Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλαγη πανας

Recommended Posts

αν και στη ζωη μου εχω αλλαξει μωρακια αρκετες φορες παρολα αυτα και επειδη απο την τελευταια φορα εχει περασει καμια τριετια θελω να ρωτησω τα εξης:

α) οταν αλλαζουμε την πανα σε ενα μωρακι το οποιο απλα εχει κατουρηθει

1. ντε και καλα καθαριζουμε την περιοχη με νερακι?

2. βαζουμε απαραιτητα σε καθε αλλαγμα την κρεμα προστασιας για το συγκαμα?

β) οταν εχει λερωθει με κακακια..

πριν βγαλω την λερωμενη πανα αντι να χρησιμοποιησω υγρα μωρομαντηλα για να μαζεψω τις ακαθαρσιες πρωτου το παω για πλυσιμο, με τι αλλο στεγνο τροπο μπορω να το σκουπιζω χωρις να ερεθιστει το δερμα του , υπαρχει δηλαδη απαλο στεγνο μωρομαντηλο?..η με κοινο χαρτι υγειας?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Θα σου πω τι έκανα εγώ χωρις να είμαι σίγουρη πιο είναι το σωστό.

Εγώ κάθε φορά τον έπλενα και τον πλένω ακόμα με νεράκι και στα τσισάκια και στα κακάκια. Δεν τον καθαρίζω με μωρομάντηλα παρά μόνο όταν ήμαστε έξω. Τα κακάκια τα καθαρίζω με την πάνα όσα πιάνει όταν του την βγάζω και τα υπόλοιπα φεύγουν με το νεράκι. Κρέμα για να μην συγκαεί του βάζω πάρα πολύ σπάνια. Σχεδόν ποτε. Μόνο αν δω κάποια κοκκινίλα για την προλάβω, ή αν έχει τα κακάκια όλο το βράδυ στην πάνα του, τότε βάζω για προληπτικούς λόγους. Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μου έχει συγκαεί μόνο μια φορά.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Θα σου πουν και οι άλλες κοπέλες. Ξέρω πάντως και άτομα που παρόλο που έβαζαν αλοιφή κάθε φορά σε κάθε αλλάγή πάνας δεν γλίτωσαν τα συγκάματα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Εγώ για να αποφύγω τις επισκέψεις στο μπάνιο κάτω από το νερό κάθε φορά που κάνει κακάκια, έχω ένα μπωλ με νερό και πανάκια και τον καθαρίζω τοπικά (ιδιαίτερα τις νύχτες ήταν πολύ βολικό γιατί δεν ξαγρυπνούσε). Αλλά και μετά από τσισάκια τον καθαρίζω τοπικά με νερό και σχεδόν πάντα βάζω κρεμούλα μετά. Χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα αλλά μετά από λίγο καιρό άρχισα να βλέπω κοκκινιλεσ στην περιοχή και μετά άκουσα ότι τα μωρομάντηλα κλεινουν τους πόρους του δέρματος και έχουμε συγκάματα.

as1cCyH0g411210ODM0ODlkfDU3NTcwZHxPIGZhZm91dGFrb3MgbW91IGVpbmFp.gif

s-age.pngs-age.png

Καλημέρα,

και εγώ σε κάθε αλλαγή πάνας, τα έπλενα με νερό και όταν έκαναν κακά έβαζα και πολύ λίγο αφρόλουτρο. Για κρέμα έβαζα και βάζω υδρογαλάκτωμα σχεδόν σε κάθε αλλαγή. Μόνο αν προκύψει κοκκινίλα χρησιμοποιώ τις κρέμες για ερεθισμούς, σύγκαμα, κ.τ.λ.

Τα μωρομάντηλα, τα έχω για ώρα ανάγκης, εκτός σπιτιού.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...