Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσυνη και υπερβολες........

Recommended Posts

ανοιγω το θεμα επειτα απο επισκεψη συναδερφισας του αντρα μου στο σπιτι μας..

ειναι 3 μηνων εγκυος και καθησε στον καναπε κρατωντας την κοιλια της με τα 2 χερια αφου με παρακαλεσε να της βαλω μαξιλαρια στην πλατη...

ενω της ειπα να καθησει στην ακρη του καναπε που εχει χωρο να ακουμπισει το καφεδακι της εκεινη αρνηθηκε και εκατσε στην μεση του καναπε και οταν ηθελε να πιει μια γουλια εβαζε τον αντρα της να σκυβει στο τραπεζακι να της τον δινει και τουμπαλι(ολο ξανα απο την αρχη)

το ιδιο εγινε με το γλυκο ,με το παγωτο και οτι της προσφεραμε...

αφου ειπε και εκανε διαφορα (αν θελετε σας τα γραφω ολα με λεπτομερειες σπαρταριστες)μου ζητησε να παει στο μπανιο οπου εγινε το εξης αμιμητο...μου ζητησε να τραβηξω εγω το καζανακι γιατι δυσκολευεται..............γρ.......

ημαρτον ..οχι βρε κοριτσια και ετσι...

Διαφημίσεις

DEMΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Δεν είναι γελοία αυτη η κατάσταση?????????????????????????

Βγάζει ολα της τα απωθημένα και από ότι φαινεται έχει πολλά :roll:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Και μη χειροτερα εχω να πω......!!!!

Εγω με την κοιλια στο στομα (8 μηνων πια) και παω στο σουπερ μαρκετ μονη μου (μεγαλη περιπετεια αυτο που ερχονται ολα τα καροτσια πανω σου λες και το κανουν επιτηδες), να τα βγαλω απο το καροτσι, να τα βαλω σε σακουλες και να σκυβω κλπ κλπ.... Ακομα και η ταμιας μου εκανε ¨παρατηρηση" προχτες και της απαντησα εντελως φυσικα οτι το κανω απο συνηθεια και βλακεια μου ενω θα επρεπε ηδη να ζηταω βοηθεια για πολλα πραγματα αλλα δεν θελω να επιβαρυνω τους αλλους.

Βεβαια ολα αυτα ανατρεπονται αν υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα με την εγκυμοσυνη.

Τι τον θελεις τον καφε καλη μου στην εγκυμοσυνη ειδικα οταν δεν μπορεις να σηκωσεις μονη σου το κουλο σου να πιεις ?????

Βρε demi μου μηπως το καζανακι το εχετε στο ταβανι και επρεπε να σκαρφαλωσει για να το τραβηξει??? :lol::lol::lol:

:shock::shock::shock: ή :D:D:D

Τι να σου πω, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να βάλω τα κλάμματα..

Εγώ είμαι το εντελώς αντίθετο από αυτή..Απορώ ο άντρας της τι θα τράβηξει!!

Αλήθεια, πως το δικαιολόγησε? Ότι πονάει?

Επρεπε να της συμπαρασταθείς και να της πεις "Πω, πω!! Πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη έχεις!! Χαρα στο κουράγιο σου που ήρθες και επίσκεψη!! κανονικά αφού έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να είσαι όλη μέρα ξαπλωμένη στο κρεββάτι!! Μόνο για τουαλέτα να σηκώνεσαι!!!"

Τι να πω βρε κορίτσια...Ίσως σε αυτή την κατάσταση να χρειάζεται να παίζουμε και λίγο θέατρο (εγώ δεν μπορώ να το κάνω και μερικές φορές απορώ πως αντέχω κιόλας) αλλά όχι και έτσι...Δηλαδή μετά τον 7ο τι θα κάνει? Θα την πηγαίνει ο άντρας της σηκωτή στην τουαλέτα για να μην κουράζεται, η θα της φέρνουν πάπια στο κρεβάτι??

Μηπως της είπε ο γιατρός τίποτα για αποκόλληση και ότι πρέπει να προσεχει στο 1ο τρίμηνο και το έριξε στην υπερβολή, γιατί δεν εξηγείται αυτό το πράγμα!!

α οχι Σοφια μου καθολου δεν γελασα γιατι ηταν Αγ.πνευματος δουλευα (δεν ειχα και εσας παρεα)και οταν γυρισα σπιτι την βρηκα εκει .αυτοι ειχε γυρισει απο την ταβερνα και εγω ειχα λυμαξει στην πεινα.αφου εκανε σχολια του τυπου ¨"εγω δεν αφηνω κανεναν να χωνεται στην οικογενεια μου..ακομα και η μανα μου ερχεται επειτα απο τηλεφωνημα για καφε....(μπηχτη για εμενα γιατι ζουμε πανω κατω με τους γονεις μου )

εμεινα νηστικη οση ωρα αυτη εκανε και ελεγε της κακιες της και οταν εφευγε της ξεφυγε και μου ειπε ΑΧ ευτυχως εχουμε της μανουλες μας...και εμενα ολα η μανα μου τα κανει...

δηλωνω λοιπον 1.ειμαι αθλια νοικοκυρα και μαγειρισα και με βοηθαει η μανα μου...........

εσυ γιατι μου το παιζεις καλη και προκομενη απο την στιγμη που σταματησες την δουλεια στον 3 μηνα και στα κανουν ολα αλλοι???

εγω θα σε παντρευτω και λες ψεμματα?

αχ πολυ τρελλαθηκα!!!!!

