Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αν και ενα ευχαριστώ ειναι λίγο...

Recommended Posts

Αν και ειμαι απο αυτους που δεν τα παω και πολύ καλα στα λόγια, νιώθω έντονη την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρο μου την κ. Χρύσα Ξένου γιατί πραγματικά στάθηκε φύλακας άγγελος σε όλη τη δύσκολη πορεία την εγκυμοσύνης μου αλλα και του εξαιρετικά δύσκολου τοκετού μου. Από ότι αποδείχτηκε εκ των υστέρων ήταν προετοιμασμένη για κάθε απρόοπτο ενδεχόμενο με αποτέλεσμα να μπορέσει να ανταπεξέλθει άριστα σε όλη την αντίξοη διαδικασία της επέμβασης.

Πέρα όμως απο τον αψογο επαγγελματισμό της που αυτος φυσικά είναι το πρώτο ζητούμενο σε ένα γιατρό, εγώ θέλω να σταθώ κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη που μου πρόσφερε απο την πρώτη στιγμή που ανακαλύψαμε την εγκυμοσύνη και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα μέχρι και στην αγωνία μου για τη μικρή όσο ήταν μέσα στη θερμοκοιτίδα. Ειλικρινά ένιωθα κάθε στιγμή πως έχω δίπλα μου έναν δικό μου άνθρωπο, που με φροντίζει, που με παίρνει συνεχως τηλέφωνο για να δεις πως ειμαι ... ότι και να πω ειναι λίγο ... νιώθω πολύ τυχερή γιατι ξερω οτι κέρδισα μια καινούργια φιλη ...

ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Mπραβο στην κυρια Ξενου, ειναι θα ελεγα...αν μη τι αλλο παρηγορο να ξερουμε οτι υπαρχουν γιατροι που εκτος απο αψογοι επαγγελματιες ειναι και ανθρωποι με το α κεφαλαιον! Θα την ευχαριστησω κι εγω που σταθηκε τοσο κοντα στο Ολγακι μας, στις δυσκολες στιγμες που αντιμετωπισε!!

μπράβο & πάλι μπράβο !

τελικά στις δυσκολές περιπτώσεις , φαίνεται ο "καλός" γιατρός, και πόσο σωστά μπορεί να ανταπεξέλθει στις καταστάσεις ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Θα τα γράψω φιστικάκι εν καιρώ, τώρα ακόμα δεν μπορώ ... απλά ήμουν δύσκολο περιστατικό απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και ο τοκετός ήταν το κερασάκι στην τούρτα ...

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τέλος καλό όλα καλά ... και εγώ και το κοριτσάκι μου ... τη γλιτώσαμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος ...

Απλά χαίρομαι που η γιατρός μου αποδείχτηκε τόσο "μάγκας" όσο έπρεπε ... και ότι ήξερε πολύ περισσότερα από όσα μου είχε πει για να μην τρομάξω ... την αλήθεια μου την είπε μέρες μετά τον τοκετό.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ολγακι χαίρομαι που είστε καλά και εσύ και η μικρούλα σου!!!!!!!!Μπράβο στη γιατρό σου!!!!Πολύ ευχάριστο να διαβάζουμε για τέτοιους γιατρούς που κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους αλλά είναι και σωστοί ώς άνθρωποι!!!

:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπράβο στην γιατρό σου έκανε ότι μπορούσε για να σώσει το κοριτσάκι σου αλλά και εσένα !!!

Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται όσοι πραγματικά αξίζουν !!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Διαφημίσεις

Ολγακι μου,χιλια συγνωμη, δεν ηθελα να σε πιεσω, ουτε το κανω απο περιεργεια!!! (ουτε γω θελω να σκεφτομαι και να συζηταω δυσκολες στιγμες οταν ειναι ολα πολυ νωπα...)

ειδες ρε παιδι μου, λεγαμε τα δικα μου, ηξερα πως εισαι εγκυος, κι ουτε μια φορα δε μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει και συ να αντιμετωπιζεις δυσκολιες... στη κοσμαρα μου εγω!!! ουτε κλαιγοσουνα εσυ,ουτε δυσανασχετουσες, παντα με τη πλακιτσα και τη καλοπροαιρετη κουβεντα...

μου τη βαραω στα νευρα μερικες φορες, οταν δεν αντιλαμβανομαι τι γινεται γυρω μου.... :evil:

τελος παντων.... το θεμα ειναι πως και συ και το παιδι ειστε καλα, δοξα το Θεο... :!::!::)

Bρε ξηροκάρπιο μη μασάς ... κλαιγόμουν σε άλλα ποστ και δεν το πήρες χαμπάρι :lol::lol::lol: !!!

Ασε που εκτονονώμουν στα καυτά ποστ ... όπου γινόταν πατηρντί εγω πρώτη ... μάλωνα στις παρελάσεις, έγραφα και έθαβα την "καλή πεθερά" στις σχέσεις κλπ κλπ είχα πολλά μέτωπα ανοιχτά για να ξεχνάω τον πόνο μου :lol::lol::lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Olg@ τέλος καλό και ολα καλά.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες και παρα πολυ μάλιστα αλλά αποζημειώθηκες με τον καλυτερο τρόπο!!!

Μια πολυ ζεστή αγκαλιά απο τα βάθη της ψυχής μου για σένα και ενα γλυκό φιλάκι στους δύο θυσαυρούς σου απο μένα!!!

1860211rsex03habl.gif

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ολγακι χαίρομαι που είστε καλά και εσύ και η μικρούλα σου!!!!!!!!Μπράβο στη γιατρό σου!!!!Πολύ ευχάριστο να διαβάζουμε για τέτοιους γιατρούς που κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους αλλά είναι και σωστοί ώς άνθρωποι!!!

:D:D

Ένα μεγάλο φιλί από εμένα και τη Φουρφουρίνα στη μπουμπού σου Όλγα μου...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις