Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Με μια πρώτη ματιά δεν βρήκα κάνει σχετικό. Αν ναι παρακαλώ τον administrator να μου δώσει την παραπομπή.

Μιλώντας με μια φίλη μου είπε ότι δοκίμασε για τη μικρή της βιολογικό γάλα (μου ανέφερε 2 μάρκες την holle και άλλη μία hip??? αν δεν κάνω λάθος?) και θα ήθελα πολύ να το δώσω κι εγώ στο μωρό μου. Ωστόσο φοβάμαι μήπως η παιδίατρος με αποτρέψει. Τι γνώμη έχετε οι μαμάδες που τυχόν το έχετε δοκιμάσει? Σκέφτομαι επίσης και το κεχρι (για αυτο βρήκα το σχετικό topic). Παρεμπιπτώντος τι είναι το dinkel?? Πώς είναι στα ελληνικά?

Ξέρει κάποια Θεσσαλονικιά καταστήματα με βιολογικά στην περιοχή Μαρτίου ή Χαριλάου??

Διαφημίσεις

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...