Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοινωνική και κινητική ανάπτυξη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.. έχω ένα αγοράκι 16 μηνών γενικά τα βλέπω όλα φυσιολογικα πάνω του, είναι λίγο γκρινιάρης και δεν θέλει να είναι μόνος του στον χώρο οπότε έχω μια μόνιμη ουρά από πίσω μου όταν κάνω δουλειές! Ενώ νιώθω ότι θέλει να είναι συνέχεια μαζί μου αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως όταν μπαίνω από την δουλειά στο σπίτι δεν θα τρέξει προς το μέρος μου.. θα γυρίσει θα μου γελάσει και κάποιες φορές θα συνεχίσει να ασχολείται με το παιχνίδι του άλλες φορές θα μου φέρει το παιχνίδι σε εμένα να παίξουμε κι άλλες φορές θα κάνει προς έρχεται προς το μέρος μου και μετά θα πηγαίνει πέρα δοθε... Με τον μπαμπά του όταν έρχεται γυρνάει του γελάει και μετά κολλάει πάνω μου.. ήθελα να ρωτήσω είναι ανησυχητικο σημάδι αυτό; Ξέρω ότι στο μυαλό μου πρέπει να έχω και το κομμάτι του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς αλλά δεν μπορώ να αναπαυομαι σε αυτό πάντα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...