Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΕΤΡΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια

Εχω ξανα βαλει την ερωτηση μου σε αυτη την ενοτητα και για ακομη μια φορα εχω μια απορια.

Χθες το πρωι στα καλα καθουμενα με επιασε ενας πονος χαμηλα στη κοιλια και την ενιωσα να γινετε πετρα για περιπου 10 λεπτα.

Φυσικα μετα επανηλθε στα φυσιολογικα της αλλα με επιασε τρομερος πονος στη μεση και δεν με εχει αφησει απο τοτε.

Δεν πειρα τηλ το γιατρο διοτη υπεθεσα πως ηταν σησπασεις της μητρας.

(μηπως επρεπε να τον παρω?)

Εχει καμια σας βιωσει κατι παραπλισιο?

Ειναι το πρωτο μου κ δεν ξερω πως πρεπει να συμπεριφερθω...

Η μπεμπα μου κουνιετε κανονικα μεσα μου την νιωθω :)

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Αγαπητή μου χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αν δεν έχεις ήδη πάρει τον γιατρό σου να τον πάρεις αμέσως. Οι συσπάσεις της μήτρας όπως λες δεν είναι κάτι το οποίο επιθυμούμε στην εγκυμοσύνη, μόνο κατά την διάρκεια του τοκετού της θέλουμε . . . όταν έρχονται νωρίτερα παίρνουμε χάπια για να σταματήσουν. Δεν είμαι ειδική και ας έχω δύο παιδιά απλά σου λέω να πάρεις τον γιατρό σου μην το αφήνεις, φιλιά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

ΚΑλημερα κ ευχαριστω για την απαντηση.

Ειπα οτι αν με ξανα πιασει θα τον παρω αλλα δεν με επιασε

Απ'οσο ξερω οι συσπασεις ερχονται μαζι με αιμα..

Εγω δεν ειχα τιποτα παρα μονο τον πονο κ το πετρωμα

ΚΑλημερα κ ευχαριστω για την απαντηση.

Ειπα οτι αν με ξανα πιασει θα τον παρω αλλα δεν με επιασε

Απ'οσο ξερω οι συσπασεις ερχονται μαζι με αιμα..

Εγω δεν ειχα τιποτα παρα μονο τον πονο κ το πετρωμα

Δεν ισχύει αυτό που λες, εγώ έχω μία χαρούλα συσπάσεις χωρίς αίμα και παίρνω pre par. Επικοινώνησε με τον γιατρό σου.

όχι δεν έρχονται μαζί με αίμα αυτό είναι σίγουρο και εγώ είχα και το μόνο σύμπτωμα ήταν το πέτρωμα της κοιλιάς. Ερχονται και γιορτές γιαυτό θα ήταν καλό να κανονίσεις πριν μια επίσκεψη ας είναι και περιττή βρε αδερφέ καλιο γαϊδουρόδενε λέμε εδώ παρά γαϊδουρογύρευε... Εμένα θυμάμαι ο γιατρός δεν ήταν σίγουρος αν έχω αλλά καλού κακού μου είχε δώσει κάτι χαπάκια πως τα λένε α ουλτροστεστάν ή κάπως έτσι.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

καλημερα.ειναι πολυ λογικο να κανει συσπασεις η μητρα.Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα δεις και αιμα.καλα κανεις και δεν ανησυχεις τοσο πολυ.Αν παλι αυτο σου συμβαινει πολυ συχνα πρεπει να παρεις οπωσδηποτε τον γιατρο σου γιατι καμια φορα ολα αυτα προκαλουν προωροτητες.Φιλακια και να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη.

rys17ypa0pfa6qnn.png

Χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Αν δω οτι με ξαναπιανει θα τον παρω σιγουρα αν και εχω ραντεβου μαζι του δευτερα με τριτη με το παραμικρο που θα ερθει(χτυπα ξυλο) θα τον παρω

καλημέρα!!!

είχες κανονικότατη σύσπαση!!!

είναι λογικό να έχεις αλλά επειδή είναι νωρίς ακόμα να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ μπορείς :lol::lol: είναι πολύ σημαντική η ξεκούραση,στο λέω εκ πείρας!!με το καλό!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

asteroyla το είχα πάθει και εγώ το ιδιο διάστημα με εσένα. Ετυχε να πάω την επομένη στο γιάτρό και να του το πω. Μου είχε πει οτι ήταν συσπαση. Με ρώτησε ποσες φορές το έπαθα και του είπα μια. Δεν είναι τιποτα το σοβαρό με τη μια φορά το σοβαρό είναι αν το παθαίνεις πολλές φορές την ημέρα.

Με ξαναέπιασε τώρα μετά απο τόσο καιρό και επειδή πονούσε η κοιλια μου όλο το βράδυ του το είπα και μου έδωσε να πίνω μαγνήσιο.Απο την περασμένη τριτη δεν το έχω ξαναπάθει,βεβαια το μαγνήσιο το πίνω.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Εστω και καθυστερημενα και ισως υπερβολικη, ξερω απο εμενα οτι κατι παρομοιο μου ειχε συμβει στη δουλεια μου. Δεν μπορουσα καν να περπατησω απο τον πονο στη μεση, με ερπαζε και με αφηνε, πετρα η κοιλια, πιεση χαμηλα,βαρος. Ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν συσπαση μητρας και ή να ξαπλωσω σε ενα κρεββατι ή να παω να με δει. Κρεββατι τα σχολεια ακομη δεν διαθετουν, ετσι με χιλια ζορια πηγα στο γιατρο ενω ημουν σε αλλη πολη, 40 λεπτα μακρια και απλα με εδωσε μυοχαλαρωτικο και ξαπλωσα για 2 εβδομαδες.Τελικα., το μωρο ειχε κατεβει αλλα ξαναπηγε στη θεση του με την ακινησια

.

Επομενως, ναι μεν κανονικα δε γεννας αμεσως με ενα πονο εστω διαρκειας, αλλα ενημερωνεις το γιατρο σου και προσεχεις να μη συμβει παλι. Εγω η εξυπνη, εδειχνα ασκησεις στα παιδια, με αλματακια κι' ολας! Προσεχε την ξεκουραση σου και τις κινησεις σου.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

το παθαινα κ εγω αυτο κ αν θυμαμαι καλα για 1-2 φαρες την ημερα δεν ειναι ανησυχητικο.

οταν το ειπα στο γιατρο μου αυξησε τη δοση του μαγνησιου.

βοηθαει οταν σε πιανει να ξαπλωνεις λιγο πλαγια κ ετσι η κοιλια χαλαρωνει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...