Διαφημίσεις

Αυτό με το καζανάκι ήταν απιθανο :shock: . Υπάρχουν πολλές γυναίκες που τους αρέσει να γίνονται το κέντρο της προσοχή κάνοντας νάζια. Δεν έχετε προσέξει πολλές γυναίκες με πόση υπερβολή σου περιγράφουν το γεγονός αν έχουν ή δεν έχουν περίοδο. Οσο για τις υπερβολές στην εγκυμοσύνη μου φάνηκε αστείο που σε έναν γείτονά μου φάνηκε περίεργο που δεν ήθελα φράουλες, κεράσια και καρπούζια μέσα στο καταχείμωνο. Τον καημένο πρέπει να τον έτρεχε άσχημα η γυναίκα του όταν ήταν έγκυος :)

Νομίζω ότι όλα αυτά τα ακραία ειναι κατάλειπα του παρελθόντος όταν η μόνη περίοδος που η γυναίκα είχε δικαίωμα να έχει κάποιες "ανέσεις" ήταν η περίοδος της εγκυμοσύνης.

Της ειπα να περπατησουμε λιγο στον κηπο μας και να της δειξω το σπιτι και αρνηθηκε γιατι λεει" θα ταλαιπωρηθω"(ε βεβαια ιδιοκτητης νησιου με 7 γραμματα ειμαι να μην ταλαιπωρηθει??????)ενα κηπακι μια σταλια.

δεν εβγαλε τα παπουτσια της οταν πηγε στο δωματιο του παιδιου και ας ειχαν λασπες γιατι δεν μπορουσε να σκυψει(τσοκαρα φορουσε δεν χρειαζοταν να σκυψει)

δεν μπορουσε να σηκωσει το αλμπουμ του γαμου μας γιατι ηταν βαρυ αλλα ουτε και να το ακουμπησει στα ποδια της(βρε μηπως δεν ηθελε να δει της φωτογραφιες μας????)

ουτε φυσικα το αλμπουμ της βαφτισης..

εκανε και αλλα αλλα θα τα θυμηθω σιγα σιγα..

βεβαια θα γεννησει στο διαβαλκανικο οποτε μην ταραζεστε κοριτσια!!!και δεν θελει και επισκληριδιο...θα την ακουσει ολο το magic park !!!!!

και δεν θελει και επισκληριδιο...θα την ακουσει ολο το magic park !!!!!

Εδώ μάλλον εγώ θα την ακούσω στον Πειραιά από ότι καταλαβαίνω....!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Καλα και πως αντεξες και δεν της ειπες τιποτα? Ελατε ρε παιδια.. εγω σε όλη την εγκυμοσυνη εχτιζα σπιτι και επεβλεπα εργατες.. το παρελαβα αφου ειχα μπει στον 8ο εφτιαξα μονη μου το παιδικο, τα ντουλαπια μου όλα... και οδηγουσα και μια μερα πριν γεννησω.. και ειχα και μια κοιλια από δω μεχρι απέναντι που δεν μπορουσα να σκυψω να βαλω το βρακι μου... δεν εφτανα..

Εγω θα της την ειχα πει κανονικα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ναι έχω να πω και κάτι ακόμα...να βάλει φωνητικές οδηγίες στο σπίτι της,του στυλ:

"ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΡΑΒΗΞΟΥ"

"ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΜΕ"

Αυτοματοποίηση...η λύση του μέλλοντος!!!

Διαφημίσεις

ανοιγω το θεμα επειτα απο επισκεψη συναδερφισας του αντρα μου στο σπιτι μας..

ειναι 3 μηνων εγκυος και καθησε στον καναπε κρατωντας την κοιλια της με τα 2 χερια αφου με παρακαλεσε να της βαλω μαξιλαρια στην πλατη...

ενω της ειπα να καθησει στην ακρη του καναπε που εχει χωρο να ακουμπισει το καφεδακι της εκεινη αρνηθηκε και εκατσε στην μεση του καναπε και οταν ηθελε να πιει μια γουλια εβαζε τον αντρα της να σκυβει στο τραπεζακι να της τον δινει και τουμπαλι(ολο ξανα απο την αρχη)

το ιδιο εγινε με το γλυκο ,με το παγωτο και οτι της προσφεραμε...

αφου ειπε και εκανε διαφορα (αν θελετε σας τα γραφω ολα με λεπτομερειες σπαρταριστες)μου ζητησε να παει στο μπανιο οπου εγινε το εξης αμιμητο...μου ζητησε να τραβηξω εγω το καζανακι γιατι δυσκολευεται..............γρ.......

ημαρτον ..οχι βρε κοριτσια και ετσι...

Έλεος!!!! Μάλλον βρήκε και αυτή και τα κάνει. Αν είναι δυνατόν!

Ήμουν τυχερή και είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Τα πάντα σχεδόν έκανα. τον τελευταίο μάλιστα μηνα είχε έρθει η αδελφή μου επίσκεψη με τον φίλο της. Κάθε μέρα ήμασταν έξω στην αγορά ή βόλτες στα αξιοθέατα της Νάπολης. Εγώ τους κυνηγούσα να συνεχίσουμε, πηγαμε και Ρώμη, γύρισα όλη την Πομπηία με τη κοιλιά στο στόμα, ούτε παρεξενιές, ούτε τίποτα. Έγκυος ήμουν όχι άρρωστη.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

DEMI

Εχω κατι ασιδερωτα στο σπιτι,μηπως θα μπορουσες.....

Δεν ειμαι εγκυος αλλα θα μπορουσα,σκοπευω ,μπορει .....

Ειναι οι ανδρες....αλλα ειμαστε και εμεις καποιες φορες!!!!!

2eaW.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...