιμνη4.7cm

βαθυτερη λιμνη:7.5

δεικτης αμνιακου υγρου: 19.8cm

βεβαια το μωρακι μου οξυγονονεται σωστα και αυτο με παρηγορει! πειτε μου οσες εχετε περασει κατι αντιστιχο τι σας ειχε πει ο γιατρος σας! εγω εχω αυριο ραντεβου με το γιατρο μου! ουυυυφφφφ θα σκασω!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

το οτι οξυγονονεται σωστα ειναι πολυ καλο!!!! και τα κιλα της ειναι μια χαρα!!! τωρα για το αμνιακο υγρο δεν ξερω κατι για να σου πω.

Μην αγχωνεσε ομως γιατι αυτο δε κανει καλο για το ζαχαρο. Κανε λιγη υπομονη μεχρι αυριο που θα πας στο γιατρο! Ολα καλα θα πανε μην φοβασε.

ειχα ζαχαρο και στις 2 εγκυμοσυνες αλλα φυσιολογικα αμνιακα. κατα τα αλλα η αναπτυξη του μωρου ειναι φυσιολογικη (οργανα κλπ). ??

προσπαθησε να ρυθμιζεις το ζαχαρο σου, εαν το ρυθμιζεις εισαι καλα.

να τρως κατι ελαφρυ πριν κοιμηθεις το βραδυ για να ειναι πιο στρωτη η πρωινη μετρηση. να περπατας και λιγο αν μπορεις, ριχνει πολυ το ζαχαρο η ασκηση..

καλησπερα! σημερα θα παω στο γιατρο και θα δω τι θα μου πει! πηρα και την ενδοκρινολογο τηλεφωνο και μου ειπε να μην ανησυχω(μια κουβεντα βεβαια ειναι αυτο) και οτι αυτη την εβδομαδα θα παρακολουθησουμε το σακχαρο πιο στενα με περισσοτερες μετρησεις και βλεποντας και κανοντας!

ευτυχως που η μπεμπουλα μου οξυγονονεται σωστα και ολα της τα οργανακια ειναι φυσιολογικα:-P! ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...